Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Done by Deer

1 til 24 af 143

Done By Deer skaber produkter i lækkert design, som er brugbare for børnefamilier. Produkterne fra Done by Deer stimulerer børns (og forældrenes) sanser med moderigtige farver og sikkerhedstestede materialer. Done by Deer er derfor et mærke, som du skal vælge, hvis du søger produkter, hvor både funktionalitet og design går op i en højere enhed, hvor både børn og voksne er inspireret. 

Vores udvalg dækker skønt sengetøj, bløde ammepuder, sjovt legetøj og meget mere. Tag et kig og find et bredt sortiment af lækre produkter til den moderne familie. 

Læs mere

 • Badeponcho, Sea FriendsDone By Deer
  Lækker poncho i flotte farver fra Done by Deer Ponchoen er ensfarvet indvendigt og udenpå er det pyntet med det søde Sea Friends print.

  Pris: 349,95 kr

  Special Price 262,46 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 349,95 kr

  Special Price 262,46 kr

 • Juniorsengetøj, Jelly & WallyDone By Deer
  Junior sengesættet med Jelly og Wally er lavet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld, der føles blødt og behageligt mod dit barns hud. Indret en hyggelig seng med det legesyge Jelly og Wally print, og lad dit barn dykke ned i rolige undervands-drømme. Sengetøjet har en praktisk YKK sikkerhedslynlås i både dyne- og pudebetræk. Det er pakket i en lille bomuldspose, der matcher sengetøjet og som er perfekt til opbevaring af legetøj, tøj, sko eller lignende.

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 374,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 374,96 kr

 • Krammedyr lille WallyDone By Deer
  Put dig ind til Wally + den super bløde og tillidsfulde Sea friend. Wally den mægtige hval er klar til hygge og leg hver dag. Selv kæmper får trætte øjne, og når lyset slukkes, går Wally selv ud som et lys. Denne hyggelige bamse vil hurtigt blive din nye bedste ven. Den søde og putteglade Wally har en lys mint-blå farve.

  Pris: 139,95 kr

  Special Price 104,96 kr

  Pris: 139,95 kr

  Special Price 104,96 kr

 • Aktivitets gulvspejl WallyDone By Deer
  De små underholdes af deres eget spejlbillede, hvilket gør Wally-gulvspejlet ideelt når baby skal øve sig i at ligge på maven. De mange sensoriske funktioner og detaljer vil bidrage til længere og mere aktiv tid på maven for de små. Spejlet, farverige mærker, taktile detaljer, knitre- og klokkelyde stimulerer de små sanser. Lad de små trække i vanddråberne på Wallys hoved og mærk hvordan hele hvalen vibrerer eller opdag hvordan Wallys fiskeven gemmer sig under hvalens finne. Wallys mange funktioner understøtter dit barns udvikling fra aktivitet på mave til siddende leg. Den søde hval står stabilt på gulvet da bunden er fyldt med sand og den kan let flyttes. Den blå hval og sandfarvede fisk er klar til masser af leg.

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,00 kr

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,00 kr

 • To go friend WallyDone By Deer
  Tag Wally med på hvert eneste eventyr. Den mægtige hval er klar til at have en hval-tastisk dag, hver eneste dag og så elsker den at rasle med halen. Små hænder kan nemt holde fast i Wally og legetøjs-ringen gør at du nemt kan fastgøre Wally til f.eks. barnevognen, klapvogne, kravlegården eller sengen.Den super bløde Sea friend er blå med fine detaljer som små gyldne prikker og farverige mærker.

  Pris: 149,95 kr

  Special Price 112,00 kr

  Pris: 149,95 kr

  Special Price 112,00 kr

 • Rangle WallyDone By Deer
  Wally elsker at lege og underholde de små. Denne rangle er et perfekt legetøj til små fingre - klar til at opdage de sensoriske detaljer og søde lyde. Prøv at give Wallys hale et blødt klem og hør den sjove lyd. Små fingre vil elske at mærke den bløde tekstur på babylegetøjet, mens raslelydene vil vække nysgerrigheden endnu mere. Med de små elastik-løkker er det let at fastgøre den lille sanselige rangle til en legemåtte, klapvogn, bilsædet eller aktivitetscenter ved hjælp af et toy-link. Den superbløde, lille hval-rangle kommer i en flot blå farve.

  Pris: 109,95 kr

  Special Price 82,00 kr

  Pris: 109,95 kr

  Special Price 82,00 kr

 • Musikdyr WallyDone By Deer
  Lad søde Wally lulle de små i søvn eller lad den underholde ved puslebordet med den beroligende melodi 'Over the rainbow'. Træk i den bløde søstjerne under Wallys mave, så vil den søde melodi afspilles. Det yndige musikalske legetøj er en dekorativ tilføjelse til børneværelset. Den praktiske velcro lukning gør det nemt at fastgøre den hvor som helst.

  Pris: 274,95 kr

  Special Price 206,00 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 274,95 kr

  Special Price 206,00 kr

 • Krammedyr Stor WallyDone By Deer
  Put dig ind til Wally - den super bløde og tillidsfulde Sea friend. Wally den mægtige hval er klar til hygge og leg hver dag. Selv kæmper får trætte øjne, og når lyset slukkes går Wally selv ud som et lys. Denne hyggelige bamse vil hurtigt blive din nye bedste ven. Den søde og putteglade Wally har en lys mint-blå farve.

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,00 kr

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,00 kr

 • Aktivitetslegetøj WallyDone By Deer
  Den legesyge hval elsker at lege gemmeleg. Du skal være hurtigt for at følge med de små fiskevenner - de gemmer sig hurtigt inde i Wally. Hver fisk har sin egen lyd som vil give de små lyst til at kravle efter dem. De små kan opdage hvordan de søde fisk kommer ind og ud af Wallys mave, mærke de forskellige teksturer på den søde hval og opdage et skjult spejl under Wallys hale. De farverige mærker og søde dråber på Wallys hoved gør det svært at holde fingrene væk. Aktivitetslegetøjet vil underholde småbørn, mens de udvikler deres koncentrationsevner og hånd-øje-koordination. Den superbløde hval er mintblå og dens hale er dækket af spændende prikker. De små legesyge fiskevenner har hver sin farve.

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,00 kr

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,00 kr

 • Drikkedunk m. sugerør OzzoDone By Deer
  Den søde drikkedunk med sugerør passer perfekt i ungernes rygsæk. Drikkeflasken har et smart sugerør, der kan gemmes i låget og forhindrer at væske spildes. Håndtaget hjælper de små hænder til at finde sugerøret frem igen. Den spildfrie drikkeflaske er uundværlig på farten og gør det sjovt for barnet at drikke masser af vand. Et ekstra sugerør og mundstykke er inkluderet. Ozzo og dekorative vandtplanter pryder denne vandflaske til børn og er i skønne, pudderfarvede toner.

  Pris: 109,95 kr

  Special Price 82,46 kr

  Pris: 109,95 kr

  Special Price 82,46 kr

 • Drikkedunk m. sugerør CrocoDone By Deer
  Den søde drikkedunk med sugerør passer perfekt i ungernes rygsæk. Drikkeflasken har et smart sugerør, der kan gemmes i låget og forhindrer at væske spildes. Håndtaget hjælper de små hænder til at finde sugerøret frem igen. Den spildfrie drikkeflaske er uundværlig på farten og gør det sjovt for barnet at drikke masser af vand. Et ekstra sugerør og mundstykke er inkluderet. Croco og ildfluer pryder denne vandflaske til børn og er i skønne, grønne toner.

  Pris: 109,95 kr

  Special Price 82,46 kr

  Pris: 109,95 kr

  Special Price 82,46 kr

 • Drikkedunk m. sugerør LaleeDone By Deer
  Den søde drikkedunk med sugerør passer perfekt i ungernes rygsæk. Drikkeflasken har et smart sugerør, der kan gemmes i låget og forhindrer at væske spildes. Håndtaget hjælper de små hænder til at finde sugerøret frem igen. Den spildfrie drikkeflaske er uundværlig på farten og gør det sjovt for barnet at drikke masser af vand. Et ekstra sugerør og mundstykke er inkluderet. Lalee, Birdee og kaktusser pryder denne vandflaske til børn og er i skønne, sandfarvede toner.

  Pris: 109,95 kr

  Special Price 82,46 kr

  Pris: 109,95 kr

  Special Price 82,46 kr

 • Kiddish bestiksæt, Deer friendsDone By Deer
  Kiddish bestiksættet med Deer friends har afrundede kanter, som gør det sikkert og behagelig for din tumling at øve sig i at spise med bestik. Børnebestiksættet passer perfekt i en lille hånd og er gennemtestet af børn. Kiddish bestiksættet til babyer og tumlinger er bæredygtigt og produceret i Danmark. Når bestikket ikke skal bruges mere, kan det sorteres som hård plast og genanvendes til produktion af nye hverdagsprodukter som eksempelvis sko og møbler.

  Pris: 99,95 kr

  Special Price 74,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 99,95 kr

  Special Price 74,96 kr

 • Easy-grip bestiksæt, Deer friendsDone By Deer
  Deer friends bestiksættet med easy grip består af en ske, en gaffel og en kniv. Easy grip giver et fast greb og hjælper dit barn, så det bliver nemmere at bruge bestik. Det er afgørende at have et godt børnebestik, hvis det skal være sjovt at spise selv. Det søde bestik har bløde anti-slip silikone håndtag, som helt sikkert vil gøre det til et favoritsæt. Størrelsen på børnebestikket er perfekt for en selvstændig tumling, der er ved at lære at spise med bestik.

  Pris: 199,95 kr

  Special Price 149,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 199,95 kr

  Special Price 149,96 kr

 • Kiddish gafler 4 stk., RaffiDone By Deer
  Når din tumling øver sig i at spise selv, er det godt at have rigeligt med gafler på lager. Kiddish gaflerne med Raffi ører passer perfekt i en lille hånd og gør det sikkert og nemt for din tumling at øve sig i at spise med bestik. Kiddish gaflerne er bæredygtige og produceret i Danmark. Når gaflerne er slidt op, kan de sorteres som hård plast og genanvendes til at producere nye produkter til hverdagen. Gaflerne har en mat, silkeblød overflade og passer perfekt til resten af Kiddish kollektionen.

  Pris: 99,95 kr

  Special Price 74,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 99,95 kr

  Special Price 74,96 kr

 • Kiddish gafler 4 stk., Raffi (Bestil nu, leveres ultimo juni 2022)Done By Deer
  Når det er tid til opstart af skemad, er det med at have rene skeer nok! Med dette sæt af fire sjove Kiddish skeer med Lalee's ører har vi din ryg. Holdbare skeer, designet til hyggelige spisestunder, der selvfølgelig kan klare opvaskemaskinen. Kiddish børneskeerne er bæredygtige og produceret i Danmark. Efter et langt liv med mos og grød kan skeerne sorteres som hård plast og genanvendes til at skabe nye produkter til hverdagen.

  Pris: 99,95 kr

  Special Price 74,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 99,95 kr

  Special Price 74,96 kr

 • Hagesmæk m. ærmer og lommeDone By Deer
  Hagesmækken med lange ærmer og en lomme vil beskytte dit barns tøj ved spisetid eller når I leger med maling, modellervoks eller andre kreative sager. En justérbar dobbelt-lukning sikrer, at hagesmækken passer til både babyer og tumlinger. Den bløde hagesmæk er vandtæt og har praktiske ærmer med elastik, der holder de små tørre. Den er nem at tørre af og holde ren, hvilket sparer dig for en masse vasketøj

  Pris: 169,95 kr

  Special Price 127,00 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 169,95 kr

  Special Price 127,00 kr

 • Babysengetøj, Jelly & WallyDone By Deer
  Baby sengesættet med Jelly og Wally er lavet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld, der føles blødt og behageligt mod din babys hud. Indret en hyggelig seng med det legesyge Jelly og Wally print, og lad din baby dykke ned i rolige undervands-drømme. Sengetøjet har en praktisk YKK sikkerhedslynlås i både dyne- og pudebetræk. Det er pakket i en lille bomuldspose, der matcher sengetøjet og som er perfekt til opbevaring af legetøj, tøj, sko eller lignende.

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

 • Krammedyr lille JellyDone By Deer
  Jelly er en hjælpsom ven, som altid er klar til at give dig en hånd - eller syv. Når det er tid til at sove, vil Jelly give dig endeløse kram med sine mange arme. Den søde og bløde vandmand er en fantastisk legekammerat at holde om, når det er tid til at tage ud på eventyr. Det søde Sea friend tøjdyr er en perfekt ven til dit lille barn.

  Pris: 189,95 kr

  Special Price 142,46 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 189,95 kr

  Special Price 142,46 kr

 • Peekaboo tallerken, ElpheeDone By Deer
  Elphee sidder på kanten og gør spisetiden ekstra hyggeligt. Tallerken har runde kanter. så den er nem for at de små at spise af. Den praktiske tallerken er lavet af fødevarekvalificeret silikone som gør den sikker hvis den tabes på gulvet. Derudover kan den bruges i mikroovn, ovn, fryser og opvaskemaskinen. Den kommer i en fin lille æske og vil være en ideel gave.

  Pris: 169,95 kr

  Special Price 127,46 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 169,95 kr

  Special Price 127,46 kr

 • Peekaboo skål, RaffiDone By Deer
  Raffi stikker op fra kanten og skålen har høje kanter. så den er nem for at de små at spise af. Den praktiske skål er lavet af fødevarekvalificeret silikone som gør den sikker hvis den tabes på gulvet. Derudover kan den bruges i mikroovn, fryser og opvaskemaskinen. Skålen kommer i en fin lille æske og vil være en ideel gave.

  Pris: 129,95 kr

  Special Price 97,46 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 129,95 kr

  Special Price 97,46 kr

 • Peekaboo kop, CrocoDone By Deer
  Den søde Croco gemmer sig i bunden. Koppen har to håndtag, som hjælper barnet med et godt greb. Den praktiske kop er lavet af fødevarekvalificeret silikone som gør den sikker hvis den tabes på gulvet. Derudover kan den bruges i mikroovn, fryser og opvaskemaskinen. Koppen kommer i en fin lille æske og vil være en ideel gave.

  Pris: 99,95 kr

  Special Price 74,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 99,95 kr

  Special Price 74,96 kr

 • Peekaboo spisesætDone By Deer
  Peekaboo spisesættet er designet til at vække barnets nysgerrighed. Elphee, Raffi og Wally titter frem fra servicet og gør spisetid ekstra sjovt. Børne servicet har en perfekt størrelse til de første måltider og når de små skal lære at spise selv. Den søde skål, ske og praktiske hagesmæk er lavet i fødevaregodkendt silikone, som gør det brud- og skridsikkert og ikke mindst sikrer et godt greb for barnet. Peekaboo skålen er velegnet til brug i mikrobølgeovn. De små vil elske at have de søde dyr med til bords - få Elphee til at hjælpe med at opsamle tabt mad og lad Raffi hjælpe med at nå den spændende milepæl det er, at kunne spise selv.

  Pris: 249,95 kr

  Special Price 187,46 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 249,95 kr

  Special Price 187,46 kr

 • Peekaboo tallerken, gaffel og kopDone By Deer
  Peekaboo spisesættet er designet til at vække barnets nysgerighed. Elphee, Wally og Croco titter frem fra servicet og gør spisetid ekstra sjovt. Børne servicet har en perfekt størrelse til de første måltider og når de små skal lære at spise selv. Den søde skål, gaffel og praktiske hagesmæk er lavet i fødevaregodkendt silikone, som gør det brud- og skridsikkert og ikke mindst sikrer et godt greb for barnet. Peekaboo skålen er velegnet til brug i mikrobølgeovn. De små vil elske at have de søde dyr med til bords + opdag Croco i bunden af koppen når der drikkes, og lad Elphee og Wally hjælpe de små med at nå den spændende milepæl det er, at kunne spise selv.

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tekstiler og legetøj i spændende designs

Done By Deer skaber interiør og legetøj i særklasse til både baby og børn, som er skabt i enkle, forfriskende og hyggelige designs, der passer perfekt til det moderne hjem. Done by Deer har ført legen ind i deres designs og sortiment med skønne genkendelige figurer, som pryder deres produkter. De populære figurer har søde kendetegn, som adskiller sig i mængden. Figurerne er navngivet Raffi, Nozo, Antee, Zebee, og Ozzo, hvilket skaber personlighed, som børnene kan relatere til.

Vi fører masser af lækkert Done By Deer sengetøj i både baby og junior, skønne ammepuder, sengerande og puslepuder. Du finder desuden også et stort udvalg af søde krammedyr.

Done by Deer skaber også skønt interiør, hvor farver og design appellerer til børnenes sanser. Du finder bl.a. den populære Pixihylde, flotte lamper, praktiske rygsække til når i skal på tur, og service, kopper samt bestik i søde designs. Endvidere finder du en masse flotte opbevaringsmuligheder, såsom små kasser, runde æsker eller fine kurve, så det er nemt at holde styr på legetøj og andre små sager.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK