Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Madrasser

9 vare(r)

Mulighederne er mange, når det kommer til en madras til dit barn. Der findes madrasser i mange forskellige materialer, tykkelser og ikke mindst størrelser, og derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige type madras til din guldklump. Hos Filur.dk finder du herunder et stort udvalg af madrasser i god kvalitet, som sikrer at dit barn får den støtte og komfort det har behov for, når det ligger trygt og godt og sover. 

Læs mere

 • Kapok rullemadras til liftnsleep
  At se den lille ligge trygt nede i liften er en ting, som kan gøre enhver forælder blød om hjertet. Og for at skabe de bedste betingelser for dit barn skal du vælge en god rullemadras. Vores rullemadras til lift 30 x 75 cm består af kapok, der er ventilerende, så temperaturen altid er perfekt. Vores rullemadras er samtidig vandafvisende ved små mængder af væske. Det beskytter mod de mindre uheld, som kan ske, når dit barn sover sødt. Rullemadrassen er syet af dobbeltstrikket jersey, der sikrer den ultimative blødhed. - Allergivenligt materiale uden nogen form for tilsætningsstoffer eller kemi. - Hjælper dit barn til en roligere søvn. - Kapokken suger ikke fugt og holder dermed bakterier og svampesporer væk.

  Pris: 259,95 kr

  Special Price 207,95 kr

  Pris: 259,95 kr

  Special Price 207,95 kr

 • Kapok rullemadras til vuggensleep
  Dit barn vågner op efter en skøn nattesøvn, der har budt på drømme og tryghed. Temperaturen har været lige præcis, som den skal. Vores kapok rullemadras til vugge 40 x 90 cm er ventilerende i løbet af natten, hvis det bliver for varmt og isolerende hvis det bliver for koldt. Udover at have ventilerende egenskaber er kapok også allergivenligt og økologisk. Vores rullemadras til vugge 40 x 90 cm beskytter madrassen effektivt, og med det vandafvisende kapok vil du oftest nå at redde uheldet ikke breder sig til madrassen. - Kapok rullemadrassen, er helt fri for kemi og tilsætningsstoffer. - Slidstærkt og super blødt materiale, der skaber tryghed for barnet i løbet af natten. - Omslutter barnet og støtter op om hele kroppen.

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 263,95 kr

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 263,95 kr

 • Kapok baby rullemadrasnsleep
  Dit barn er veludhvilet efter en god nats søvn. Temperaturen har været lige, som den skal være, det samme gælder for søvnkvaliteten. Vores rullemadras 60 x 120 cm med kapok, er syet i det lækreste strikkede dobbelt jersey økologiske bomuld. Den er testet, designet og udviklet i Danmark. Dens ventilerende og isolerende egenskaber sikrer en behagelig temperatur hele natten, så det hverken bliver for varmt eller for koldt. Derudover har kapok den egenskab, at det er allergivenligt. Her kan husstøvmider ikke leve og trives, det gør denne rullemadras 60 x 120 cm særligt god for sensitive børn, der har brug for ekstra skånsomme produkter, eller hvis du bare vil skåne dit barn for unødig kemi og tilsætningsstoffer. - Bæredygtig produktion samt økologisk materiale. - Allergivenlig, svedtransporterende og isolerende. - Syet i økologisk dobbeltstrikket jersey for at sikre en fantastisk blødhed.

  Pris: 489,95 kr

  Special Price 391,95 kr

  Pris: 489,95 kr

  Special Price 391,95 kr

 • Kapok junior rullemadrasnsleep
  Dit barn slår søvnigt øjnene op og strækker sig efter en god nats søvn, hvor det hverken har været for koldt eller for varmt – men lige tilpas. Kapok rullemadrassen har med dens ventilerende og isolerende effekt skabt et perfekt sovemiljø, hvilket sætter de bedste forudsætninger for en dag med leg og læring. Derudover klarer kapok rullemadras 70x160 cm selvfølgelig også sin primære opgave – nemlig at beskytte madrassen mod natlige uheld og almindelig slitage, så madrassen får den længst mulige levetid. - Junior rullemadrassen er fyldt med allergivenlig, kemifri og økologisk kapok. - Kapok rullemadrassen er både svedtransporterende, ventilerende og isolerende. - Den giver samtidig et beskyttende lag til dit barns madras.

  Pris: 719,95 kr

  Special Price 575,95 kr

  Pris: 719,95 kr

  Special Price 575,95 kr

 • Kapok liftmadrasnsleep
  De små øjne kigger op på dig efter en lur ude i vognen. Der er ingen tvivl om, at dit barn er veludhvilet og har sovet trygt og godt. Det hjælper denne madras til liften nemlig med. Dens svedtransporterende og varmeisolerende egenskaber sikrer, at barnet har optimal komfort og føler sig tryg fra start til slut, og hvor madrassen samtidig beskytter mod kuldetræk fra bunden af kassen. Denne madras består af kapok, der er støttende omkring barnets krop. Det hjælper til, at knoglerne får de bedste forudsætninger for at blive opbygget. Desuden er den allergivenlig og dermed det bedste valg, hvis du vil passe godt på dit barn. Vi anbefaler altid, at der anvendes en rullemadras til at beskytte mod uheld og slitage. - Sørger for ultimativ støtte og komfort. - Svedtransporterende og varmeisolerende fra bundtræk. - Allergivenlig og bæredygtig. - Bør anvendes med en rullemadras for at beskytte mod slitage og uheld i vognen.

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 315,96 kr

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 315,96 kr

 • Kapok vuggemadrasnsleep
  Forkæl dit barn med en madras fra nsleep bestående af de økologiske naturfibre kapok – og husk, at vi altid anbefaler en rullemadras til din madras, da den vil fungere som madrasbeskytter, er nem at vedligeholde og giver ekstra komfort.

  Pris: 599,00 kr

  Special Price 463,20 kr

  Pris: 599,00 kr

  Special Price 463,20 kr

 • Kapok baby madrasnsleep
  Det er morgen, og du er ikke et sekund i tvivl om, at de friske øjne hos dit barn kun kan betyde, at natten har budt på en tryg og uforstyrret nattesøvn. Med vores madras til baby 60 x 120 cm får du en støttende madras, der giver dit barn den helt rette tryghed og ro hver eneste nat. De økologiske kapokfibre er både svedtransporterende og isolerende, så dit barn hverken får det for koldt eller for varmt – men i stedet helt tilpas. Kapokken er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan formere sig i madrassens fyld. Det hjælper de helt små, der har husstøvmideallergi, og alle andre børn, som du gerne vil beskytte mod husstøvmider, så du mindsker risikoen for at dit barn udvikler allergi. Derudover er vores madras til baby helt fri for kemi og skadelige stoffer. - Madrassen omslutter dit barn og sørger for perfekt støtte og tryghed hele natten. - De økologiske kapokfibre er bæredygtige og fri for kemi. - Du bør altid anvende en kapok rullemadras oven på din madras for at beskytte mod uheld og slitage.

  Pris: 1.299,95 kr

  Special Price 1.039,95 kr

  Pris: 1.299,95 kr

  Special Price 1.039,95 kr

 • Kapok junior madrasnsleep
  Du vågner op til et stort smil fra dit barn, og nogle helt magiske øjeblikke opstår. Morgenen giver jer tid og ro, så smil og grin kommer i mindebogen. Det hjælper vores Junior madras 70 x 160 cm med at gøre til virkelighed. Dens svedtransporterende og isolerende egenskaber sikrer det bedste sovemiljø, hvor dit barn føler sig tryg fra første minut på madrassen. Madrassen består af kapokfibre, der ikke binder fugt, og derfor også er allergivenlige. Det gør det umuligt for støvmider at leve og formere sig, så du på den måde kan passe godt på dit barn hver nat. Derudover er fibrene økologiske og fri for kemi, så du kan putte dit barn med god samvittighed og sørge for en dyb og tryg nattesøvn efter en lang dag. - Madrassen er fast og støtter opbygningen af knoglerne. - De økologiske kapokfibre er bæredygtige og fri for kemi. - Vi anbefaler, at du altid anvender en rullemadras som beskyttende lag mod uheld og slitage.

  Pris: 1.799,95 kr

  Special Price 1.439,95 kr

  Pris: 1.799,95 kr

  Special Price 1.439,95 kr

 • 3-Foldet madras t/ rejseseng Basson
  Rigtig god 3-foldet madras, der passer til standard rejsesenge. God taske med stjerneprint medfølger. Materiale: Nylon og bomuld. Udfoldet mål: 60 x 120 cm.
  199,00 kr
  199,00 kr

En god madras for en god nattesøvn

Hvad enten du køber madras til den helt lille eller til dit større barn, skal du gøre det klart for dig selv, at du køber det der danner grundlag for en god søvn både for dit barn – og herunder også for dig selv. Søvnen er samtidig det, der er med til at udvikle barnet, hvorfor det er vigtigt med et godt og komfortabelt underlag. Hos Filur.dk finder du både baby- og juniormadrasser, og vores udvalg dækker over markedets mest populære producenter, der alle leverer madrasser af høj kvalitet.

I sortimentet finder du blandt andet Aerosleep madrasser fra Baby Dan, madrasser fra Stokke, foldemadrasser, Comfort madrasser fra Baby Dan samt mange flere madrasser.

Når det kommer til babymadrasser kan det være rigtig svært at finde den helt rigtige madras, da der findes mange forskellige slags babymadrasser at vælge imellem. Dette er både når det kommer til størrelse, pris og materiale. Babymadrasserne passer til henholdsvis barnevognen, vuggen og sengen, og det er derfor ideelt at gøre op med dig selv, om du ønsker en babymadras, der kan bruges til alle tingene eller om det er mere relevant at købe en madras til hver af tingene.

Det samme gør sig gældende for juniormadrasser, men fordelen her er at barnet nemmere kan udtrykke om madrassen eksempelvis er for hård eller for blød. Dog kan det ved køb af både baby- og juniormadrasser være en god idé at se efter hvilke tendenser dit barn har. Har dit barn det eksempelvis meget varmt kan en madras med god temperering være en god idé eller en madras med en air-topmadras, der sørger for luft og samtidig køler.

Hos Filur.dk synes vi det er vigtigt, at dit barn får en god nats søvn, og derfor håber vi, at du finder den madras, der kan sørge for det her hos os. 

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK