Lav en sjov robot ud af en blikdåse, skab smukke krystaller eller udgrav en sej dinosaur. Med det sjove og lærerige legetøj fra 4M er det muligt at lave sjove eksperimenter og legetøj og samtidig få masser af viden om, hvordan verden fungerer. Selv den voksne kan være med og lære sammen med børnene.

Har du ofte tænkt på, at dit barn måske sidder lidt for meget foran computeren, tv’et eller Ipad’en derhjemme? Nutidens børn er ofte meget passive, fordi de sidder klistret foran en skærm, når de ikke er i skole. Det lærerige legetøj fra 4M er derfor en god mulighed for at aktivere dine børn og få dem op af sofaen.
4M er sjovt legetøj, der giver barnet mulighed for at lære, samtidig med at det leger. Med de spændende forsøgssæt bliver barnet aktiveret, fordi det selv skal bygge, lave forsøg, udforske og undersøge forskellige ting indenfor forskellige videnskabelige emner. Når barnet skal eksperimentere og være kreativ, bliver barnets mentale udvikling på den måde også stimuleret. 
4M kombinerer leg og læring, sådan at barnet gennem leg med de spændende eksperimenter og det sjove legetøj får mulighed for at lære om videnskaben bag de eksperimenter eller det legetøj, som de leger med. Det gør blandt andet, at 4Ms legetøj kan bruges til at understøtte det, børnene lærer i skolen, uden at det føles, som noget de lærer i skolen. Samtidig kan legetøjet også hjælpe børnene med bedre at forstå, hvordan verden fungerer. Børn lærer forskelligt, men mange børn lærer bedre ved selv at være aktive og have tingene mellem hænderne i stedet for at sidde stille og lære, og den fordel giver legetøjet fra 4M.

Fantasi, kreativitet, inspiration og sjov er de fire principper som 4M blev skabt ud fra. Det er med det udgangspunkt, at 4M har skabt de mange videnskabelige, sjove og lærerige pakker til børn. Og hvorfor ikke gøre noget sjovt ud af læringen? Målet for 4M er, at børnene lærer gennem deres udforskning og de erfaringer, de gør sig i legen. Legen skal gøres meningsfuld, og gennem den kommer læringen.

Hos 4M finder du sjove, videnskabelige og kreative pakker indenfor forskellige emner. Med forsøgssættene fra Green Science kan barnet lære noget om grøn energi. Lær om solenergi ved at bygge sjove robotter og få dem til at gå henover jord og bord ved hjælp af sollyset. I forsøgssættene fra Green Science lærer barnet om miljøet, og hvordan man på en smart måde kan genbruge tomme sodavandsdåser, pap, flasker og magasiner. forsøgssættene fra KidzLabs kan barnet lave spændende videnskabelige eksperimenter. Barnet kan lave sin egen vulkan og se den gå i udbrud igen og igen eller lave sin egen solsystem-uro og lære om planeterne i vores solsystem. Med KidzLabs Tornado sæt er det også muligt at skabe en tornado med en brugt plastflaske. Oplev det fantastiske naturfænomen sammen med dit barn, og lær om videnskaben bag en tornado.

I sortimentet fra 4M finder du også sjove dinosaur udgravningssæt. Lad dit barn udgrave en sej Tyrannosaurus Rex, som kan samles og stå fremme, samtidig med at I lærer om de forskellige dinosaurer. 4M har produkter indenfor mange forskellige emner og til enhver smag, så det er helt sikkert muligt at finde et spændende forsøgssæt til dit barn.

Så hvis du har en lille videnskabsmand eller kvinde, en lille palæontologspire, en tryllekunstner eller noget helt andet, så er de sjove lærerige sæt fra 4M en rigtig god gaveidé!
Til alle sæt fra 4M medfølger danske brugervejledninger sammen med de sjove eksperimenter. Du kan finde det brede sortiment af legetøjet fra 4M her

Filurlige hilsner

Line &