Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Juniorsenge

1 vare(r)

Hos Filur finder du et stort udvalg af juniorsenge i mange forskellige former og farver. Der er en seng til enhver smag, så kig dig omkring og find den perfekte børneseng til dit barn. I sortimentet af juniorsenge finder du både tremmesenge, senge med opbevaring, senge med sengehest, brikse og sofasenge.
Som tilbehør til børneværelset kan du også købe smarte og funktionelle foldemadrasser, der kan bruges som sofa og er alletiders tumlemadras.
Vi ved, hvor meget en god nattesøvn betyder for børn, og derfor er vores juniorsenge i den bedste kvalitet. Vågn frisk og veludhvilet med en kvalitetsseng fra Filur.

Læs mere

 • Sebra baby- og juniorseng
  Fantastisk flot Sebra baby- og juniorseng i lækkert design. Kan bruges til barnet fra fødslen til 7 års alderen, idet de 2 medfølgende sidestykker kan påmonteres, så sengen bliver til juniorseng. Sprøjtelakeret med 100% griftfri maling. Materiale: Birketræ.

  Pris: 6.495,00 kr

  Special Price 6.295,00 kr

  Pris: 6.495,00 kr

  Special Price 6.295,00 kr

Køb juniorseng i høj kvalitet

Hos Filur går vi meget op i, at dit barn får den bedste nattesøvn. Derfor fører vi nogle af de bedste mærker indenfor juniorsenge, herunder blandt andet Hoppekids, Leander og Manis-h, der er kendte for at levere produkter i højeste kvalitet.
Juniorsengene er fremstillet i bøgetræ, birketræ og MDF, og langt de fleste af vores juniorsenge er:
- Svanemærket
- Fri for skadelige stoffer
- Malet med giftfri maling.
Du kan derfor trygt og uden bekymringer lade dit barn sove og drømme sødt i sin nye seng.

I vores sortiment af juniorsenge finder du mange forskellige flotte senge med unikke og gennemtænkte designs, hvor der er kræset for detaljerne, og hvor kvalitet og komfort er i fokus. Du finder både sofasenge, brikse, junior tremmesenge og juniorsenge med skuffer. Der er noget for enhver smag, og vi er derfor helt sikre på, at du finder en seng, der passer til dit barn og jeres behov. Hvis værelset eksempelvis er småt, kan det være en god idé at købe en seng med opbevaring, så legetøjet eller tøjet ikke roder forskellige steder på børneværelset.

Mål på juniorsenge:
De fleste af vores juniorsenge har enten målene 200x90 cm eller 160x70 cm, men du kan også finde juniorsenge, der måler mindre eller midt i mellem. Nogle af sengene kommer i begge størrelser, og du kan derfor selv vælge, hvilken størrelse seng, der passer bedst ind til børneværelset og til dit barn. 

Juniorsenge - hvornår?
Hvornår det er tid til at gå fra tremmeseng til juniorseng afhænger meget af dit barn og dets størrelse. De fleste skifter tremmesengen ud med en juniorseng, når barnet er omkring 3 år, men nogle gør det også tidligere eller senere. Når barnet ikke længere kan være i tremmesengen, er det tid til at skifte den ud med en juniorseng. Her kan det være en god idé at vælge en juniorseng med sengehest, så barnet ikke falder ud, når det sover, eller en junior tremmeseng. Hos Filur finder du et udvalg af tremmesenge til junior, senge med sengehest og senge, hvor det er muligt at tilkøbe en sengehest. 

I vores udvalg af juniorsenge finder du mange fine senge i mange forskellige størrelser, former og typer. Skal sengen have sengehest eller tremmer? Eller skal sengen følge barnets udvikling fra baby til junior? Bliv inspireret og find den type seng, der passer til lige netop jeres behov. Hvis 

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK