Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Senge- og vuggerande

5 vare(r)

Søvn er altafgørende for dit barns udvikling. Det er derfor vigtigt at dit barn kan sove trygt i sin seng eller vugge. Filur.dk fører derfor et stort udvalg af senge- og vuggerande, som vil beskytte dit barn under søvnen. Vores sortiment er kendetegnet af flotte moderigtige farver, høj kvalitet og sikkerhed. Vi fører mærker som Stokke, Sebra, Smallstuff og mange flere.

Læs mere

 • Bed bumper, 350 cmDone By Deer
  Lav en sikker og komfortabel seng, med denne sengerand fra Done by Deer. Fås i flere farver. Materiale: 100% Oeko-Tex bomuld. Fyld: Polyether skum.

  Pris: 599,95 kr

  Special Price 449,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 599,95 kr

  Special Price 449,96 kr

 • Sengerand, Stone greyFilibabba
  Fin sengerand som er fremstillet i 100% økologisk bomuld, babyfløjl med polyesterskum, en del af vores nye fløjlsserie. Sengeranden er designet til at skabe en hyggelig atmosfære på børnenes værelser og samtidig skabe en sikker rede, der beskytter barnet fra sengens kanter. Sengeranden er designet uden snore til at binde den fast til sengen, dette er for at højne sikkerheden for barnet. Tåler vaskemaskine ved 40 grader.

  Pris: 699,95 kr

  Special Price 510,96 kr

  Pris: 699,95 kr

  Special Price 510,96 kr

 • Sengerand, Botanical loveFilibabba
  Botanical love er designet ud fra den spirende kærlighed og glæde, der blomstrer i mange af os, når sommeren rammer. Et fint håndtegnet print, der med elementer som hjerteblade forener vores bånd og kærlighed til naturen - og med friske farver, som skaber glæde og optimisme. Botanical love kommer i fuld serie, så der er mulighed for at skabe et komplet hjertevarmt univers. Sengeranden er fremstillet i 100% økologisk bomuld med 4 cm polyesterskum indeni. Den er designet til at skabe tryghed og hygge for baby i sengen og især beskytte barnet fra sengens hårde kanter. Sengeranden er designet, så den kan stå af sig selv - uden snore som man ikke skal bekymre sig om, og samtidig er den designet, så den passer til stort set alle typer af tremmesenge - er sengen mindre kan enderne lappes hen over hinanden. Med en lynlåsfunktion er det nemt at tage betrækket af, så det kan vaskes efter behov. Husk at strække betrækket, når det kommer ud af vaskemaskinen, sæt det på sengeranden og lad det tørre på, dette er for at mindske, at betrækket krymper.

  Pris: 649,95 kr

  Special Price 474,00 kr

  Pris: 649,95 kr

  Special Price 474,00 kr

 • Sengerand, Little sailorFilibabba
  Little sailor er et drømmende og eventyrligt print, og samtidig en følelse af ro og frisk luft. Udforsk printet med dit barn, snak om elementerne eller skab jeres egen lille eventyrsfortælling. Alle elementer i printet er håndtegnet og nøje udvalgt. Little sailor kommer i fuld serie, med mulighed for at skabe et komplet drømmende univers. Sengeranden er fremstillet i økologisk satinvævet bomuld med 4 cm polyesterskum indeni. Den er designet til at skabe tryghed og hygge for baby i sengen og især beskytte barnet fra sengens hårde kanter.

  Pris: 749,95 kr

  Special Price 547,00 kr

  Pris: 749,95 kr

  Special Price 547,00 kr

 • Sengerand - Fall FlowersFilibabba
  Match dit sengesæt med vores sengerand med et betræk af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld og det lækre Fall Flowers mønster. Vores sengerand er designet til at skabe en hyggelig stemning i enhver krybbe og tremmeseng. Hvis din seng er mindre, skal du blot lægge sengerandens ender over hinanden. Den 4 cm tykke polyesterskumkerne hjælper sengeranden med at stå oprejst, så du ikke skal fastgøre den til sengen med f.eks. bånd. Derudover sikrer den ekstra tykke kvalitet, at din baby ikke slår hovedet ind i sengens hårde tremmer. Den integrerede lynlås hjælper dig med at tage betrækket af, så du kan vaske det efter behov. Husk at trække betrækket i form og putte det direkte på skumkernen efter vask. Lad betrækket tørre på sengeranden for at mindske risikoen for, at det krymper.

  Pris: 749,95 kr

  Special Price 547,00 kr

  Pris: 749,95 kr

  Special Price 547,00 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK