Levering 1-7 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Vugger

4 vare(r)

 • Next2Me Vugge Chicco
  Den fine Next2Me vugge fra Chicco gør det muligt at sove helt tæt på dit barn. Next2Me inviterer til at barnet sove trygt i sin egen seng - med dig lige ved siden af. At sove tæt sammen er en ideel måde at knytte stærke bånd til barnet. Det giver samtidig mere fredfyldte nætter. Yderligere kan nærværet også gøre amning om natten mere enkel og mindre ubesværet. Next2Me vuggen er fremstillet af et let aluminiumsstel, der er let at samle og skille ad igen efter behov. Betrækket kan nemt tages af og vaskes. Vuggen kan monteres på alle typer senge ved hjælp af de højdejusterbare ben samt fødder, der kan bøjes efter behov. Next2Me er samtidig en perfekt rejseseng og kan anvendes som fritstående vugge, hvis I har behov for det. Med til Next2Me vuggen medfølger en dejlig madras samt en fin transporttaske. OBS! Max vægtbelastning er 9 kg. Mål åben; 69 x 93 x 66 -81 cm. Madras mål; 50 x 82 x 4 cm.
  1.999,00 kr
  1.999,00 kr
 • Leander vugge m. madrasLeander
  Vuggen fra Leander er skabt ud fra tanken om, at form og funktion skal gå op i en højere enhed. Især helt små babyer har brug for at mærke, at der er noget omkring dem. De bryder sig ikke om at ligge i en seng, der er alt for stor. Leander® vuggens ovale form omslutter babyen og skaber et trygt rum. Til vuggen medfører madras.
  1.599,00 kr

  Tilgængelige farver:

  1.599,00 kr
 • Vugge/BænkHoppekids
  Hoppekids' søde vugge/bænk er en sikker begyndelse for nyfødte. Vuggen er uden skadelige kemikalier, som sikrer at barnet kan sove trygt. Vuggen har en lang levetid, da den kan ændres til en bænk, efterhånden som barnet vokser fra behovet for en vugge. Vuggen kan pyntes med de fine tekstiler fra Hoppekids, så den bliver en fin dekoration på børneværelset.
  899,00 kr
  899,00 kr

  Ikke på lager

 • Vugge til babyManis-h
  Denne smarte vugge kan anvendes over en lang periode, da vuggen kan laves om til en bænk, når barnet er blevet for stor til at anvende vuggen som seng. Vuggens sengeside kan fjernes, så vuggen kan placeres op ad forældrenes seng, hvilket gør det trygt for både den lille og de nybagte forældre.
  1.499,00 kr
  1.499,00 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK