Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Dyner og puder

14 vare(r)

En god nattesøvn er vigtig for de mindste, og derfor er det vigtigt at de er omgivet af lækre dyner og puder i høj kvalitet. Hos Filur.dk fører vi markedets mest populære mærker, som Quilts of Denmark, og du finder både babydyner, juniordyner og meget mere.

Læs mere

 • Sommerdyne, bomuld Voksi
  Lækker og let sommerdyne i bomuld - passer perfekt i Voksi Classic køre- og sovepose. Materiale: 100% Øko-tex bomuld. Tåler maskinvask ved 40°C og tørretumbler.

  Pris: 699,95 kr

  Special Price 599,95 kr

  Pris: 699,95 kr

  Special Price 599,95 kr

 • SommerjuniordyneQuilts of Denmark
  Let og luftig sommerdyne i juniorstørrelse når de lune sommernætter banker på. Dynen er med fyld af hvide dun, er syet i kasketter, der er gennemtrukne og har en bærevne på over 10. Vaskeanvisning: Vaskbar ved 60 grader med special dunvaskemiddel som ikke indeholder enzymer, og tørretumbles tørt.

  Pris: 800,00 kr

  Special Price 599,00 kr

  Pris: 800,00 kr

  Special Price 599,00 kr

 • SommerbabydyneQuilts of Denmark
  Let og luftig sommerdyne til babyen når de lune sommernætter banker på. Dynen er med fyld af hvide dun, er syet i kasketter, der er gennemtrukne og har en bærevne på over 10. Vaskeanvisning: Vaskbar ved 60 grader med special dunvaskemiddel som ikke indeholder enzymer, og tørretumbles tørt.

  Pris: 600,00 kr

  Special Price 399,00 kr

  Pris: 600,00 kr

  Special Price 399,00 kr

 • Moskus juniorpudeQuilts of Denmark
  Dejlig juniorpude med fyld af de fineste moskusdun, vår i 100 % bomuldscambric syet i kassetter og kantbånd i gråt. Dynen har en bæreevne over 10. Vaskeanvisning: Vaskbar ved 60 grader med special dunvaskemiddel som ikke indeholder enzymer, og tørretumbles tørt.

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,99 kr

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,99 kr

 • Moskus juniordyneQuilts of Denmark
  Dejlig juniordyne med fyld af de fineste moskusdun, vår i 100 % bomuldscambric syet i kassetter og kantbånd i gråt. Dynen har en bæreevne over 10. Vaskeanvisning: Vaskbar ved 60 grader med special dunvaskemiddel som ikke indeholder enzymer, og tørretumbles tørt.

  Pris: 899,99 kr

  Special Price 699,99 kr

  Pris: 899,99 kr

  Special Price 699,99 kr

 • Moskus babydyneQuilts of Denmark
  Dejlig babydyne med fyld af de fineste moskusdun, vår i 100 % bomuldscambric syet i kassetter og kantbånd i gråt. Dynen har en bæreevne over 10. Vaskeanvisning: Vaskbar ved 60 grader med special dunvaskemiddel som ikke indeholder enzymer, og tørretumbles tørt.

  Pris: 699,99 kr

  Special Price 499,99 kr

  Pris: 699,99 kr

  Special Price 499,99 kr

 • Luxe babydyneQuilts of Denmark
  Skøn babydyne med vår i 100% bomuldsatin, flot kantbånd i guld og fyld af fine, bløde sibiriske gåsedun. Dynen har det som svarer til en bæreevne over 12. Vaskeanvisning: Vaskbar ved 60 grader med special dunvaskemiddel som ikke indeholder enzymer, og tørretumbles tørt.

  Pris: 1.199,99 kr

  Special Price 799,99 kr

  Pris: 1.199,99 kr

  Special Price 799,99 kr

 • Scandinavian Tyngdedyne Børn, 3kg
  Et barn uden søvn er lig med en forælder uden søvn. Hvis dit barn konstant drejer og vender sig, og ikke kan sove, betyder det at du bruger meget tid på at holde øje med dem. Hvis dit barn har svært ved at sove, vil de sætte pris på vores premium lydsvage tyngdedyne, som er designet til at forbedre deres søvn.

  Pris: 999,00 kr

  Special Price 789,21 kr

  Pris: 999,00 kr

  Special Price 789,21 kr

 • Kapok voksenpudensleep
  Den absolut bedste start på dagen er følelsen af at vågne veludhvilet op efter en rolig og dyb nattesøvn. Vores kapok pude 60 x 63 cm giver den bedste tryghedsfølelse hele natten, og hvor krop og sind kan finde ro og blive klar til endnu en dag. Puden er allergivenlig og egner sig til alle. Har du husstøvmideallergi, er denne pude det absolut bedste valg for dig. Husstøvmider kan ikke leve og formere sig i puden, du vil derfor mærke en markant forbedring af din søvnkvalitet efter første nat, idet puden er tæt på svælget og dermed forhindrer husstøvmider i at påvirke dig. I stedet får du lov til at sove uforstyrret. Derudover er kapokfibrene svedtransporterende og isolerende. De leder effektivt sved og varme væk fra nakke og hoved, der giver dig de bedste betingelser i løbet af natten. Vores pude kan justeres i højden, og den er udstyret med en lynlås, så du kan fjerne kapok eller tilkøbe ekstra for at få mere højde på din pude. Det sikrer dig en pude, der støtter som den skal og giver dig plads til at drømme dig væk hele natten. - Puden er kemifri og økologisk. - Kapokfibrene forhindrer, at skimmelsvampe, støvmider og bakterier ikke kan formere sig. - En pude til alle, hvor du selv kan justere dens højde efter dine præferencer.

