Der findes jo uendelig mange mærker inden for legetøj og udstyr til børn, og det kan være noget af en jungle at finde rundt i. Derfor har vi udvalgt 3 mærker, som vi synes har helt unikke værdier, og som altid sikrer produkter i høj kvalitet. Læs med og få et indblik i et par af vores bedste mærker.

Hos Filur.dk er vi stolte af at præsentere så mange gode mærker med fantastiske værdier. Og vi vil især gerne fremhæve det bæredygtige trælegetøj PlanToys.

Alt legetøj fra PlanToys er produceret med udgangspunkt i PlanToys’ 3 værdier: Bæredygtige materialer, bæredygtig produktion og bæredygtig leg. Alle PlanToys’ produkter er lavet i bæredygtigt træ og farvet med organiske, giftfrie farver. Legetøjet er derfor helt sikkert at lege med.  Men de er bestemt ikke gået på kompromis med designet, da alle PlanToys’ produkter er fremstillet i fine, minimalistiske designs.

Og så har PlanToys det helt unikke vandlegetøj i træ. Det er helt fantastisk og i lækker kvalitet, hvilket gør at det tåler flere timers leg i vandet uden at tage skade. Se det store udvalg af bæredygtigt vandlegetøj fra PlanToys her

Hos Filur.dk er vi også stolte af, at kunne repræsentere det norske mærke, Stokke.

Stokke er norsk-designede baby- og børnemøbler i luksuskvalitet, der er baseret på kernekonceptet om at designe produkter, der er i barnets bedste interesse. Stokke er især kendt for deres ikoniske Tripp Trapp stol som du finder lige her

Alle produkter i Stokkes sortiment er udviklet og designet med et tidsløst design, hvorfor man får kvalitetsprodukter der aldrig går af mode. Hos Filur.dk varefører vi også de populære Stokke senge, som nemt kan udvides som følge af at barnet vokser. Og det er altså super smart, hvis ikke pengene er til en helt ny seng. Du finder både Stokke Sleepi og Stokke Sleepi mini lige her

Det populære Sebra er også et helt fantastisk mærke med alt fra legetøj til pusleborde og senge. Den danske designervirksomhed er specielt kendetegnet af et unikt særpræg hvad angår det designmæssige. Ud over det har alle produkterne fra Sebra en fantastisk kvalitet samt funktionalitet. Hos Filur.dk er stolte af at kunne repræsentere et stort udvalg af Sebras populære produkter, og vi er især helt vilde med det lækre sengetøj, som Sebra producerer. Sengetøjet fra Sebra lever op til kravene om høj kvalitet, komfort og ikke mindst lækre, bløde materialer. Sengetøjet er både flerfarvet samt i lækre mønstre, hvilket stimulerer barnets nysgerrighed, når det er sengetid.

Sebra laver også fantastiske børnemøbler i lækre designs. Se bl.a. den fine Kili Baby- og juniorseng, som er design, kvalitet og funktionalitet i et og samme møbel. Du finder den lige her.

Vi håber du er blevet lidt klogere på hvad de forskellige mærker kan tilbyde :-) 

Filurlige hilsner

Kirstine &