Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Recaro

2 vare(r)

Med autostole fra Recaro får du et produkt, som er udviklet i tæt samarbejde med specialister inden for anatomi og ergonomi, hvilket giver produkter, som er designet til mennesket og dets bevægelser, så autostolen giver den bedst mulige komfort og beskyttelse til de små. Hos Filur.dk finder du de bedste af de bedste af Recaros autostole, som giver dig en sikker og tryg kørsel.

Læs mere

 • Young SportRecaro
  Sikker Young Sport autostol fra Recaro til børn i vægtklassen: 9-36 kg. Austolen er fremadvendt, samt designet med en højdejusterbar Y-sele, der som noget nyt er ekstra stødabsorberende. Autostolen har det smarte Hero-system, hvor hovedstøtte og sele er i ét. Når barnet vejer 15 kg., kan Y-selen let afmonteres, og herefter benyttes bilens sele. På den måde tilpasser autostolen sig til vægtklassen, og familiens behov. Stolen har siddeflade i latex og ekstra sidebeskyttelse. Stoffet er åndbart og uden pesticider, og kan maskinvaskes ved 30 grader. ECE-gruppe I/II/III og ECE-R 44/04 godkendt.

  Pris: 2.499,00 kr

  Special Price 1.695,00 kr

  Pris: 2.499,00 kr

  Special Price 1.695,00 kr

 • Recaro Zero 1 Elite Autostol - Carbon Black
  Denne testvindende innovative autostol, har en aftagelige babyautostol som bruges fra nyfødt og op til 76 cm. eller 9 kg. Herefter kan resten af stolen bruges op til 105 cm. eller 18 kg. Du får altså en to i en løsning. Stolen er en del af et travel system, så den kan bruges på klapvognsstel. Babyautostolen er kompatibel med Recaro Citylife og Easylife. Du får her en autostol hvor funktionalitet, kvalitet og sikkerhed er i højsædet. Stolen er i farven Carbon Black og er ikke helt samme farve som billedet

  Pris: 6.499,00 kr

  Special Price 4.499,00 kr

  Pris: 6.499,00 kr

  Special Price 4.499,00 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK