Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Senge

20 vare(r)

Søvn er altafgørende for børns udvikling, og en god seng er derfor nødvendig. Hos Filur.dk finder du et bredt udvalg af juniorsenge, babysenge osv. til både små og større børn. Vi fører markedets bedste mærker, som sikrer at du får både kvalitet og flot design.

Læs mere

 • IDA SengehestHoppekids
  IDA sengehesten fra Hoppekids passer til IDA juniorseng fra samme mærke. Sengehesten kan nemt tages af og sættes på igen, hvilket gør det nemt at tilpasse sengen efter behov. Sengehesten findes i flotte farver: hvid, grå, blå, levender og rose.
  299,00 kr

  Tilgængelige farver:

  299,00 kr

  Ikke på lager

 • Sebra baby- og juniorseng (Bestil nu, sendes primo februar 2021)
  Fantastisk flot Sebra baby- og juniorseng i lækkert design. Kan bruges til barnet fra fødslen til 7 års alderen, idet de 2 medfølgende sidestykker kan påmonteres, så sengen bliver til juniorseng. Sprøjtelakeret med 100% griftfri maling. Materiale: Birketræ.

  Pris: 6.495,00 kr

  Special Price 6.295,00 kr

  Pris: 6.495,00 kr

  Special Price 6.295,00 kr

 • Canopy
  Skøn himmel fra Stokke Sleepi. Den fås i flere flotte farver. Materiale: 100 % polyester Passer til Stokke Sleepi Himmelstang vejledende udsalgspris er 549,-
  499,95 kr

  Tilgængelige farver:

  499,95 kr
 • Himmel til Leander vuggeLeander
  Let og luftig himmel til vuggen fra Leander, der sikrer ro og tryghed til det lille barn. Lavet i 65% polyester og 35% bomuld og tåler vask ved 40°C.
  399,00 kr
  399,00 kr
 • JetKids CloudSleeperStokke
  CLOUDSLEEPER™ JETKIDS™ BY STOKKE® OPPUSTELIG BARNESENG Rejseseng til børn til brug hjemme og på farten.
  699,95 kr
  699,95 kr
 • Babysengetøj, Jelly & WallyDone By Deer
  Baby sengesættet med Jelly og Wally er lavet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld, der føles blødt og behageligt mod din babys hud. Indret en hyggelig seng med det legesyge Jelly og Wally print, og lad din baby dykke ned i rolige undervands-drømme. Sengetøjet har en praktisk YKK sikkerhedslynlås i både dyne- og pudebetræk. Det er pakket i en lille bomuldspose, der matcher sengetøjet og som er perfekt til opbevaring af legetøj, tøj, sko eller lignende.

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

 • Juniorsengetøj, Jelly & WallyDone By Deer
  Junior sengesættet med Jelly og Wally er lavet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld, der føles blødt og behageligt mod dit barns hud. Indret en hyggelig seng med det legesyge Jelly og Wally print, og lad dit barn dykke ned i rolige undervands-drømme. Sengetøjet har en praktisk YKK sikkerhedslynlås i både dyne- og pudebetræk. Det er pakket i en lille bomuldspose, der matcher sengetøjet og som er perfekt til opbevaring af legetøj, tøj, sko eller lignende.

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 374,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 374,96 kr

 • Babysengetøj, LaleeDone By Deer
  Baby sengetøjet med Lalee er lavet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld, der føles super blødt og behageligt. Læg din baby til at sove sammen med den søvnige Lalee og det festlige Confetti print. Sengetøjet matcher de quiltede Waves-sengerande. Lama baby sengetøjet er pakket i en lille stofpose, der matcher sengesættet, og som kan bruges til legetøj, skiftetøj, sko eller andre praktiske formål. Sengetøjet har en praktisk YKK sikkerhedslynlås i både pude- og dynebetræk.

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

 • Juniorsengetøj, LaleeDone By Deer
  Junior sengetøjet med Lalee er lavet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld, der føles blødt og behageligt. Lad dit barn sove med den søvnige Lalee og drømme sig væk i det festlige Confetti print. Sengetøjet matcher de quiltede Waves-sengerande. Lama junior sengetøjet er pakket i en lille stofpose, der matcher sengesættet, og som kan bruges til legetøj, skiftetøj, sko eller andre praktiske formål. Sengetøjet har en praktisk YKK sikkerhedslynlås i både pude- og dynebetræk.

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 374,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 374,96 kr

 • Babysengetøj, Happy cloudsDone By Deer
  Det bløde sengetøj i økologisk bomuld vil skabe et behageligt og hyggeligt sovemiljø til de små. Det søde Happy clouds print vil tilføje en legende stemning til ethvert børneværelse. Sengesættet har en praktisk YKK sikkerhedslynlås i både pudebetrækket og dynebetrækket. Det er pakket i en lille stofpose, der matcher sengetøjet, og som kan bruges til legetøj, skiftetøj, sko eller andre praktiske formål. Sengetøjet har et sødt print af Birdee, Ozzo og Croco samt eventyrlige skyer og balloner.

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

 • Moonboon slyngevugge
  En elegant tværpind i mørkt valnøddetræ, en madras med et 100% naturligt, allergivenligt fyld af kapok og stofsider i blødt, økologisk bomuld. Mere er der ikke brug for, når dit barn skal sove trygt. Og så er slyngevuggen GOTS-certificeret. Moonboon slyngevuggen er kåret som "bedst i test" hos Parenthood.dk og online babyuniverset Begynderbaby.dk. De fleste børn kan lide at blive vugget, og særligt dit nyfødte barn har let ved at falde til ro i en slyngevugge. I det bløde stof fortættes lydene, nærheden intensiveres og de gyngende bevægelser minder dit barn om tiden i mors mave. Det får de mindste til at overgive sig til søvnen. Her får du en ergonomisk og sikker slyngevugge, som understøtter udviklingen af barnets rygsøjle, og som anbefales af jordemødre. Moonboons slyngevugge kan bruges af både nyfødte og børn op til 15 kg. Slyngevuggen er 90 centimeter lang. Til vuggen medfølger: 1 stk. GOTS certificeret slyngevugge i 100% økologisk bomuld 1 stk. GOTS certificeret madras i 100% økologisk kapok med betræk af 100% økologisk bomuld 1 stk. tværpind i valnøddetræ 1 stk. fjeder med swivelsnap, sikkerhedsstrop og fjeder-cover 1 stk. sikkerheds-karabinhage med plast 2 stk. plastdele til montering på slyngevuggens metaldele

  Pris: 1.599,95 kr

  Special Price 1.599,00 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 1.599,95 kr

  Special Price 1.599,00 kr

 • Leander vugge m. madrasLeander
  Vuggen fra Leander er skabt ud fra tanken om, at form og funktion skal gå op i en højere enhed. Især helt små babyer har brug for at mærke, at der er noget omkring dem. De bryder sig ikke om at ligge i en seng, der er alt for stor. Leander® vuggens ovale form omslutter babyen og skaber et trygt rum. Til vuggen medfører madras.

  Pris: 1.699,00 kr

  Special Price 1.180,00 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 1.699,00 kr

  Special Price 1.180,00 kr

 • Juniorsengetøj, Happy cloudsDone By Deer
  Det bløde sengetøj i økologisk bomuld vil skabe et behageligt og hyggeligt sovemiljø til de små. Det søde Happy clouds print vil tilføje en legende stemning til ethvert børneværelse. Sengesættet har en praktisk YKK sikkerhedslynlås i både pudebetrækket og dynebetrækket. Det er pakket i en lille stofpose, der matcher sengetøjet, og som kan bruges til legetøj, skiftetøj, sko eller andre praktiske formål. Sengetøjet har en lys nuance med et sødt print af Birdee, Ozzo og Croco samt eventyrlige skyer og balloner.

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 374,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 374,96 kr

 • Baby-jr. seng m. COMFORT+7 madras
  Den flotte og funktionelle 5-i-1 babyseng i formstøbt bøgetræ fra Leander vokser med dit barn fra alderen 0-7 år. Babysengen er skabt, så den følger dit barns udvikling – fra baby til junior. Med en Leander babyseng skal du ikke investere i flere senge i løbet af dit barns første 7 år, da babysengen kan tilpasses til netop dit barns behov. Leander sengen og udbygningsdelen fås i 4 fine farvenuancer. Med sengen og udbygningsdelen følger COMFORT +7 madras og fodende. COMFORT +7 madrassen er en komfortabel, 2-sidet, vendbar madras med kerne af koldskum tilpasset babyens behov. Den ene side er tilpasset babys behov og den anden side det større barns behov. Betrækket har indbygget beskyttelse mod fugtgennemtrængning. Materialer: Øko-Tex bomuld - allergivenligt, 62% polyester, 38% lyocell. Koldskum med vertikale luftkanaler. Vask: 2 delt betræk, der tåler vask v. 60°C og må tørretumbles.
  7.195,00 kr

  Tilgængelige farver:

  7.195,00 kr
 • Baby-jr. seng m. PREMIUM +7 madras
  Den flotte og funktionelle 5-i-1 babyseng i formstøbt bøgetræ fra Leander vokser med dit barn fra alderen 0-7 år. Babysengen er skabt, så den følger dit barns udvikling – fra baby til junior. Med en Leander babyseng skal du ikke investere i flere senge i løbet af dit barns første 7 år, da babysengen kan tilpasses til netop dit barns behov. Leander sengen og udbygningsdelen fås i 4 fine farvenuancer. Med sengen og udbygningsdelen følger PREMIUM +7 madras og fodende. PREMIUM +7 er en komfortabel, 2-sidet, vendbar madras med kerne af koldskum tilpasset babyens behov. Den ene side er tilpasset babys behov og den anden side det større barns behov. Premium +7 madrassen har en uovertruffen liggekomfort og punkt-for-punkt elasticitet takket være 3D komfortpuder i cellflex skum. Madrassen har ligeledes en fantastisk luftcirkulation pga. åndbart, quiltet 3D luftpudelag på babysiden. Sleep safety madrasovertræk med fugtgennemtrængningsbeskyttelse og anti-bakteriel effekt med lavendel- og melissaolie. Materialer: Øko-Tex bomuld - allergivenligt, 62% polyester, 38% lyocell. Koldskum med vertikale luftkanaler. Vask: 2-delt betræk, der tåler vask v. 60°C og må tørretumbles.
  7.495,00 kr

  Tilgængelige farver:

  7.495,00 kr
 • Babyseng Leander
  Den flotte og funktionelle babyseng fra Leander vokser med dit barn fra alderen 0-3år, idet den kan ændres i 4 forskellige positioner - se brugermanualen på www.leander.com. Babysengen er skabt, så den følger dit barns udvikling – fra baby til junior. Med en Leander babyseng skal du ikke investere i flere senge i løbet af dit barns første 7 år, da der kan tilkøbes udbygningsdel i træ og fodende til madrassen. Materialer: Formstøbt bøgetræ. FSC godkendt. Vælg mellem 4 fine farver.
  5.999,00 kr

  Tilgængelige farver:

  5.999,00 kr
 • 3-Foldet madras t/ rejseseng Basson
  Rigtig god 3-foldet madras, der passer til standard rejsesenge. God taske med stjerneprint medfølger. Materiale: Nylon og bomuld. Udfoldet mål: 60 x 120 cm.
  199,00 kr
  199,00 kr
 • RejsesengBasson
  Praktisk og stabil rejseseng, der foldes sammen som en paraply og opbevares i den medfølgende taske. Fylder minimalt og er let at transportere. Der kan tilkøbes madras til rejsesengen. Totalvægt: 9 kg.

  Pris: 499,00 kr

  Special Price 448,00 kr

  Pris: 499,00 kr

  Special Price 448,00 kr

 • Babyseng 5-i-1Leander
  Den flotte og funktionelle babyseng 5-i-1 fra Leander vokser med dit barn fra alderen 0-7 år. Babysengen er skabt, så den følger dit barns udvikling – fra baby til junior. Med en Leander babyseng skal du ikke investere i flere senge i løbet af dit barns første 7 år, da babysengen kan tilpasses til netop dit barns behov. Alle dele følger med juniorkittet, når du køber babysengen. Vælg mellem flere fine farver.
  7.199,00 kr

  Tilgængelige farver:

  7.199,00 kr
 • Kapok junior dynensleep
  Kapok er et 100% bæredygtigt, kemifrit, allergivenligt og økologisk naturmateriale. Når du vælger en juniordyne med kapok naturfibre, skaber du et optimalt sovemiljø, som kan have stor positiv betydning for dit barns velvære. Kapok juniordyne – når dit barn skal sove optimalt Med en original kapok juniordyne fra Nsleep, kan du forkæle dit barn med den bedste søvn, som giver bedre velvære. Juniordynen er bæredygtig, kemifri, allergivenlig og lavet i økologisk bomuld. Dynen er designet, udviklet og testet i Danmark. Kapok juniordyne virker svedtransporterende, og er både ventilerende og isolerende. Dynen tilpasser sig kroppens temperatur, som sikrer, at dit barn hverken har det for varmt eller for koldt. Det giver optimal komfort og en roligere søvn, som er essentiel for dit barns helbred og velbefindende. Kapok juniordyne - et allergivenligt valg Op mod hver 10. dansker har symptomer på husstøvmideallergi. Det viser sig fx som kløende øjne samt hyppige nys og hosten, især om morgenen. Det modvirker kapok! Kapok bidrager til et sundt og allergifrit sovemiljø. Vores bolster er af specialvævet, støvmidetæt, økologisk bomuld. Kapok juniordyne er lavet helt uden blegemidler, kemi og andre skadelige stoffer. Kapok juniordyne er samtidig let at vedligeholde. Dynen kræver kun tørretumbling efter behov for at fjerne støvmider og bakterier, som udelukkende kan sidde udvendig på stoffet.

  Pris: 649,95 kr

  Special Price 513,46 kr

  Pris: 649,95 kr

  Special Price 513,46 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK