Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Gode råd og tips til livet med børn!

Hos Filur.dk bestræber vi os på at kunne give dig informationer og gode råd i forbindelse med køb af børneting på nettet.
Vi er et team med 25 års erfaring inden for salg af baby- og børneprodukter og denne erfaring vil vi gerne dele med dig.
Derfor har vi oprettet denne blog, hvor du kan finde frem til en masse gode tips om produkter, der passer ind i din families behov.
Derudover finder du her på bloggen en masse gode råd om det bedste produkter i sæsonen, anbefalinger, gaveidéer og meget, meget mere.

featuredImage

Det kan være svært at være pårørende eller forældre til børn med autisme eller i det hele taget bare forstå børn med en autisme-diagnose. Børn med autistiske træk har specielle behov, og det kan gøre, at de virker meget anderledes end andre børn. Men autismen er kun én side af det autistiske barn. Alligevel er det en side, som er god at lære at forstå og håndtere, så du kan hjælpe dit autistiske barn så godt som muligt. Det giver vi dig gode råd til, hvordan du gør, her.

Læs hele artiklen
featuredImage

Ved dit barn, hvor støvsugeren står? Og rydder dit barn selv op på sit værelse? Det kan være en kamp at få barnet til at tage ud af bordet, støvsuge eller rydde op på sit værelse, og nogle gange kan det virke lettere bare at gøre det selv. Men med lidt tålmodighed kan du få dit barn til at hjælpe til med pligterne i hjemmet uden brok. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du får dit barn til at hjælpe til med det huslige.

Læs hele artiklen
featuredImage

Julen er børnenes fest. Men med små børn, der bliver overtrætte og overvældet af de utallige gaver og store slikmængder juleaften, kan det hele godt ende i kaos. Når man har små børn, er det derfor nødvendigt at justere lidt på juletraditionerne, så de stemmer overens med barnets behov. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du håndterer gaveplageri, ventetid og overtrætte børn, og får det bedste ud af juleaften med dine små børn.

Læs hele artiklen
featuredImage

I sidste uge skrev vi om amning, og hvordan du kommer godt i gang med amningen. En af de hjælpemidler, som oftest bruges i forbindelse med amningen er ammepuden. Men er det overhovedet nødvendigt med en ammepude, og hvordan bruger man ammepuden til mere end bare amning? Vil du have lidt mere viden om ammepuder, så læs med her.

Læs hele artiklen
featuredImage

For mange kommende forældre er det den store fødsel, der fylder i tankerne og knapt så meget amningen. Mange tror, at når først baby kommer, så kommer amningen af sig selv. Men, hvis du gerne vil amme dit barn, skal du faktisk forberede dig ligeså meget på amningen som på fødslen. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med amningen.

Læs hele artiklen
featuredImage

Julegaver, adventsgaver og kalendergaver. Juletid er gavetid, og den tid på året, hvor vi gerne vil forkæle børnene lidt ekstra. Men med så mange gaver kan det være svært at blive ved med at være opfindsom. Vi hjælper dig på vej, og giver dig her inspiration til sjove og fine adventsgaver til små søde og legeglade drenge og piger.

Læs hele artiklen
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK