Her hos Filur.dk er vi rigtig glade for at tilbyde et så stort og bredt udvalg af bæredygtigt trælegetøj fra PlanToys. Men hvad betyder det der bæredygtighed egentlig?

Hvem er PlanToys?
PlanToys har i over 30 år produceret og designet sjovt trælegetøj. Det unikke ved PlanToys er at alle produkter er fremstillet af bæredygtigt gummitræ, som ikke længere producerer latex.  Det giver en mere ren træsort, hvilket gør legetøjet sundere og mere trygt at lege med.

PlanToys er  desuden opbygget omkring troen på bæredygtig leg, hvor børn kan udvikle kreativitet og komme tættere på naturen. De håber at vores børn vil vokse op med større viden, forståelse og respekt for at bevare naturen ubeskadiget. Alt I alt, PlanToys er opbygget om en tro på en grøn og bedre verden.

Hvordan bæredygtig?
Hvordan kan en virksomhed være bæredygtig? PlanToys’ er udstyret med solceller, der giver strøm til produktionen. Yderligere, genplanter de nye træer for hvert træ de fælder!

Det er ikke kun produktionen, der er bæredygtigt. Alle produkter er fremstillet af bæredygtigt træ, og farvet med organiske farvestoffer, som giver tryghed i hverdagens leg.

Hvilket legetøj har de så?
PlanToys har et bredt udvalg af legetøj til børn i mange aldre. Spil musik med det fine musiklegetøj, tag de første skridt med de fine gåvogne eller gå i bad med det unikke trælegetøj. Med andre ord – du finder alverdens spændende og sjovt legetøj hos PlanToys. 

Vi håber, at det gjorde dig klogere på det lækre, bæredygtige legetøj. Du kan finde et stort udvalg af legetøj fra PlanToys online på Filur.dk.

Mange filurlige hilsner

Kirstine &