Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Babysenge

14 vare(r)

Ingen god nattesøvn uden en god seng. Hos Filur.dk får du et bredt sortiment af babysenge. Du finder blandt andet både brikse, udtrækssenge, senge med sengehest og tremmesenge i flere forskellige farver til både piger og drenge. Du kan blandt andet købe den populære Kili seng fra Sebra, der kan bruges både som babyseng og juniorseng.
Hos Filur har vi også et stort udvalg af de flotte KlipKlap foldemadrasser, der kan bruges som blødt underlag til de helt små og som tumle- og legemadras til det lidt større barn.
Gå på opdagelse i vores store sortiment af babysenge i højeste kvalitet.

Læs mere

 • Retrobriks med bøgebenManis-h
  Smart og praktisk briks i retrostil med lamelbund, der nemt kan ombygges i en uendelighed og tilpasses i takt med barnets vækst og behov. Med sengesystemet fra Manis-h er dit barn sikret en god nattesøvn. INKL: - Bund
  1.248,00 kr
  1.248,00 kr
 • Seng med lamelbund og sengehestManis-h
  Denne seng med lamelbund, hoved-, fodende og bageste sengehest samt 3/4 sengehest foran er en perfekt standard børneseng. Sengen er produceret i de bedste materialer og sikrer dit barn en god nats søvn.
  2.851,00 kr

  Tilgængelige farver:

  2.851,00 kr
 • Sebra baby- og juniorseng
  Fantastisk flot Sebra baby- og juniorseng i lækkert design. Kan bruges til barnet fra fødslen til 7 års alderen, idet de 2 medfølgende sidestykker kan påmonteres, så sengen bliver til juniorseng. Sprøjtelakeret med 100% griftfri maling. Materiale: Birketræ.

  Pris: 5.495,00 kr

  Special Price 5.295,00 kr

  Pris: 5.495,00 kr

  Special Price 5.295,00 kr

 • Tremmeseng, 60 x 120 cmDone By Deer
  Super flot tremmeseng fra danske Done by Deer i klassisk hvid farve. Sengen er i flot dansk design, som matcher ind i den minimalistisk stil i nordiske hjem. Babysengen fra Done by Deer har bund som kan indstilles i to positioner enten oppe til det helt spæde barn eller nede til barnet som kan sætte sig op. Sengens side kan afmonteres, og der kan tilkøbes sengehest til brug for barnet som er begyndt at kravle ud af sengen. Done by Deer sengen er designet så den kan benyttes som sofa eller ekstra møbel på børneværelset, når siden tages af og barnet f.eks. er vokset fra babysengen. CA. 14 DAGES LEVERINGSTID

  Pris: 3.999,95 kr

  Special Price 3.499,00 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 3.999,95 kr

  Special Price 3.499,00 kr

 • Baby-jr. seng m. COMFORT+7 madras
  Den flotte og funktionelle 5-i-1 babyseng i formstøbt bøgetræ fra Leander vokser med dit barn fra alderen 0-7 år. Babysengen er skabt, så den følger dit barns udvikling – fra baby til junior. Med en Leander babyseng skal du ikke investere i flere senge i løbet af dit barns første 7 år, da babysengen kan tilpasses til netop dit barns behov. Leander sengen og udbygningsdelen fås i 4 fine farvenuancer. Med sengen og udbygningsdelen følger COMFORT +7 madras og fodende. COMFORT +7 madrassen er en komfortabel, 2-sidet, vendbar madras med kerne af koldskum tilpasset babyens behov. Den ene side er tilpasset babys behov og den anden side det større barns behov. Betrækket har indbygget beskyttelse mod fugtgennemtrængning. Materialer: Øko-Tex bomuld - allergivenligt, 62% polyester, 38% lyocell. Koldskum med vertikale luftkanaler. Vask: 2 delt betræk, der tåler vask v. 60°C og må tørretumbles.
  7.195,00 kr

  Tilgængelige farver:

  7.195,00 kr
 • BabysengManis-h
  Den fine babyseng har en bund der kan højdeindstilles i 3 niveauer. Babysengen kan ændres til en lille juniorseng, og kan derfor anvendes i en længere periode, så du slipper for at investere i en ny seng lige med det samme.
  2.199,00 kr
  2.199,00 kr
 • Seng med lamelbund, sengehest og skufferManis-h
  Denne seng med lamelbund, hoved-, fodende og bageste sengehest samt 2 sengeskuffer til sengetøj eller legetøj er en perfekt standard børneseng. Sengen er produceret i de bedste materialer og sikrer dit barn en god nats søvn.
  3.446,00 kr

  Tilgængelige farver:

  3.446,00 kr
 • Lav udtræksseng på hjulManis-h
  Med denne smarte udtræksseng på hjul er der plads til overnattende gæster på børneværelset, og mulighed for at skjule ekstrasengen, når den ikke er i brug, så den ikke tager legeplads i værelset. Udtrækssengen passer til senge og brikse fra Manis-h. Bemærk at sengen på billedet ikke medfølger i prisen, men kan købes ved siden af!

  Pris: 1.199,00 kr

  Special Price 1.099,00 kr

  Pris: 1.199,00 kr

  Special Price 1.099,00 kr

 • Babyseng Leander
  Den flotte og funktionelle babyseng fra Leander vokser med dit barn fra alderen 0-3år, idet den kan ændres i 4 forskellige positioner - se brugermanualen på www.leander.com. Babysengen er skabt, så den følger dit barns udvikling – fra baby til junior. Med en Leander babyseng skal du ikke investere i flere senge i løbet af dit barns første 7 år, da der kan tilkøbes udbygningsdel i træ og fodende til madrassen. Materialer: Formstøbt bøgetræ. FSC godkendt. Vælg mellem 4 fine farver.
  5.495,00 kr

  Tilgængelige farver:

  5.495,00 kr
 • Seng med lamelbund og sengehestManis-h
  Denne seng med lamelbund samt hoved-, fodende og bageste sengehest er en perfekt standard børneseng. Sengen er produceret i de bedste materialer og sikrer dit barn en god nats søvn. madras er ikke med i prisen

  Pris: 2.847,00 kr

  Special Price 2.512,00 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 2.847,00 kr

  Special Price 2.512,00 kr

 • Baby-jr. seng m. PREMIUM +7 madras
  Den flotte og funktionelle 5-i-1 babyseng i formstøbt bøgetræ fra Leander vokser med dit barn fra alderen 0-7 år. Babysengen er skabt, så den følger dit barns udvikling – fra baby til junior. Med en Leander babyseng skal du ikke investere i flere senge i løbet af dit barns første 7 år, da babysengen kan tilpasses til netop dit barns behov. Leander sengen og udbygningsdelen fås i 4 fine farvenuancer. Med sengen og udbygningsdelen følger PREMIUM +7 madras og fodende. PREMIUM +7 er en komfortabel, 2-sidet, vendbar madras med kerne af koldskum tilpasset babyens behov. Den ene side er tilpasset babys behov og den anden side det større barns behov. Premium +7 madrassen har en uovertruffen liggekomfort og punkt-for-punkt elasticitet takket være 3D komfortpuder i cellflex skum. Madrassen har ligeledes en fantastisk luftcirkulation pga. åndbart, quiltet 3D luftpudelag på babysiden. Sleep safety madrasovertræk med fugtgennemtrængningsbeskyttelse og anti-bakteriel effekt med lavendel- og melissaolie. Materialer: Øko-Tex bomuld - allergivenligt, 62% polyester, 38% lyocell. Koldskum med vertikale luftkanaler. Vask: 2-delt betræk, der tåler vask v. 60°C og må tørretumbles.
  7.495,00 kr

  Tilgængelige farver:

  7.495,00 kr
 • Briks med 2 sengeskufferManis-h
  Smart og praktisk briks med 2 sengeskuffer, der nemt kan ombygges i en uendelighed og tilpasses i takt med barnets vækst og behov. Med sengesystemet fra Manis-h er dit barn sikret en god nattesøvn. Madras er ikke med i prisen
  2.497,00 kr

  Tilgængelige farver:

  2.497,00 kr
 • Retroseng med lamelbund og sengehestManis-h
  Super fin retroseng med lamelbund og sengehest, der nemt kan tilpasses i takt med at barnet bliver større. Sengen er produceret i de bedste materialer og vil sikre dit barn en god nattesøvn.
  2.146,00 kr
  2.146,00 kr
 • Babyseng 5-i-1Leander
  Den flotte og funktionelle babyseng 5-i-1 fra Leander vokser med dit barn fra alderen 0-7 år. Babysengen er skabt, så den følger dit barns udvikling – fra baby til junior. Med en Leander babyseng skal du ikke investere i flere senge i løbet af dit barns første 7 år, da babysengen kan tilpasses til netop dit barns behov. Alle dele følger med juniorkittet, når du køber babysengen. Vælg mellem flere fine farver.
  7.199,00 kr

  Tilgængelige farver:

  7.199,00 kr

Køb seng til baby

Hos Filur har vi nøje udvalgt senge i kvalitets materialer, fordi vi mener, at dit barn fortjener det bedste. Vi fører derfor kun markedets mest populære producenter indenfor babysenge, såsom Leander, Manis-h, Stokke og Sebra. Alle mærkerne er kendetegnet ved at levere høj kvalitet og gennemtænkte designs, så de mindste kan sove trygt og godt i deres seng.

I vores sortiment af babysenge finder du en række senge, der følger dit barns udvikling, således at sengen både kan bruges som babyseng og som juniorseng. Det kan være en stor fordel at investere i en sådan type seng, da du derfor ikke behøver at investere i flere senge i løbet af dit barns første 7 år.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK