Levering 1-7 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Graviditet

featuredImage

I sidste uge skrev vi om amning, og hvordan du kommer godt i gang med amningen. En af de hjælpemidler, som oftest bruges i forbindelse med amningen er ammepuden. Men er det overhovedet nødvendigt med en ammepude, og hvordan bruger man ammepuden til mere end bare amning? Vil du have lidt mere viden om ammepuder, så læs med her.

Læs hele artiklen
featuredImage

For mange kommende forældre er det den store fødsel, der fylder i tankerne og knapt så meget amningen. Mange tror, at når først baby kommer, så kommer amningen af sig selv. Men, hvis du gerne vil amme dit barn, skal du faktisk forberede dig ligeså meget på amningen som på fødslen. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med amningen.

Læs hele artiklen
featuredImage

Hvordan reagerer man lige, når scanningen viser, at der ligger to små børn inde i maven? At skulle have to børn kan komme som et stort chok. Men det kan også give en stor glæde at se de to små bankende hjerter på scanningen. Under alle omstændigheder er det overvældende at blive begavet med tvillinger, og dit liv kommer til at ændre sig drastisk. Her giver vi dig derfor information om tvillingegraviditet og gode råd til dig, der er gravid med tvillinger.

Læs hele artiklen
featuredImage

Hvis du er gravid har du sikkert hørt om den famøse fødselstaske eller hospitalstaske, som du skal have med dig, når du skal føde. Men hvornår skal den pakkes, og hvad skal der være i den? Vi har lavet en lille huskeliste til baby, far og mor, så du husker alt, hvad du skal have med i din hospitalstaske, når den lille nyfødte baby kommer til verden.

Læs hele artiklen
featuredImage

Som mor, og som kvinde generelt, har man muligvis en medfødt tendens til at overdrive og medbringe flere ting end nødvendigt, da man så vidt muligt gerne vil helgardere sig. Dette gør sig formentlig også gældende, når det kommer til pusletaskens indhold. Ved at følge vores lille guide herunder, kommer du forhåbentlig til at undgå at slæbe på både en tung pusletaske fyldt med unødvendigt babygrej og en tung baby.

Læs hele artiklen
featuredImage

Jeg elsker..

Kit er lige nu på barsel, men hun vil stadig gerne dele med os og jer andre hvad hun elsker i hverdagen. Læs med og få et indblik i livet med to små.

Læs hele artiklen

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK