Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Done by Deer

1 til 24 af 108

Done By Deer skaber produkter i lækkert design, som er brugbare for børnefamilier. Produkterne fra Done by Deer stimulerer børns (og forældrenes) sanser med moderigtige farver og sikkerhedstestede materialer. Done by Deer er derfor et mærke, som du skal vælge, hvis du søger produkter, hvor både funktionalitet og design går op i en højere enhed, hvor både børn og voksne er inspireret. 

Vores udvalg dækker skønt sengetøj, bløde ammepuder, sjovt legetøj og meget mere. Tag et kig og find et bredt sortiment af lækre produkter til den moderne familie. 

Læs mere

 • Krammedyr Stor JellyDone By Deer
  Jelly er en hjælpsom ven, som altid er klar til at give dig en hånd - eller syv. Når det er tid til at sove, vil Jelly give dig endeløse kram med sine mange arme. Den søde og bløde vandmand vil være en fantastisk legekammerat og en sikker ven at holde om, når det er sovetid.
  499,95 kr

  Tilgængelige farver:

  499,95 kr
 • Kiddish gafler 4 stk., Raffi (Bestil nu, leveres ultimo juni 2022)Done By Deer
  Når det er tid til opstart af skemad, er det med at have rene skeer nok! Med dette sæt af fire sjove Kiddish skeer med Lalee's ører har vi din ryg. Holdbare skeer, designet til hyggelige spisestunder, der selvfølgelig kan klare opvaskemaskinen. Kiddish børneskeerne er bæredygtige og produceret i Danmark. Efter et langt liv med mos og grød kan skeerne sorteres som hård plast og genanvendes til at skabe nye produkter til hverdagen.
  99,95 kr

  Tilgængelige farver:

  99,95 kr
 • Hagesmæk m. ærmer og lommeDone By Deer
  Hagesmækken med lange ærmer og en lomme vil beskytte dit barns tøj ved spisetid eller når I leger med maling, modellervoks eller andre kreative sager. En justérbar dobbelt-lukning sikrer, at hagesmækken passer til både babyer og tumlinger. Den bløde hagesmæk er vandtæt og har praktiske ærmer med elastik, der holder de små tørre. Den er nem at tørre af og holde ren, hvilket sparer dig for en masse vasketøj
  169,95 kr

  Tilgængelige farver:

  169,95 kr
 • Hagesmæk m. velcro, 2-pakDone By Deer
  Din Deer friend er klar til at gøre spisetid lidt mindre rodet med dette praktiske sæt af to vandtætte hagesmække med Velcro-lukning. De er nemme at tørre af og den smarte lomme fanger den mad der ryger ved siden af og sparer dig en masse rengøringstid. De bløde hagesmække har en smart Velcro-lukning, der gør dem nemme at tage af og på.
  169,95 kr

  Tilgængelige farver:

  169,95 kr
 • Silikone hagesmæk 2 stk. LaleeDone By Deer
  Din Deer friend holder øje med det mad, der ikke rammer munden. Dette sæt med to praktiske silikone hagesmække gør spisetid lidt mindre oprydningskrævende. De to hagesmække er vandtætte og vil holde dit barn tørt, når det øver sig i at drikke selv. Den store, stabile lomme fanger den mad, der ryger ved siden af, og sparer dig for en masse rengøringstid. Hagesmækkene er bløde og behagelige for de små at have på og har en justérbar lukning med to knapper. De fine hagesmække er dekoreret med Lalee og en kaktus. Silikonehagesmækkene er nemme at tørre af med en klud eller rengøre i opvaskemaskinen.
  179,95 kr
  179,95 kr
 • Kiddish tallerken ElpheeDone By Deer
  Den legesyge Elphee popper ud fra bunden af den søde Kiddish tallerken. Børnetallerkenen er designet til hverdagens måltider og har en række praktiske egenskaber. Den bæredygtige Kiddish tallerken er produceret i Danmark. Efter utallige familiemiddage, fester og picnics, kan tallerkenen sorteres som hård plast og genanvendes til produktion af nye produkter, såsom møbler, sneakers, eller fibre til tøj. Elphee laver sjov og sprøjter vand ud i hele tallerkenen!
  79,95 kr

  Tilgængelige farver:

  79,95 kr
 • Kiddish skål RaffiDone By Deer
  Raffi siger hej fra bunden af denne søde Kiddish skål. Børneskålen er designet til hverdagens måltider og har en lang række praktiske egenskaber. Børneskålen er bæredygtig og produceret i Danmark. Efter utallige måltider med familien, fester og skovture kan skålen sorteres som hård plast og genanvendes til at skabe nye produkter såsom møbler, sko eller fibre til tøjproduktion. Den har en mat, silkeblød overflade og har den helt rigtige størrelse til de små, der begynder at spise grød og mos.
  69,95 kr

  Tilgængelige farver:

  69,95 kr
 • Kiddish mini kop CrocoDone By Deer
  Croco kigger lige forbi og siger hej! Et sødt mini krus, der passer perfekt til små hænder. Den brudsikre kop er designet til hverdagens måltider og er derfor velegnet til både mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Børnekoppen er bæredygtig og produceret i Danmark. Efter utallige familiemiddage, fester og picnics, kan koppen sorteres som hård plast og genanvendes til produktion af nye hverdagsprodukter. Mini-koppen har en mat, silkeblød overflade og passer perfekt til resten af Kiddish kollektionen.
  49,95 kr

  Tilgængelige farver:

  49,95 kr
 • Peekaboo sugerørskop 2 stk. WallyDone By Deer
  Peekaboo sugerørskoppen har den perfekte størrelse til små hænder. Wally titter frem fra den sjove kop og sprøjter vanddråber op på sugerøret. Et praktisk låg holder sugerøret på plads og væsken indenbords, så det er nemmere for de små at bruge koppen. De søde Wally kopper er fremstillet af fødevaregodkendt silikone, der gør dem brudsikre og nemme for barnet at holde på. Godkendt til brug i opvaskemaskine, mikrobølgeovn, ovn og fryser. En praktisk børste til nem rengøring af sugerørene er inkluderet. Børnesugerørene passer perfekt i alle små børnekopper uden at de vælter. Lågene passer også til Peekaboo tudkoppen.
  229,95 kr

  Tilgængelige farver:

  229,95 kr
 • Peekaboo snack kop RaffiDone By Deer
  Peekaboo snack-koppen er perfekt til en hyggestund uden al for meget oprydning bagefter. Koppen er god til frugt, små hapsere, osv. Det smarte låg holder lækre snacks inde, selv hvis koppen vælter. Raffi og de små, søde frugter titter frem fra denne spildsikre kop. Snack-koppen er lavet af fødevaregodkendt silikone, der gør den brudsikker, skridsikker samt nem at holde fast om for små børnehænder. Håndtaget gør det nemt at holde koppen med den ene hånd, så den anden er fri til at snacke løs. Brug den på klapvogns-tur, i bilen eller andre steder, hvor der er brug for en forfriskning til de små.
  109,95 kr

  Tilgængelige farver:

  109,95 kr
 • Silikone mini kop 3 stk.Done By Deer
  Denne 3-pak med silicone mini kopper i friske farver er designet til at gøre det nemt for små hænder at holde fast om kopperne, når de øver sig i at drikke selv. De små kopper er velegenede til opvaskemaskine, mikrobølgeovn, ovn og fryser. Med dette sæt af tre mini kopper vil der være kopper nok til hele dagen. De søde børnekopper i blødt fødevaregodkendt silikone har en god størrelse og form, der passer til små hænder.
  249,95 kr

  Tilgængelige farver:

  249,95 kr
 • Peekaboo tudkop ElpheeDone By Deer
  Peekaboo tudekoppen er en perfekt 2-i-1 kop til at øve at drikke selv. Tudekop-låget forhindrer, at væske løber ved siden af. Når dit barn er klar, kan låget tages af. De to håndtag på koppen vil sikre et godt greb for de små hænder. Den søde Elphee tudkop er lavet af fødevaregodkendt silikone, som gør den brudsikker, spildsikker og nem at holde fast om for barnet. Velegnet til brug i både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, ovn og fryser.
  119,95 kr

  Tilgængelige farver:

  119,95 kr
 • Kiddish gafler 4 stk., RaffiDone By Deer
  Når din tumling øver sig i at spise selv, er det godt at have rigeligt med gafler på lager. Kiddish gaflerne med Raffi ører passer perfekt i en lille hånd og gør det sikkert og nemt for din tumling at øve sig i at spise med bestik. Kiddish gaflerne er bæredygtige og produceret i Danmark. Når gaflerne er slidt op, kan de sorteres som hård plast og genanvendes til at producere nye produkter til hverdagen. Gaflerne har en mat, silkeblød overflade og passer perfekt til resten af Kiddish kollektionen.
  99,95 kr

  Tilgængelige farver:

  99,95 kr
 • Easy-grip bestiksæt, Deer friendsDone By Deer
  Deer friends bestiksættet med easy grip består af en ske, en gaffel og en kniv. Easy grip giver et fast greb og hjælper dit barn, så det bliver nemmere at bruge bestik. Det er afgørende at have et godt børnebestik, hvis det skal være sjovt at spise selv. Det søde bestik har bløde anti-slip silikone håndtag, som helt sikkert vil gøre det til et favoritsæt. Størrelsen på børnebestikket er perfekt for en selvstændig tumling, der er ved at lære at spise med bestik.
  199,95 kr

  Tilgængelige farver:

  199,95 kr
 • Kiddish bestiksæt, Deer friendsDone By Deer
  Kiddish bestiksættet med Deer friends har afrundede kanter, som gør det sikkert og behagelig for din tumling at øve sig i at spise med bestik. Børnebestiksættet passer perfekt i en lille hånd og er gennemtestet af børn. Kiddish bestiksættet til babyer og tumlinger er bæredygtigt og produceret i Danmark. Når bestikket ikke skal bruges mere, kan det sorteres som hård plast og genanvendes til produktion af nye hverdagsprodukter som eksempelvis sko og møbler.
  99,95 kr

  Tilgængelige farver:

  99,95 kr
 • Krammedyr lille JellyDone By Deer
  Jelly er en hjælpsom ven, som altid er klar til at give dig en hånd - eller syv. Når det er tid til at sove, vil Jelly give dig endeløse kram med sine mange arme. Den søde og bløde vandmand er en fantastisk legekammerat at holde om, når det er tid til at tage ud på eventyr. Det søde Sea friend tøjdyr er en perfekt ven til dit lille barn.
  189,95 kr

  Tilgængelige farver:

  189,95 kr
 • Babysengetøj, Jelly & WallyDone By Deer
  Baby sengesættet med Jelly og Wally er lavet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld, der føles blødt og behageligt mod din babys hud. Indret en hyggelig seng med det legesyge Jelly og Wally print, og lad din baby dykke ned i rolige undervands-drømme. Sengetøjet har en praktisk YKK sikkerhedslynlås i både dyne- og pudebetræk. Det er pakket i en lille bomuldspose, der matcher sengetøjet og som er perfekt til opbevaring af legetøj, tøj, sko eller lignende.
  399,95 kr

  Tilgængelige farver:

  399,95 kr
 • Juniorsengetøj, Jelly & WallyDone By Deer
  Junior sengesættet med Jelly og Wally er lavet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld, der føles blødt og behageligt mod dit barns hud. Indret en hyggelig seng med det legesyge Jelly og Wally print, og lad dit barn dykke ned i rolige undervands-drømme. Sengetøjet har en praktisk YKK sikkerhedslynlås i både dyne- og pudebetræk. Det er pakket i en lille bomuldspose, der matcher sengetøjet og som er perfekt til opbevaring af legetøj, tøj, sko eller lignende.
  499,95 kr

  Tilgængelige farver:

  499,95 kr
 • Aktivitets gulvspejl WallyDone By Deer
  De små underholdes af deres eget spejlbillede, hvilket gør Wally-gulvspejlet ideelt når baby skal øve sig i at ligge på maven. De mange sensoriske funktioner og detaljer vil bidrage til længere og mere aktiv tid på maven for de små. Spejlet, farverige mærker, taktile detaljer, knitre- og klokkelyde stimulerer de små sanser. Lad de små trække i vanddråberne på Wallys hoved og mærk hvordan hele hvalen vibrerer eller opdag hvordan Wallys fiskeven gemmer sig under hvalens finne. Wallys mange funktioner understøtter dit barns udvikling fra aktivitet på mave til siddende leg. Den søde hval står stabilt på gulvet da bunden er fyldt med sand og den kan let flyttes. Den blå hval og sandfarvede fisk er klar til masser af leg.
  329,95 kr
  329,95 kr
 • To go friend WallyDone By Deer
  Tag Wally med på hvert eneste eventyr. Den mægtige hval er klar til at have en hval-tastisk dag, hver eneste dag og så elsker den at rasle med halen. Små hænder kan nemt holde fast i Wally og legetøjs-ringen gør at du nemt kan fastgøre Wally til f.eks. barnevognen, klapvogne, kravlegården eller sengen.Den super bløde Sea friend er blå med fine detaljer som små gyldne prikker og farverige mærker.
  149,95 kr
  149,95 kr
 • Rangle WallyDone By Deer
  Wally elsker at lege og underholde de små. Denne rangle er et perfekt legetøj til små fingre - klar til at opdage de sensoriske detaljer og søde lyde. Prøv at give Wallys hale et blødt klem og hør den sjove lyd. Små fingre vil elske at mærke den bløde tekstur på babylegetøjet, mens raslelydene vil vække nysgerrigheden endnu mere. Med de små elastik-løkker er det let at fastgøre den lille sanselige rangle til en legemåtte, klapvogn, bilsædet eller aktivitetscenter ved hjælp af et toy-link. Den superbløde, lille hval-rangle kommer i en flot blå farve.
  109,95 kr
  109,95 kr
 • Musikdyr WallyDone By Deer
  Lad søde Wally lulle de små i søvn eller lad den underholde ved puslebordet med den beroligende melodi 'Over the rainbow'. Træk i den bløde søstjerne under Wallys mave, så vil den søde melodi afspilles. Det yndige musikalske legetøj er en dekorativ tilføjelse til børneværelset. Den praktiske velcro lukning gør det nemt at fastgøre den hvor som helst.
  274,95 kr

  Tilgængelige farver:

  274,95 kr
 • Aktivitetslegetøj WallyDone By Deer
  Den legesyge hval elsker at lege gemmeleg. Du skal være hurtigt for at følge med de små fiskevenner - de gemmer sig hurtigt inde i Wally. Hver fisk har sin egen lyd som vil give de små lyst til at kravle efter dem. De små kan opdage hvordan de søde fisk kommer ind og ud af Wallys mave, mærke de forskellige teksturer på den søde hval og opdage et skjult spejl under Wallys hale. De farverige mærker og søde dråber på Wallys hoved gør det svært at holde fingrene væk. Aktivitetslegetøjet vil underholde småbørn, mens de udvikler deres koncentrationsevner og hånd-øje-koordination. Den superbløde hval er mintblå og dens hale er dækket af spændende prikker. De små legesyge fiskevenner har hver sin farve.
  329,95 kr
  329,95 kr
 • Drikkedunk m. sugerør OzzoDone By Deer
  Den søde drikkedunk med sugerør passer perfekt i ungernes rygsæk. Drikkeflasken har et smart sugerør, der kan gemmes i låget og forhindrer at væske spildes. Håndtaget hjælper de små hænder til at finde sugerøret frem igen. Den spildfrie drikkeflaske er uundværlig på farten og gør det sjovt for barnet at drikke masser af vand. Et ekstra sugerør og mundstykke er inkluderet. Ozzo og dekorative vandtplanter pryder denne vandflaske til børn og er i skønne, pudderfarvede toner.
  109,95 kr
  109,95 kr
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tekstiler og legetøj i spændende designs

Done By Deer skaber interiør og legetøj i særklasse til både baby og børn, som er skabt i enkle, forfriskende og hyggelige designs, der passer perfekt til det moderne hjem. Done by Deer har ført legen ind i deres designs og sortiment med skønne genkendelige figurer, som pryder deres produkter. De populære figurer har søde kendetegn, som adskiller sig i mængden. Figurerne er navngivet Raffi, Nozo, Antee, Zebee, og Ozzo, hvilket skaber personlighed, som børnene kan relatere til.

Vi fører masser af lækkert Done By Deer sengetøj i både baby og junior, skønne ammepuder, sengerande og puslepuder. Du finder desuden også et stort udvalg af søde krammedyr.

Done by Deer skaber også skønt interiør, hvor farver og design appellerer til børnenes sanser. Du finder bl.a. den populære Pixihylde, flotte lamper, praktiske rygsække til når i skal på tur, og service, kopper samt bestik i søde designs. Endvidere finder du en masse flotte opbevaringsmuligheder, såsom små kasser, runde æsker eller fine kurve, så det er nemt at holde styr på legetøj og andre små sager.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK