Levering 1-7 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Indretning

featuredImage

Går du og tumler med ideen om et nyt børneværelse, men mangler inspiration til, hvordan det kan se ud? Eller står du og skal lave babyværelset om til et børneværelse, men mangler kreative ideer til, hvordan du kan indrette værelset? Her giver vi dig gode råd og inspiration til børneværelset, så du kan få nogle ideer til indretning af dit barns børneværelse.

Læs hele artiklen
featuredImage

Med en lille nysgerrig i hjemmet lurer der farer overalt. Det kan være de små fingre der kommer i klemme i skabe, skuffer eller døre. Der er vinduer, som skal lukkes forsvarligt. Der er stikkontakter, som ser interessante ud, når mor og far kigger væk. Mange ulykker i hjemmet kan undgås ved at sikre hjemmet, når den lille begynder at gå på opdagelse, og derfor giver vi dig her nogle gode råd til hvordan du kan gøre hjemmet lidt mere sikkert.

Læs hele artiklen

Børneværelset er indrettet med flotte møbler og fint interiør, og i har gjort en indsats på at få det hele til at være hyggeligt og dejligt. Men, der kommer venner på besøg til leg, eller der har været alene leg på værelset, og du ser nu et kæmpe rod af legetøj, bamser og meget andet, der ligger samlet i hjørnet på det før så hyggeligt værelse?

Nej tak! Her hos Filur.dk gider vi det heller ikke.

Læs hele artiklen

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK