Synes du også det kan være svært at finde interessant og sjovt legetøj, som passer perfekt til dit barns alder? Så læs med her, hvor vi giver dig tips til hvad du skal gå efter i jagten på det bedste legetøj.                   

Det kan være helt utroligt uoverskueligt, når man skal vælge legetøj til den lille. Der findes virkelig flere oceaner af legetøj på markedet, og alle synes de har det bedste af det bedste. Men, vi vil jo også gerne købe legetøj, som passer godt til vores barn, og det kan tage lang tid, hvis mulighederne skal undersøges frem og tilbage. Det slipper vi heldigvis for nu, for vi har nemlig inddelt legetøjet i aldersgrupper, så det bliver nemt for dig. 

Læs med her og få et indblik i hvilke egenskaber vi har fokuseret på i de forskellige kategorier, og få inspiration til det næste nye legetøj den lille hjemme hos dig skal have :)

Legetøj til børn op til 1 år skal virkelig være interessant, farverigt og sjovt. Det skal vække barnets interesse, og så skal det være sjovt at røre ved. Det skal desuden være egnet til at blive puttet i munden, for det kommer det!

Legetøj til børn op til 2 år: I denne alder må legetøjet gerne give lidt mere mening. Det kan være legetøj, der skal trykkes på,  puslespil der skal samles, eller spille dejlig musik på musikinstrumenter.

Legetøj til børn i alderen 3 år, 4 år, 5 år: I denne alder er de fleste startet i børnehave, og nu begynder de at lege på en helt anden måde. I disse aldersgrupper skal legetøjet give mening, og give dem mulighed for at lege med et tema, bruge fantasien og skabe en fantasiverden sammen med legekammeraterne. Derfor er dukkehuse, dukker, legehuse, køkkener, madlegetøj, legeværktøj helt perfekt til børn i disse aldre.

Har I fyldt op med legetøj, så stuen bugner, men I mangler stadig lidt nyt? Find mere inspiration her.

Læs desuden mere her om hvorfor legetøj egentlig er så vigtigt for børnene.

God weekend :-)

Masser af filurlige hilsner

Kit &