Levering 1-7 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Gode råd til baby og børn

featuredImage

Det kan være svært at være pårørende eller forældre til børn med autisme eller i det hele taget bare forstå børn med en autisme-diagnose. Børn med autistiske træk har specielle behov, og det kan gøre, at de virker meget anderledes end andre børn. Men autismen er kun én side af det autistiske barn. Alligevel er det en side, som er god at lære at forstå og håndtere, så du kan hjælpe dit autistiske barn så godt som muligt. Det giver vi dig gode råd til, hvordan du gør, her.

Læs hele artiklen
featuredImage

Ved dit barn, hvor støvsugeren står? Og rydder dit barn selv op på sit værelse? Det kan være en kamp at få barnet til at tage ud af bordet, støvsuge eller rydde op på sit værelse, og nogle gange kan det virke lettere bare at gøre det selv. Men med lidt tålmodighed kan du få dit barn til at hjælpe til med pligterne i hjemmet uden brok. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du får dit barn til at hjælpe til med det huslige.

Læs hele artiklen
featuredImage

Julen er børnenes fest. Men med små børn, der bliver overtrætte og overvældet af de utallige gaver og store slikmængder juleaften, kan det hele godt ende i kaos. Når man har små børn, er det derfor nødvendigt at justere lidt på juletraditionerne, så de stemmer overens med barnets behov. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du håndterer gaveplageri, ventetid og overtrætte børn, og får det bedste ud af juleaften med dine små børn.

Læs hele artiklen
featuredImage

For mange kommende forældre er det den store fødsel, der fylder i tankerne og knapt så meget amningen. Mange tror, at når først baby kommer, så kommer amningen af sig selv. Men, hvis du gerne vil amme dit barn, skal du faktisk forberede dig ligeså meget på amningen som på fødslen. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med amningen.

Læs hele artiklen
featuredImage

Fødselsdagen er et af årets højdepunkter for de fleste børn, og mange forældre vil derfor gerne gøre, hvad de kan for at indfri barnets forventninger. Men hvad skal man lige finde på, når barnet får besøg af hele klassen til fødselsdag? Vi giver dig her gode råd og tips til, hvordan du holder en sjov, hyggelig og festlig fødselsdag for dit barn.

Læs hele artiklen
featuredImage

Som forældre kan det være utroligt spændende og føles meget stort, når barnet begynder at få sine første tænder. Men babys første tand kan gøre meget ondt og være rigtig generende for barnet. Vi giver dig derfor viden om barnets første tænder, og gode råd til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at lindre smerten ved barnets tandfrembrud.

Læs hele artiklen
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK