Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Hagesmække og Forklæder

12 vare(r)

Børn er nysgerrige og skal gerne have fingrene i det hele. Det gælder også mad. Du finder derfor markedets bedste og flotteste hagesmække og forklæder hos Filur.dk, som beskytter dit barns tøj, når der er spisetid. Vi har alverdens flotte farver og størrelser, som vil give dit barn frihed til at spise uden begrænsninger.

Læs mere

 • Stor hagesmækSmallstuff
  Stor hagesmæk i nylon fra Smallstuff. Fås i flere flotte designs. Lukkes med bindesnor i nakken og har en bagside i blød frotte.
  89,95 kr

  Tilgængelige farver:

  89,95 kr
 • Hagesmæk m. velcro, 2-pakDone By Deer
  Din Deer friend er klar til at gøre spisetid lidt mindre rodet med dette praktiske sæt af to vandtætte hagesmække med Velcro-lukning. De er nemme at tørre af og den smarte lomme fanger den mad der ryger ved siden af og sparer dig en masse rengøringstid. De bløde hagesmække har en smart Velcro-lukning, der gør dem nemme at tage af og på.
  169,95 kr

  Tilgængelige farver:

  169,95 kr
 • Hagesmæk m. ærmer og lommeDone By Deer
  Hagesmækken med lange ærmer og en lomme vil beskytte dit barns tøj ved spisetid eller når I leger med maling, modellervoks eller andre kreative sager. En justérbar dobbelt-lukning sikrer, at hagesmækken passer til både babyer og tumlinger. Den bløde hagesmæk er vandtæt og har praktiske ærmer med elastik, der holder de små tørre. Den er nem at tørre af og holde ren, hvilket sparer dig for en masse vasketøj
  169,95 kr

  Tilgængelige farver:

  169,95 kr
 • Silikone hagesmæk-sæt, FantoSebra
  Hagesmækkene har en lille lomme /spildbakke til opsamling af krummer og væske. En utrolig praktisk lomme, der griber den mad, som ikke når helt op til munden, eller som bliver pustet ud sammen med en sød lille babylyd. Brug hagesmækken til den første skemad og beskyt barnets tøj mod grød og mos og hvad der ellers ryger forbi den lille mund. Det gør begyndermåltiderne lidt renere. Når barnet bliver klar til familiens mad og selv vil til at drikke af kop, så er opsamlingslommen også meget praktisk og vil gøre, at småbørnsfamilien kan gå fra middagsbordet med et barn, der måske kun er halvt smurt ind i mad. Hagesmækken lukkes i nakken og der er flere indstillingshuller. Produktet er fremstillet i fødevareegnet silikone. Produktet er mærket med glas- og gaffelsymbolet, som betyder, at produktet opfylder kravene til fødevarekontaktmaterialer. Anbefalet alder: 4 måneder+ Rengøring: produktet tåler opvaskemaskine. Rengør produktet inden første ibrugtagning.
  179,95 kr

  Tilgængelige farver:

  179,95 kr
 • Hagesmæk, Sea friendsDone By Deer
  Praktisk hagesmæk med Sea friends motiv fra Done by Deer Hagesmækken er vandtæt og nem at tørre af. Den har en lomme som opfanger tabt mad. Materiale: 100% polyester med PU coating. Rengøring: Skånsom vask ved 30°C. Mål: 42 x 27,5 cm
  89,95 kr

  Tilgængelige farver:

  89,95 kr
 • Hagesmæk, 2 pk.Done By Deer
  2 pk hagesmæk med de velkendte små dyr fra Done by Deer. Hagesmækkene er vandtætte og nemme at tørre af når der spildes. De har en lomme til at fange maden der tabes. De lukkes ved hjælp af velcro i nakken. Materiale: 100% polyester med PU coating. Rengøring: Skånsom vask 30°C, Hænges til tørre. Mål: 42 x 26,5 cm
  149,95 kr

  Tilgængelige farver:

  149,95 kr
 • Peekaboo hagesmæk, ElpheeDone By Deer
  Praktiske silikonehangesmæk der er vandtætte, nemme at tørre af eller vaske i opvaskemaskinen. Den er blød og behagelig at have på for de små. Peekaboo Elphee hagesmæk kommer i et sæt af to i toner af powder, som matcher service i Peekaboo kollektionen perfekt.
  169,95 kr

  Tilgængelige farver:

  169,95 kr
 • Tiny Tot spisesmæk
  Lækker spisesmæk i design Simply fra Tiny Tot. Spisesmækken er produceret af 100% fødevaregodkendt silikone. Spisesmækken er blød og behagelig for barnet at have på og er nem at justere i størrelsen med knapperne bagpå. Vejer minimalt og med smart opsamlingsrande så madspild opsamles heri, og barnets tøj holdes tørt. Kan foldes sammen så den fylder minimalt i tasken. Egnet fra: 4 mdr.
  69,95 kr

  Tilgængelige farver:

  69,95 kr
 • Hagesmæk m. ærmer, 18m+, Dreamy dotsDone By Deer
  At lære at spise selv kan hurtigt blive en rodet affære. Med denne hagesmæk med ærmer fra Done by Deer gør i det nemmere for både jer selv og barn.
  169,95 kr

  Tilgængelige farver:

  169,95 kr
 • Hagesmæk m. ærmer, 6-18m, Dreamy dotsDone By Deer
  At lære at spise selv kan hurtigt blive en rodet affære. Med denne hagesmæk med ærmer fra Done by Deer gør i det nemmere for både jer selv og barn.
  169,95 kr

  Tilgængelige farver:

  169,95 kr
 • Silikone hagesmæk, Deer friends Done By Deer
  Praktisk vandtæt hagesmæk i silikone fra Done by Deer med Deer friends motiv. Blød og komfortabel for den lille med smart justerbar spænde. Hagesmækken er nem at tørre af og tåler også sagtens en tur i opvaskemaskinen.
  79,95 kr

  Tilgængelige farver:

  79,95 kr
 • Silikone hagesmæk 2 stk. LaleeDone By Deer
  Din Deer friend holder øje med det mad, der ikke rammer munden. Dette sæt med to praktiske silikone hagesmække gør spisetid lidt mindre oprydningskrævende. De to hagesmække er vandtætte og vil holde dit barn tørt, når det øver sig i at drikke selv. Den store, stabile lomme fanger den mad, der ryger ved siden af, og sparer dig for en masse rengøringstid. Hagesmækkene er bløde og behagelige for de små at have på og har en justérbar lukning med to knapper. De fine hagesmække er dekoreret med Lalee og en kaktus. Silikonehagesmækkene er nemme at tørre af med en klud eller rengøre i opvaskemaskinen.
  179,95 kr
  179,95 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK