Synes du også det kan være svært at finde adventsgaver til din dreng? Er du i tvivl om hvad du nu skal finde på uden at det skal koste en formue? Så læs med her, hvor vi giver dig 3 forslag til adventsgaver, som han helt sikkert vil elske.

 

bObles – Motorisk leg – Lille bold

bObles har et væld af sjovt motorisk legetøj, og den lille bold vil være helt ideel som adventsgave. Kast bolden op og grib den igen, spark den, tril den eller hvad fantasien ellers kan finde på. Bolden er god både til selvstændig og leg med andre. Boldens faste og bløde overflade gør det nemt at holde fast på bolden med små børnehænder, og de fine farver stimulerer de små øjne.

bObles’ bolde findes her i flere forskellige størrelser hos Filur.dk.

DR – Sjovt legetøj – Lille beanbag Kaj

Elsker din dreng Kaj fra Kaj og Andrea? Så er de fine beanbags fra DR den optimale adventsgave. Den søde Kaj er en højtelsket figur af mange børn, og han vil helt sikkert være en trofast ven i lang tid.

Kaj har sjove polyethylene-kugler indeni, som gør den sjov at holde og røre ved. Og så er hans bløde og søde ydre da heller ikke til at stå for, vel?

Den søde Kaj findes her i flere forskellige størrelser.

4M – Leg og lær: Green Science - Kartoffelur

4M er et nyt spændende mærke, som fremstiller sjovt og udfordrende læringslegetøj til de lidt større drenge. En fantastisk adventsgave vil være dette sjove kartoffel-ur! Han får mulighed for at lege videnskabsmand, og skabe elektricitet til det digitale ur igennem en enkelt kartoffel. Han kan desuden eksperimentere og finde frem til andre stoffer, der kan genere strøm til uret – og mon ikke hele familien kan lære noget?

Det er en gave, som er både sjov og lærerig! 

Køb uret her, og find desuden meget andet sjovt læringslegetøj fra 4M online hos Filur.dk.

Vi håber det gav dig inspiration til de kommende adventsgaver, og husk at du kan finde det hele online hos Filur.dk.

Mange filurlige hilsner

Mille  og