  Pris: 449,95 kr

  Special Price 440,00 kr

  Pris: 449,95 kr

  Special Price 440,00 kr

 • Kapok voksendynensleep
  Måske du kender de varme nætter, hvor det er svært at komme af med varmen, eller holde på den? Vores kapok dyne 140 x 200 cm er svedtransporterende og isolerende. Dynen er en helårsdyne og med kapokkens fantastiske egenskaber, holder den godt på varmen og ventilerer, når det bliver for varmt. Kapokken er, allergivenlig og økologisk. Er du allergiker vil kapok dynen være det oplagte valg til dig, da støvmider, bakterier eller skimmelsvampe ikke kan leve eller formere sig i kapok. Det giver dig en dyne, der passer ekstra godt på dig og du vil få glæde af i mange år. - Svedtransporterende dyne, der sikrer dig en langt bedre nattesøvn. - Vores voksen dyne er designet, udviklet og testet i Danmark. - Det økologiske valg, der giver dig mulighed for at vælge en dyne 140 x 200 cm med omtanke.

  Pris: 1.299,95 kr

  Special Price 1.026,96 kr

  Pris: 1.299,95 kr

  Special Price 1.026,96 kr

 • NSleep Kapok-TENCEL junior pudensleep
  Du vågner op og kigger til familiens yngste medlem – her bliver du mødt af veludhvilede øjne og et stort smil. Som forælder vil du garanteret kunne genkende, at det er den bedste start på dagen, når junior har sovet godt og vågner glad og veludhvilet. Men en god søvn er ingen garanti. Det kræver flere ting, heriblandt at hovedpude og dyne er velvalgt til junior. Med vores juniorpude på 40 x 45 cm i kapok giver du dit barn de bedste forudsætninger for en uforstyrret og tryg nattesøvn. Du får nemlig en juniorhovedpude med særlige egenskaber og fordele: Fyld af kapokfibre, som er økologiske og helt fri for kemi En allergivenlig hovedpude, hvor effekten mærkes hurtigt, hvis dit barn lider af husstøvmideallergi Mulighed for at justere højden, så dit barn får den optimale støtte omkring nakken

  Pris: 319,95 kr

  Special Price 252,76 kr

  Pris: 319,95 kr

  Special Price 252,76 kr

 • NSleep Kapok-TENCEL baby pudensleep
  Når børnene sover sødt, varmer det om enhver forælders hjerte. Derfor fortjener børnene også det bedste, når det kommer til søvnkvalitet. Vores baby pude 40x45 cm giver den helt rigtige støtte og sikrer dig, at dit barn føler sig tryg og rolig hele natten, så drømmene kan få fri leg. Puden består af økologiske kapokfibre, der samtidig også er fri for al kemi. Vi værner om kvaliteten, derfor anvender vi udelukkende kapok som fyld, da fibrene er allergivenlige. Det gør det umuligt for bakterier, skimmelsvamp og støvmider at formere sig, på den måde kan du passe godt på dit barn og mindske risikoen for at udvikle husstøvmideallergi. Kapokken har svedtransporterende og isolerende egenskaber, der regulerer temperaturen og leder sved og varme væk fra nakken. Det sikrer det bedste sovemiljø for dit barn, så livets første skridt føles trygge, og så du kan vågne op til smil og friske øjne hver morgen. - Puden er fri for kemi og skadelige stoffer. - Den støtter barnets nakke og omslutter nakken, der sikrer tryghed hos dit barn. - Puden er både svedtransporterende og isolerende, så den regulerer temperaturen.

  Pris: 259,95 kr

  Special Price 205,36 kr

  Pris: 259,95 kr

  Special Price 205,36 kr

 • Nsleep Kapok-TENCEL baby dynensleep
  100 % naturmateriale med bolster i lækker blød og ventilerende TENCEL™ stof. Svedtransporterende dynemateriale, der giver en bedre og uafbrudt søvn, samtidig med at den holder godt på varmen. En helårsdyne, der sikrer en rolig og tryg søvn for de mindste. Allergivenlige egenskaber i kraft af kapokken, som ikke optager fugt, og gør det umuligt for støvmider at leve og formere sig i dynen. Bør anvendes med sengetøj af 100 % åndbart materiale for optimal effekt. Med en babydyne i kapok får du en dyne, der er designet, udviklet og testet i Danmark. Dynen er særligt udviklet til at fremme et sundt, naturligt og allergifrit sovemiljø til den lille ny. TENCEL™ har en varig blødhed. TENCEL™ er fantastisk til sensitiv hud. TENCEL™ er kølig og svedabsorberende. TENCEL™ er miljømæssigt bæredygtig.

  Pris: 589,95 kr

  Special Price 439,95 kr

  Pris: 589,95 kr

  Special Price 439,95 kr

 • Scandinavian Tyngdedyne Børn, 2kg
  Et barn uden søvn er lig med en forælder uden søvn. Hvis dit barn konstant drejer og vender sig, og ikke kan sove, betyder det at du bruger meget tid på at holde øje med dem. Hvis dit barn har svært ved at sove, vil de sætte pris på vores premium lydsvage tyngdedyne, som er designet til at forbedre deres søvn.

  Pris: 999,00 kr

  Special Price 789,21 kr

  Pris: 999,00 kr

  Special Price 789,21 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK