Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Sebra

1 til 24 af 86

Danske Sebra designer og producerer sengetøj, møbler og accessories til børn og deres værelser. Produkterne fra Sebra er indbegrebet af moderne design og nytænkende farvevalg kombineret med gamle håndværksformer, såsom både hækling og strik. Hos Filur.dk har vi et stort udvalg af de skønne ting fra Sebra, så hvis du er på udkig efter den populære Kili baby- og juniorseng eller en farverig ammepude, så gå på jagt herunder og bliv inspireret. 

Læs mere

 • Hæklet barnevognskæde, elefantSebra
  Flot hæklet barnevognskæde med elefanter i sarte pastelfarver. Kæden er elastisk og har træ/metal clips i enderne, så kæden er let at på- og afmontere. Materialer: Clips i træ og metal, kæde i 100% bomuld.

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

 • Vejbane i filtSebra
  Vendbart og dobbeltsidet vejbane i filt, der stimulerer til barnets kognitive udvikling samt styrker barnets koordination og evne til logisk tænkning. Materiale: 100% polyester.

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,46 kr

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,46 kr

 • Uro i filt, Skyer Sebra
  Smuk håndfiltet uro med skyer, der dekorerer rummet og fanger barnets opmærksomhed. Materiale: Uld - tåler aftørring med fugtig klud. Advarsel: Må udelukkende bruges som ophæng, hvor barnet ikke kan nå den, da det kan udgøre en kvælningsfare for barnet.

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

 • LegegulvSebra
  Blødt og flot legegulv med 13 brikker i stødabsoberende og behagelig EVA skum. Barnet kan lege hvor som helst i huset uden at være udsat for kulde fra gulvet. Materiale: Opskummet EVA, fri for formamid og phthalater.

  Pris: 529,00 kr

  Special Price 396,75 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 529,00 kr

  Special Price 396,75 kr

 • Signs, trætegnSebra
  Træ-tegn til dekortation af børneværelset eller andre steder i huset. Bogstavet har klæbende tape på bagsiden, det er let at påføre døre, vinduer, vægge eller andre steder. Materiale: Kirsebærtræ.

  Pris: 19,00 kr

  Special Price 14,25 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 19,00 kr

  Special Price 14,25 kr

 • Badehandske-sæt i frotté, MiloSebra
  Badehandskerne vil bidrage med en blød oplevelse på barnets hud. Brug bjørnen som vaskeklud og som beskyttelse for øjnene ved hårvask. Vaskehandsken kan også bruges, som en hånddukke ved badetid - måske brugbart, hvis dit barn ikke er den største fan af at blive badet. Badehandskerne er ultrabløde, er onesize og passer til en almindelig voksenhånd. De er udført med en praktisk strop, som kan bruges til at hænge handsken til tørre efter et bad eller en hurtig ansigtsvask ved håndvasken. Materiale: 100% økologisk bomuld - GOTS-certificeret

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 134,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 134,96 kr

 • Poncho i frotté, MiloSebra
  Badeponchoen er med hætte og udformet som et hoved ører. Ponchoen hjælper barnet med at hold varmen, både inden og efter et bad, en svømmehalstur eller en tur i vandet på stranden. Når børn har været i vandet og kommer op, så fryser de som oftest. Derfor er det både smart og praktisk at kunne smide en poncho over dem, så de hurtigt får varmen og ikke skal bøvle med et almindeligt håndklæde som skal holdes for ikke at falde af dem. Ponchoen har trykknapper ved armene.

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

 • Hættehåndklæde, Milo, bottle greenSebra
  Lækkert og blødt håndklæde med hætte til de mindste. Hætten er udformet som et lille bjørnehoved med øjne, snude og ører. Brug håndklædet efter et bad eller tag det med til babysvømning og tør babyen i det efter svømning og vask. Også et optimalt håndklæde at vinkle om barnet, som kommer op af vandet efter babysvømning, for at holde på varmen på turen ind til omklædningsrummet.

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

 • Silikone bidering på træring, FantoSebra
  En god bidering kan hjælpe og lindre når babyens første mælketænder er på vej frem. Silikonebidering er fastgjort til en træring, som gør det let for barnet at holde i den. Når barnet får sine første tænder, er det ofte forbundet med kløende gummer, savl og babyhænder, der hele tiden vil i munden. En bidering aflaster hænderne lidt og stimulerer samtidig motorik og koordination. En fin gaveidé til babyshower eller det første barselsbesøg. Anbefalet alder 0+. Mærkning: CE. UKCA. Vaskeanvisning: Aftørres med klud / vaskes i hånden.

  Pris: 89,95 kr

  Special Price 67,46 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 89,95 kr

  Special Price 67,46 kr

 • Silikone hagesmæk-sæt, FantoSebra
  Hagesmækkene har en lille lomme /spildbakke til opsamling af krummer og væske. En utrolig praktisk lomme, der griber den mad, som ikke når helt op til munden, eller som bliver pustet ud sammen med en sød lille babylyd. Brug hagesmækken til den første skemad og beskyt barnets tøj mod grød og mos og hvad der ellers ryger forbi den lille mund. Det gør begyndermåltiderne lidt renere. Når barnet bliver klar til familiens mad og selv vil til at drikke af kop, så er opsamlingslommen også meget praktisk og vil gøre, at småbørnsfamilien kan gå fra middagsbordet med et barn, der måske kun er halvt smurt ind i mad. Hagesmækken lukkes i nakken og der er flere indstillingshuller. Produktet er fremstillet i fødevareegnet silikone. Produktet er mærket med glas- og gaffelsymbolet, som betyder, at produktet opfylder kravene til fødevarekontaktmaterialer. Anbefalet alder: 4 måneder+ Rengøring: produktet tåler opvaskemaskine. Rengør produktet inden første ibrugtagning.

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 134,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 134,96 kr

 • Silikone skesætSebra
  Brug skeerne til den første skemad - vælling, mos og grød. Den bløde ske vil føles behagelig i dit barns mund og skeens bevægelighed gør det nemt at fange den forholdsvis flydende mad, samt at "tørre" rester væk fra området omkring barnets mund. Silikone er et blødt og lækkert materiale og produktets holdbarhed afhænger af brug. Brud kan opstå som følge af brug. Anbefalet alder: 4 måneder+ Rengøring: produktet tåler opvaskemaskine. Rengør produktet inden første ibrugtagning.

  Pris: 59,95 kr

  Special Price 44,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 59,95 kr

  Special Price 44,96 kr

 • Silikone tallerken, FantoSebra
  Den praktiske silikonetallerken gør det nemt at, servere og opvarme et måltid - hjemmelavet mad, mos eller rester. Tallerkenen tåler at komme i fryseren og køleskabet (max minus 40 grader) og kan gå i mikrobølgeovnen (max 230 grader), så babymad eller et andet måltid hurtigt og let kan opvarmes. Du kan derved forberede eller gemme måltider, for eksempel hvis du en aften har brug for pasning og et let aftensmåltid. Slut med utallige opbevaringsbøtter med forskellige fødevarer - her har du alt samlet... endda direkte på tallerkenen, så serveringen af måltidet bliver hurtigt og nemt. Tallerkenen kan selvfølgelig også bruges til eftermiddagssnacks eksempelvis udskåret frugt, ostestave og rosiner. Når måltidet er spist, kommer du blot tallerkenen i opvaskemaskinen. Anbefalet alder: 4+ måneder Brugsanvisning: til servering og opvarmning af mad Vaskeanvisning: Rengør produktet inden første brug. Tåler opvaskemaskine.

  Pris: 149,95 kr

  Special Price 112,46 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 149,95 kr

  Special Price 112,46 kr

 • Sebra skesætSebra
  Skeerne kommer i farvevarianter i powder blue. Bestikket er designet med hensyntagen til små munde og hænder. Bestikket ligger godt i barnets hånd, hvilket gør det lettere for barnet at lære teknikken. Børnebestikket er fremstillet i rustfrit stål med greb af ABS-plast. Anbefalet alder: 4 måneder+ Rengøring: produktet tåler at gå i opvaskemaskinen - max. 65 grader. Rengør produktet inden første ibrugtagning. Ikke egnet til mikrobølgeovn.

  Pris: 119,95 kr

  Special Price 89,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 119,95 kr

  Special Price 89,96 kr

 • Juniorsengetøj, ForestSebra
  Forest-printet består af store illustrationer af nogle af skovens mange søde dyr - rådyret, pindsvinet, sneglen og ræven. Illustrationerne er skraverede, så de ligner skitse-/ blyantstegninger. Stoffet har en grøn bundfarve og illustrationer i mørkegrøn. Sengetøjet har en glat, glansfuld og eksklusiv fornemmelse på grund af vævemetoden - satinvævning, som giver en mere tæt, blød og blank overflade. På dynebetrækket er der påsyet to nulreflapper - en ugle og et Sebra logo. Dynebetrækket er udstyret med en YKK-kvalitetslynlås og kommer indpakket i en lille lækker pose i samme kvalitet og print som sengetøjet. Brug posen til opbevaring af mindre stykker legetøj, spillebrikker eller tegneting. Materiale: 100% økologisk bomuld - GOTS-certificeret

  Pris: 449,95 kr

  Special Price 337,46 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 449,95 kr

  Special Price 337,46 kr

 • Baby sengetøj, ForestSebra
  Forest-printet består af store illustrationer af nogle af skovens mange søde dyr - rådyret, pindsvinet, sneglen og ræven. Illustrationerne er skraverede, så de ligner skitse-/ blyantstegninger. Stoffet har en grøn bundfarve og illustrationer i mørkegrøn. Sengetøjet har en glat, glansfuld og eksklusiv fornemmelse på grund af vævemetoden - satinvævning, som giver en mere tæt, blød og blank overflade. På dynebetrækket er der påsyet to nulreflapper - en ugle og et Sebra logo. Dynebetrækket er udstyret med en YKK-kvalitetslynlås og kommer indpakket i en lille lækker pose i samme kvalitet og print som sengetøjet. Brug posen til opbevaring af mindre stykker legetøj eller sutter eller måske til cremer, som du har med i pusletasken. Materialer: 100% økologisk bomuld - GOTS-certificeret.

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

 • Babytæppe, sweet tea brownSebra
  Smukt, økologisk babytæppe, her i rustfarven "sweet tea brown". Babytæppet er GOTS-certificeret - din garanti for et økologisk kvalitetsprodukt. Fantastisk blødt, dansk designet tæppe i flot tætvævet musselin i 6 lag - en bomuldskvalitet, der føles blød og rar mod huden. Brug tæppet som et legetæppe eller put barnet i det i barnevognen en dag, hvor dynen er for varm eller en dag, hvor der er behov for lidt ekstra varme. Tæppet målet 85x85 cm og kan derfor også bruges som et svøb til den nyfødte baby. Tag tæppet med på farten og brug det til at sidde/lege på eller som afskærmning ved amning, hvis der er behov for ro omkring barnet. Når tæppet ikke er i brug, vil det pynte i sofaen eller i babysengen.

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

 • Sebra Food, morgenmad i træSebra
  Udvid Sebra legekøkken-universet med denne kollektion af holdbare legemadsprodukter i høj kvalitet, designet i Danmark. Sebra Food, dagligvarer er fremstillet i træ og behandlet med giftfri maling og lak. Sebra Food trælegetøjet er beregnet til rollelege og "som-om-lege" og vil inspirere barnet til at lege kok, butik, tjener eller picnictur. De fem produkter - et spejlæg, et stykke bacon, et stykke toastbrød med ost, en hvid smørskål med trælåg og smør samt en krukke med hjemmelavet marmelade i et syltetøjsglas med ternet stoflåg. Morgenmadsprodukterne er emballeret i et fransk inspireret hæklet indkøbsnet. Legetøj uden plastik, uden uønsket kemi og med en lang levetid. Produkterne er designet i Danmark og udformet i bøgetræ og MDF. Anbefalet alder 1+. Testet og godkendt i henhold til den europæiske standardserie for sikkerhedskrav til legetøj - EN71-1, EN71-2 og EN71-3. Mærkning: CE. Rengøres med en fugtig klud.

  Pris: 249,95 kr

  Special Price 187,46 kr

  Pris: 249,95 kr

  Special Price 187,46 kr

 • Sebra Food, kød og fisk i træSebra
  Udvid Sebra legekøkken-universet med denne kollektion af holdbare legemadsprodukter i høj kvalitet, designet i Danmark. Sebra Food, dagligvarer er fremstillet i træ og behandlet med giftfri maling og lak. Sebra Food trælegetøjet er beregnet til rollelege og "som-om-lege" og vil inspirere barnet til at lege kok, butik, tjener eller picnictur. De fem produkter - et kyllingelår, en laksebøf, tre pølser på snor, en fisk samt en ribeye steak er emballeret i et fransk inspireret hæklet indkøbsnet. Legetøj uden plastik, uden uønsket kemi og med en lang levetid. Legemaden er designet i Danmark og udformet i bøgetræ og MDF. Anbefalet alder 1+. Testet og godkendt i henhold til den europæiske standardserie for sikkerhedskrav til legetøj - EN71-1, EN71-2 og EN71-3. Mærkning: CE. Rengøres med en fugtig klud.

  Pris: 249,95 kr

  Special Price 187,46 kr

  Pris: 249,95 kr

  Special Price 187,46 kr

 • Sebra Food, kager og småkager i træSebra
  Udvid Sebra legekøkken-universet med denne kollektion af holdbare legemadsprodukter i høj kvalitet, designet i Danmark. Sebra Food, kager og småkager er fremstillet i træ og behandlet med giftfri maling og lak. Sebra Food trælegetøjet er beregnet til rollelege og "som-om-lege" og vil inspirere barnet til at lege kok, butik, tjener eller picnictur. De fem produkter - en doughnut, en cupcake, en chokoladekiks, et stykke lagkage og en gingerbread man er emballeret i et fransk inspireret hæklet indkøbsnet. Legetøj uden plastik, uden uønsket kemi og med en lang levetid. Bagværket er designet i Danmark og udformet i bøgetræ og MDF. Anbefalet alder 1+. Testet og godkendt i henhold til den europæiske standardserie for sikkerhedskrav til legetøj - EN71-1, EN71-2 og EN71-3. Mærkning: CE. Rengøres med en fugtig klud.

  Pris: 249,95 kr

  Special Price 187,46 kr

  Pris: 249,95 kr

  Special Price 187,46 kr

 • Stofbog, Seven SeasSebra
  Blød stofbog med illustrationer fra Sebra Interiør's tema Seven Seas - et tema om eventyret og livet til søs. Stofbogen har 14 "sider", fyldt med illustrationer af forskellige maritime elementer i skønne farver, der kan stimulere barnet visuelt. På stofbogens ene side finder barnet en tælleside, hvor tallene 1-7 er at finde. Barnet kan således tælle fisk, skibe, havmåger og fyrtårn når alderen indbyder til det. På bogens anden side er der sjove illustrationer blandt tekststykkerne "Ahoy sailor" og "Set the sails". Stofbogen kan vendes efter behov og humør og der kan både "læses i", føles på og bides i denne stofbog, som kan vaskes ved 30 grader. Brug stofbogen i liften eller barnevognen som barnevognsrand eller som motivation til at løfte hovedet og træne nakkemusklerne, når der er legetid på maven. Stofbogen kan også bruges som mini-sengerand i Sebra Dukkesengen, når barnet bliver større eller som et baggrundslandskab til leg med biler og vejbane. Legetøjet er designet i Danmark. Stofbogen er fyldt med blødt polyester. Anbefalet alder: 0+. Testet og godkendt i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3 – det Europæiske Legetøjsdirektiv. Mærkning: CE. Rengøring: vaskes ved 30 grader. Advarsel. Må ikke anvendes i nærheden af åben ild.

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 134,96 kr

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 134,96 kr

 • Stofbog, DaydreamSebra
  Blød stofbog med illustrationer fra Sebra Interiør's tema Daydream - et finurligt tema og en fortælling om virkelighed og fantasi. Flot stofbog med 14 "sider", fyldt med illustrationer som tager barnet med på en eventyrlig rejse blandt fauna, flora og finurlige elementer. Alt sammen i skønne farver, der kan stimulere barnet visuelt. På stofbogens ene side finder barnet en tælleside, hvor tallene 1-7 er at finde. Barnet kan således tælle mus, kaniner, nøgler og finurlige fund når alderen indbyder til det. På bogens anden side er der søde illustrationer a blandt andet musen Buttercup og kaninen Bluebell blandt tekststykkerne "Tell me a story" og "Magic all around". Stofbogen kan vendes efter behov og humør og der kan både "læses i", føles på og bides i denne stofbog, som kan vaskes ved 30 grader. Brug stofbogen i liften eller barnevognen som barnevognsrand eller som motivation til at løfte hovedet og træne nakkemusklerne, når der er legetid på maven. Stofbogen kan også bruges som mini-sengerand i Sebra Dukkesengen, når barnet bliver større eller som et baggrundslandskab til leg med biler og vejbane. Legetøjet er designet i Danmark. Stofbogen er fyldt med blødt polyester. Anbefalet alder: 0+. Testet og godkendt i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3 – det Europæiske Legetøjsdirektiv. Mærkning: CE. Rengøring: vaskes ved 30 grader. Advarsel. Må ikke anvendes i nærheden af åben ild.

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 134,96 kr

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 134,96 kr

 • Uro i filt, Seven SeasSebra
  Håndlavet babyuro med filtede figurer fra Sebra Interiør's tema Seven Seas - om eventyret og livet til søs.

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 299,96 kr

 • Plakat, tal, Seven SeasSebra
  Talplakat med 10 tal (1-10) og illustrationer fra Sebra Interiør's tema Seven Seas - om eventyret og livet til søs. Plakaten måler 50x70 centimeter og kommer i et sødt paprør og egner sig godt til barnet, der elsker fugle og blomster.

  Pris: 169,95 kr

  Special Price 127,46 kr

  Pris: 169,95 kr

  Special Price 127,46 kr

 • Plakat, tal, DaydreamSebra
  Talplakat med 10 tal (1-10) og illustrationer fra Sebra Interiør's tema Daydream - en finurlig fortælling om virkelighed og fantasi. Plakaten måler 50x70 centimeter og kommer i et sødt paprør og egner sig godt til barnet, der elsker fugle og blomster.

  Pris: 169,95 kr

  Special Price 127,46 kr

  Pris: 169,95 kr

  Special Price 127,46 kr

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Innovativt design

Den danske designvirksomhed Sebra, der blev grundlagt i 2004, er kendetegnet af et unikt særpræg hvad angår det designmæssige samt god kvalitet og funktionalitet. Der er tænkt meget over, at det skal være muligt at kunne mikse og matche produkterne, som man har lyst til, så det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Kollektionen fra Sebra består af farverige tekstiler, møbler, sjovt legetøj, flot dekorationsinteriør, lækre redskaber til spisetid for de mindste samt mange andre accessories. Alle produkter i kollektionen kommer i et væld af skønne farver.

En stor del af produkterne fra Sebra er håndlavet og udført i naturmaterialer, såsom træ, uld og bomuld, og du kan derfor trygt lade dit barn udforske og lege med dem. De brugte materialer tilfredsstiller desuden forældrenes ønske om både kvalitet og kreativitet, samtidig med at produkterne appellerer til børnenes fantasi.

Hos Filur.dk er vi tossede med godt, dansk design, og derfor er vi tossede med Sebra!

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK