Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Børnestole

1 vare(r)

Her finder du stole i alverdens farver og former, så du helt sikkert vil kunne finde en der passer perfekt til dit barn. I sortimentet af børnestole kan du finde børneskriveborde med skrivebordstole, børnebord og stole, højstole, træstole, børnelænestole og meget mere fra mærker som Basson, KlipKlap, PlanToys og Stokke. Udvalget er stort! Kig dig omkring og find din favorit stol.

Læs mere

 • MADS Børnestol-HvidHoppekids
  HoppeKids' MADS børnestol er en sød, lille stol, som har den perfekte størrelse til de mindste. Stolen er let og nemt at flytte rundt. Den kan derudover stables så den ikke vælter. Stolen findes i flotte farver som hvid, lilla, pink og kul grå. Match stolen med det flotte MADS børnebord i samme farve og pynt børneværelset med fine, børnevenlige møbler.

  Pris: 175,00 kr

  Special Price 127,75 kr

  Pris: 175,00 kr

  Special Price 127,75 kr

  Ikke på lager

Plastik- og træstole

Hos Filur har vi et stort udvalg af flotte børnestole i både plastik og træ. Alle stolene er af høj kvalitet og kan bruges til forskellige formål. Brug eksempelvis en stol på stol til når den mindste skal spise med eller bord og bænkesættet til når barnet får legekammerater på besøg. Find det bord, der passer til dit barns behov og lad det stå flot på børneværelset.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK