Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Cybex

2 vare(r)

Cybex er et tysk brand, der gennem mange år har produceret både klapvogne og autostole. Det tyske brand bliver anset for at være innovativt inden for mode og design med deres friske tankegang og deres miks af sikkerhed, design og funktion. Cybex har derfor også modtaget stor anerkendelse og vundet adskillige priser. Vi går op i dit barns sikkerhed og med Cybex går du hverken på kompromis med sikkerheden eller kvaliteten. Du kan derfor roligt gå på jagt efter din kommende Cybex autostol eller klapvogn i vores sortiment herunder.

Læs mere

 • Cybex - Z base (Bestil nu, sendes primo september 2021)Cybex
  Sikker base fra Cybex, som giver ekstra sikkerhed og stabilitet til autostolen. Basen passer til Cybex Z modeller. Monteringen er super enkel og nem, hvorfor det hurtigt bliver en tilvænning at spænde barnet sikkert fast til autostolen.

  Pris: 2.095,00 kr

  Special Price 1.995,00 kr

  Pris: 2.095,00 kr

  Special Price 1.995,00 kr

 • Cybex Sirona Z i-Size autostol inkl. Base Z model 2019/2020 Cybex
  Cybex Sirona Z i-Size er den anden i rækkefølgen af ​​autostole fra denne modulære Z serie. Autostolen er godkendt i-Size (R-129) - den overordnede europæiske standard for autostole og børns sikkerhed. Sirona Z i-Size er tilpasset børn fra 45 cm til 105 cm. Sirona Z i-size kan bruges bagudvendt i hele brugsperioden dvs. indtil barnet er 4 år. Det kan desuden bruges fremadrettet, forudsat at barnet er 15 måneder og har en højde på 76 cm eller mere. Prisen er inkl. Base Z

  Pris: 4.698,00 kr

  Special Price 4.199,00 kr

  Pris: 4.698,00 kr

  Special Price 4.199,00 kr

Køb Cybex autostol

Cybex’s koncept og produktudvikling af autostole er opbygget omkring kombinationen af unikt design, en altafgørende sikkerhed, høj kvalitet og intelligent funktionalitet. Kombinationen af alle disse ting har medvirket til, at Cybex er førende inden for børnesikkerhed.

Cybexkollektionen hos Filur.dk byder på både klapvogne og autostole, og produkterne tager udgangspunkt i et stilrent og moderne design. Af autostole fra Cybex finder du autostol til baby, fremadvendte autostole og autostole med isofix, som bruges til montering. Du kan også finde Cybexautostolene opdelt efter vægtklasse, der går helt op til 36 kg i de enkelte kategorier, hvilket gør det lettere for dig at finde den autostol, der passer til dit barn. Uanset dit barns størrelse og alder vil det være muligt at finde en prisvindende og yderst sikker autostol fra Cybex. 

Hos Filur.dk tror vi på sikkerhed frem for alt. Du har derfor ingen grund til bekymring, og kan trygt vælge en autostol fra Cybex som dit barns næste autostol.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK