Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Pusletasker

5 vare(r)

Filur.dk har et stort udvalg af flotte og praktiske pusletasker i moderigtige designs og god kvalitet. I vores sortiment finder du blandt andet flotte pusletasker i kunstlæder og smarte fold ud pusletasker, så du kan skifte dit barn hvorend du er. Du kan også finde et pusleunderlag med lommer fra Filibabba, hvis du vælger en pusletaske, der ikke kan foldes ud. Vores pusletasker findes i forskellige størrelser og mange fås i forskellige farver, så du kan finde en, der passer til netop dit behov.
Find din nye flotte pusletaske herunder.

Læs mere

 • BEA pusletaskebyStroom
  Lækker og gennemført pusletaske i et design, der kan bruges både til den lilles pusleting, men også bagefter som en god og praktisk taske til hverdag, til rejsen og meget andet. Udført i blødt kunstlæder med smart detalje med flettede aftagelige hanke og skulderstrop og kan hænges på barnevogn eller klapvogn. Fås i 9 forskellige farver og tåler aftørring med fugtig klud.

  Pris: 899,95 kr

  Special Price 710,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 899,95 kr

  Special Price 710,96 kr

 • ELIN pusletaskebyStroom
  Flot og rummelig pusletaske i enkelt og cool design, der sagtens kan bruges af både far og mor. Tasken har udvendlig 5 lommer, indvendig 2-delt med lynlåslomme i midten og 8 åbne lommer. Justerbar og aftagelig hank, der kan sættes på barnevogn og klapvogn.Blødt og slidstærkt kunstlæder, der kan aftørres med fugtig klud indvendig og udvendig.

  Pris: 899,95 kr

  Special Price 710,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 899,95 kr

  Special Price 710,96 kr

 • The bag by SleepbagSleepbag
  Pusletaske i ægte læder fra Sleepbag.dk. Pusletasken er stor og rummer og indeholder 7 praktiske lommer. Tasken er i unisex-look og er derfor pæn til både mor og far. Materiale: Yder: Ægte buffalo-skind (vasket) Inderfór: 100 % bomuld Lommer: Polyester

  Pris: 1.499,00 kr

  Special Price 1.184,21 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 1.499,00 kr

  Special Price 1.184,21 kr

 • The bag pusletaske med tilbehørSleepbag
  Med dette tilbud får du ikke blot en pusletaske i højeste kvalitet fra Sleepbag. I pakken får du også: - 2 stk. bleklude (mokka el. havgrøn 78*90cm) - Pusleunderlag (quail el. sort) - Flaskevarmer (quail el. sort) Spar 327 kr. med dette tilbud. Til drenge er blekludene i farven havgrøn og pusleunderlag og flaskevarmer i sort. Til piger er blekludene i farven mokka og pusleunderlag og flaskevarmer i quail.

  Pris: 2.026,00 kr

  Special Price 1.699,00 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 2.026,00 kr

  Special Price 1.699,00 kr

 • Mommybag soft quilt Filibabba
  Filibabba har produceret en flot og praktisk mommybag som en del af vores quilt-kollektion. Tasken har en god størrelse og kan både bruges som større pusletaske eller som weekendtaske til mor. Udvendigt har tasken en lomme med lynlås på den ene side og to åbne lommer på den anden side. Invendigt har den fire gode store lommer med elastik i toppen så tingene der lægges i lommerne holdes på plads. Der medfølger en lang rem så tasken kan bæres over skulderen eller hænges på barnevognen.

  Pris: 549,95 kr

  Special Price 412,00 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 549,95 kr

  Special Price 412,00 kr

Køb pusletasker

Hos Filur finder du pusletasker i højeste kvalitet. Vores udvalg af pusletasker dækker over markedets mest populære producenter, såsom byStroom, Babymoov og Ida Ising, som alle leverer flotte tasker i høj kvalitet, der gør det nemt at være smart på farten med de mindste.

Vores sortiment består af pusletasker i forskellige designs og til forskellige behov, så der er noget for enhver smag. Pusletaskerne er desuden i forskellige størrelser, så du kan have alt, hvad du behøver ved hånden, uanset om du skal have lidt eller meget med på farten.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK