Levering 1-7 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Tilbehør

14 vare(r)

 • Travel Bee bilspejlPlaygro
  Travel Bee spejl til bilen eller andre steder, hvor det lille barn skal sidde selv, mens mor eller far kører.
  199,95 kr

  Tilgængelige farver:

  199,95 kr
 • Playgro - Hesten Clip Clop ranglePlaygro
  Herlig aktivitetsrangle med rasle-lyde, spejl og Peek-a-boo saddel. Ranglen er nem for de små hænder at gribe om og der er mange knuder, perler og frynser at udforske.
  149,95 kr
  149,95 kr
 • Playgro - Bendy BallPlaygro
  Farvestrålende bold i lækkert blødt materiale, der er let at gribe om. Med raslelyd.
  99,95 kr
  99,95 kr
 • Playgro - Aktivitetsleg med sugekopPlaygro
  Aktivitetsleg med sugekop. Tag legetøjet af sugekoppen, når barnet ønsker at lege med legetøjet uden det er sat fast.
  129,95 kr
  129,95 kr
 • Playgro - Click and twist RattlePlaygro
  Rangle i flotte farver og med sjole mønstre. Den har en twist funktion så den kan rettes ud.
  59,95 kr
  59,95 kr
 • Playgro - BideringePlaygro
  Bideringe i flotte farver og med sjole mønstre.
  49,95 kr
  49,95 kr
 • Playgro - Musical - Travel Mobile (Bestil nu, sendes slut august 2020)Playgro
  Fin uro til at hænge på sengekanten eller autostolen.. Fyldt med flotte farver og mønstre så barnet kan kigge på den længe og stadig føle sig underholdt.
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Baby spejl Besafe
  Med BeSafe babyspejll kan du og dit barn kommunikere, når I er på farten. Derudover har du fuld kontrol over hvordan dit barn har det og om barnet sover eller bare slapper af.
  139,00 kr
  139,00 kr
 • GravidseleBesafe
  Ved en kollision kan en voksen veje tre til fem ton. Hos en gravid ligger fosteret langt frem og det kan derfor udsættes for en ekstrem belastning i kollisionssøjeblikket. Med BeSafe Gravidsele undgår fostret belastning, og den gravid slipper desuden for ubehagelige sele på maven ved daglig kørsel. Gravidselen fra Besafe kan bruges allerede fra anden graviditetsmåned. BeSafe gravidsele er testet i henhold til ECE R 16.
  499,00 kr
  499,00 kr
 • Gravidsele iZi m/isofixBesafe
  Gravidselen iZi med isoFIX fra Besafe beskytter både mor og det ufødte barnet ved en ulykke. Den anbefales allerede fra anden gravidetetsmåned. BeSafe gravidsele izi isofix påvirker ikke sikkerheden ved brug af bilens 3-punktsbælte. Gravidselen iZi Fix fungerer, ligesom ved autostole med Isofix, ved at spænderne på bilbæltet sættes fast i bilens Isofix og hermed øges sikkerheden ved sammenstød. Gravidselen iZi Fix bilbæltet ligges som en ekstra pude på sædet. Det er derfor let for den gravide blot at sætte sit på sædet og herefter klikke 3-punkts sikkerhedsselen fast i spændet på remmen.
  499,00 kr
  499,00 kr
 • Tiger med musikPlaygro
  Sjov tiger, der spiller musik fra Playgro. Træk ned i blomsten på tigeren for at høre fire beroligende melodier. Blandingen af plys, vævet og hårde overflader stimulerer sanserne. Funktioner: 4 beroligende melodier - C-clips til nem fastgørelse til barnevogne, klapvogne, autostole og barnesenge
  139,95 kr
  139,95 kr
 • Harmonika-leg til autostolLamaze
  Gør bilturen sjovere for den mindste med denne harmonika til autostolen.
  229,95 kr
  229,95 kr
 • Autostolsadapter (Maxi Cosi) - City Mini 2/ GT 2/Elite 2Baby Jogger
  Med adaptere til jeres Maxi Cosi baby autostol klikkes den let på klapvognen. Dette er noget man ikke må misse som forældre. At kunne klikke baby autostolen på klapvognen er smidigt og du slipper for at bære rundt på en tung autostol. Når babyen sover i bilen er det bare at klikke autostolen på klapvognen og lade babyen sove videre uforstyret. Passer på følgende modeller: City Mini 3W 2 City Mini 4W 2 City Mini GT 2 City Elite 2
  399,95 kr
  399,95 kr
 • Autostolsadapter (Maxi Cosi, Besafe, Cybex) - City Mini 2/ GT 2 DoubleBaby Jogger
  Med adaptere til jeres baby autostol klikkes den let på klapvognen. Dette er noget man ikke må misse som forældre. At kunne klikke baby autostolen på klapvognen er smidigt og du slipper for at bære rundt på en tung autostol. Når babyen sover i bilen er det bare at klikke autostolen på klapvognen og lade babyen sove videre uforstyret. Passer på følgende modeller: City Mini GT 2 Double City Mini 2 Double
  499,95 kr
  499,95 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK