Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Børnegitter

8 vare(r)

Er dit hjem børnesikret? Filur tilbyder smarte børnegitre i flere forskellige størrelser med mange anvendelsesmuligheder. Et børnegitter eller babygitter kan bruges som børnesikring af de steder i huset, der ikke er børnevenlige. Brug børnegitrene som trappegitter, dørgitter eller brændeovnsgitter og pejsegitter. I vores sortiment finder du også et foldegitter eller rejsegitter, som du kan tage med på rejsen, samt et gitter med gitterlåge, så du kan komme frem og tilbage gennem døre og op og ned ad trapper.
Gør dit hjem mere sikkert for dine børn med et børnegitter fra Baby Dan, der sikrer at både børn og voksne kan føle sig mere frie derhjemme.

Læs mere

 • Danamic gitterBaby Dan
  Det smarte Danamic gitter fra Baby Dan er et funktionelt sikkerhedsgitter, som kan, med forlængere, installeres i åbninger op til 100 cm. Gitteret har indbygget en indikator, der tydeligt viser, om gitteret er monteret korrekt. Danamic er et ægte presmonteret sikkerhedsgitter, så du skal hverken bore eller skrue, og du slipper derfor for mærker i væg eller dørkarm, når gitteret afmonteres. Meget simpelt - Alt hvad du skal bruge til montering af Danamic er med i kassen fra Baby Dan. Mål: Standard gitter 73 - 80,5 cm Med 1 forlænger 79,5 - 87 cm Med 2 forlængere 86 - 93,5 cm Med 3 forlængere 92,5 - 100 cm

  Pris: 499,00 kr

  Special Price 350,00 kr

  Pris: 499,00 kr

  Special Price 350,00 kr

 • Flexi fit metal Baby Dan
  Flexi Fix, Metal sikkerhedsgitter fra Baby Dan er et skruemonteret gitter, der passer i næsten alle åbninger, idet vægbeslagene kan vinkles, så de kan sidde enten inden i eller uden på dørkarmen. Flexi Fit har yderligere en smart quick release funktion, så gitteret nemt kan fjernes fra beslagene hvis familien har behov for det. Gitteret kan åbnes til begge síder med én hånd, hvilket gør det nemt at håndtere i hverdagen. Obs! Når gitteret er monteret inden i en dørkarm, passer det til åbninger på 67-105,5 cm. Hvis Flexi Fit monteres uden på karmen, vil maksimum målet på åbningen være ca. 5 cm mindre.

  Pris: 499,00 kr

  Special Price 394,21 kr

  Pris: 499,00 kr

  Special Price 394,21 kr

 • Configure/ Flex M Baby Dan
  Det originale Configure System fra Baby Dan består af fleksible sektioner som har et utal af anvendelsesmuligheder. Configure / Flex M er et sikkerhedsgitter, der er perfekt til at afskærme dit barn fra trapper og brede døråbninger. Gitteret er let at montere og du kan forlænge med ekstra sektioner og placere dem efter behov. Den ekstra brede dørsektion gør det nemt at komme igennem, og gitteret har en dobbelt låsemekanisme for ekstra sikkerhed, som nemt kan åbnes med én hånd af en voksen. Flex M gitteret er desuden udstyret med den smarte quick release funktion, så gitteret nemt kan afmonteres vægbeslagene uden brug af værktøj. Vælg mellem farverne: Hvid og Sort.

  Pris: 799,00 kr

  Special Price 631,21 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 799,00 kr

  Special Price 631,21 kr

 • Configure/ Flex L Baby Dan
  Det originale Configure System fra Baby Dan består af fleksible sektioner, som har et utal af anvendelsesmuligheder. Configure / Flex L er et sikkerhedsgitter, der er perfekt til at afskærme trapper og brede døråbninger og det kan endda anvendes som rumdeler eller foran pejsen. Det smarte gitter er let at montere og du kan forlænge det med ekstra sektioner og placere dem efter behov. Den ekstra brede dørsektion gør det nemt at komme igennem, og har en dobbelt låsemekanisme for ekstra sikkerhed, som nemt kan åbnes med én hånd af en voksen. Gitteret er designet med den smarte quick release funktion, så gitteret nemt kan afmonteres vægbeslagene uden brug af værktøj. Mål: Standard gitter 90 - 223 cm Kassen indeholder: 1 x dørsektion (72 cm) 2 x store sektioner (72 cm) Vægbeslag Vælg mellem farverne: Hvid og Sort

  Pris: 899,00 kr

  Special Price 710,21 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 899,00 kr

  Special Price 710,21 kr

 • Configure/ Flex XL (Hvid er i restordre indtil slut november 2020)Baby Dan
  Det originale Configure System fra Baby Dan består af fleksible sektioner, som har et utal af anvendelsesmuligheder. Configure / Flex XL er perfekt til at afskærme dit barn fra pejse og brændeovne eller foran trapper, brede døråbninger. Den kan endda bruges som som rumdeler. Det smarte sikekrhedsgitter er let at montere og du kan forlænge det med ekstra sektioner og placere dem efter behov. Den ekstra brede dørsektion gør det nemt at komme igennem, og har en dobbelt låsemekanisme for ekstra sikkerhed, som nemt kan åbnes med én hånd af en voksen. Gitteret er designet med den smarte quick release funktion, så gitteret nemt kan afmonteres vægbeslagene uden brug af værktøj. Mål: Standard gitter 90 - 278 cm Kassen indeholder: 1 x dørsektion (72 cm) 2 x store sektioner (72 cm) 2 x små sektioner (33 cm) Vægbeslag Vælg mellem farverne: Hvid og Sort

  Pris: 1.099,95 kr

  Special Price 868,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 1.099,95 kr

  Special Price 868,96 kr

 • Premier Baby Dan
  Premier er et af Baby Dans mest populære sikkerhedsgitre. Du får alt det bedste fra den klassiske model, men tilført nye gode egenskaber. Det slanke håndtag er nemt at betjene med én hånd og har indbygget indikator, så det er nemt at se, om gitteret er monteret korrekt. Premier er et ægte presmonteret sikkerhedsgitter, så du skal ikke bore og det efterlader ikke mærker i karm eller væg efter brug. Alt hvad du skal bruge, er i kassen. Vælg mellem farverne: Hvid, sort og sølv.

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 394,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 394,96 kr

 • Sektion, MediumBaby Dan
  Smart Sektion Medium fra Baby Dan, som kan forlænge dit sikkerhedsgitter i flex-serien. Indeholder en sektion af 33 cm. Vælg mellem farverne: Hvid og Koks

  Pris: 199,95 kr

  Special Price 157,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 199,95 kr

  Special Price 157,96 kr

 • Sektion, LargeBaby Dan
  Smart Sektion Large fra Baby Dan, som kan forlænge dit sikkerhedsgitter i flex-serien. Vælg mellem farverne: Hvid og Koks

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 236,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 236,96 kr

Sikkerhed i hjemmet

Med et godt sikkerhedsgitter kan du gøre dit hjem mere sikkert for dine børn. Hos Filur finder du børnegitre fra Baby Dan i højeste kvalitet med forskellige anvendelsesmuligheder.
Når barnet lige har lært at gå vil det elske at gå og løbe rundt omkring i huset, men det kan være farligt, hvis dit hjem ikke er børnesikret. Det er derfor altid en god idé at sætte sikkerhedsgitter eller børnegitter op de steder, hvor du ved, at der kan være en risiko for, at dit barn kan komme til skade. Det gælder særligt ved steder som brændeovnen, trapper og døre, at der er en risiko for, at barnet kan brænde sig eller falde og slå sig.

Gør dit hjem sikkert med et børnegitter, der har den størrelse og funktion, der opfylder dine behov, så du kan få mere frihed i hjemmet.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK