Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Cybex

4 vare(r)

Cybex er et tysk brand, der gennem mange år har produceret både klapvogne og autostole. Det tyske brand bliver anset for at være innovativt inden for mode og design med deres friske tankegang og deres miks af sikkerhed, design og funktion. Cybex har derfor også modtaget stor anerkendelse og vundet adskillige priser. Vi går op i dit barns sikkerhed og med Cybex går du hverken på kompromis med sikkerheden eller kvaliteten. Du kan derfor roligt gå på jagt efter din kommende Cybex autostol eller klapvogn i vores sortiment herunder.

Læs mere

 • Cybex Pallas S-Fix autostolCybex
  Det passer ikke! For småt! Udtryk, som vi ofte hører i barnets første leveår. Men Pallas S-Fix, som er en 2-i-1 stol, er den perfekte autostol, som kan bruges fra 9 måneder til 12 år. Enhåndsjustérbar sikkerhedspude (gr. 1) Patenteret og justérbar hovedstøtte Integreret Lineær Sidekollisionsbeskyttelse (L.S.P. system) Komfortabel enhåndsjustérbar hvilefunktion (gr. 1) 2-i-1 sæde ISOFIX-connect for ekstra stabilitet og sikkerhed

  Pris: 2.800,00 kr

  Special Price 2.399,00 kr

  Pris: 2.800,00 kr

  Special Price 2.399,00 kr

 • Cybex Solution S-Fix autostolCybex
  Solution S-Fix er udstyret med nyt sidebeskyttelsessystem, der giver øget sikkerhed og er indstilbar i 2 positioner. Den vipbare nakkestøtte, højde- og breddejusterbare ryg (12 positioner) samt nye ventilationssystem og ekstra polstring giver optimal sikkerhed og komfort for barnet. Kan bruges med og uden ISOFIX.

  Pris: 1.999,95 kr

  Special Price 1.690,00 kr

  Pris: 1.999,95 kr

  Special Price 1.690,00 kr

 • Cybex Sirona S i-Size autostol urban blackCybex
  Nu er det slut med at vride ryggen, når dit barn skal i og ud af sin autostol. Den innovative og enhåndsbetjente drejemekanisme giver nem tilgang til stolen og mindsker belastningen på forældrenes rygge. 360° rotation for nem isætningsposition Bagudvendt brug indtil 105 cm, ca. 4 år Driving Direction Control (DDC) Energireducerende Teknologi (ER-Tech) ved fremadvendt montering Integreret L.S.P. system Højdejustérbar hovedstøtte Spædbarnsindlæg inkluderet

  Pris: 4.299,00 kr

  Special Price 3.500,00 kr

  Pris: 4.299,00 kr

  Special Price 3.500,00 kr

 • Cybex Balios SCybex
  Nemt for dig, komfortabelt for dit barn: - 3-i-1 Travel System - Enhåndsbetjent foldemekanisme, så vognen kan stå selv. - Store All Terrain hjul med blød affjedring - Vendbar sædedel - Enhåndsjustérbar ryg med liggeposition - Teleskopisk justérbart håndtag med 4 positioner - XXL solkaleche: Med ekstra solskærm og mesh-stykke - Rummelig varekurv: Kan rumme op til 5 kg - Drejbare forhjul: Kan låses for ekstra stabilitet på ujævnt underlag - Justérbar benstøtte: For en komfortabel sidde- og liggeposition - Højstolfunktion: Er afstemt med den typiske bordhøjde

  Pris: 3.299,00 kr

  Special Price 3.195,00 kr

  Pris: 3.299,00 kr

  Special Price 3.195,00 kr

Køb Cybex autostol

Cybex’s koncept og produktudvikling af autostole er opbygget omkring kombinationen af unikt design, en altafgørende sikkerhed, høj kvalitet og intelligent funktionalitet. Kombinationen af alle disse ting har medvirket til, at Cybex er førende inden for børnesikkerhed.

Cybexkollektionen hos Filur.dk byder på både klapvogne og autostole, og produkterne tager udgangspunkt i et stilrent og moderne design. Af autostole fra Cybex finder du autostol til baby, fremadvendte autostole og autostole med isofix, som bruges til montering. Du kan også finde Cybexautostolene opdelt efter vægtklasse, der går helt op til 36 kg i de enkelte kategorier, hvilket gør det lettere for dig at finde den autostol, der passer til dit barn. Uanset dit barns størrelse og alder vil det være muligt at finde en prisvindende og yderst sikker autostol fra Cybex. 

Hos Filur.dk tror vi på sikkerhed frem for alt. Du har derfor ingen grund til bekymring, og kan trygt vælge en autostol fra Cybex som dit barns næste autostol.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK