Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Sebra

1 til 24 af 106

Danske Sebra designer og producerer sengetøj, møbler og accessories til børn og deres værelser. Produkterne fra Sebra er indbegrebet af moderne design og nytænkende farvevalg kombineret med gamle håndværksformer, såsom både hækling og strik. Hos Filur.dk har vi et stort udvalg af de skønne ting fra Sebra, så hvis du er på udkig efter den populære Kili baby- og juniorseng eller en farverig ammepude, så gå på jagt herunder og bliv inspireret. 

Læs mere

 • Hæklet barnevognskæde, elefantSebra
  Flot hæklet barnevognskæde med elefanter i sarte pastelfarver. Kæden er elastisk og har træ/metal clips i enderne, så kæden er let at på- og afmontere. Materialer: Clips i træ og metal, kæde i 100% bomuld.
  299,95 kr

  Tilgængelige farver:

  299,95 kr
 • Stabelklodser i træ, 16 stk, bogstaverSebra
  Stilfuldt sæt med 16 klodser og bogstaver + specialtegn printet på alle sider af klodserne. Bogstaverne går således igen flere gange, så barnet kan øve sig i at stave og skrive flere ord. Materiale: MDF.
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Puslespil i træ, ABCSebra
  Flot træ ABC puslespil med malede træbrikker, der passer i rummene i rammen og også kan stå som dekorativt pynt. En god hjælp for barnet under indlæring af alfabetet gennem leg. Materialer: Bogstaver i MDF og bund i krydsfinér.
  319,95 kr

  Tilgængelige farver:

  319,95 kr
 • Vejbane i filtSebra
  Vendbart og dobbeltsidet vejbane i filt, der stimulerer til barnets kognitive udvikling samt styrker barnets koordination og evne til logisk tænkning. Materiale: 100% polyester.
  329,95 kr
  329,95 kr
 • Uro i filt, Skyer Sebra
  Smuk håndfiltet uro med skyer, der dekorerer rummet og fanger barnets opmærksomhed. Materiale: Uld - tåler aftørring med fugtig klud. Advarsel: Må udelukkende bruges som ophæng, hvor barnet ikke kan nå den, da det kan udgøre en kvælningsfare for barnet.
  399,95 kr

  Tilgængelige farver:

  399,95 kr
 • LegegulvSebra
  Blødt og flot legegulv med 13 brikker i stødabsoberende og behagelig EVA skum. Barnet kan lege hvor som helst i huset uden at være udsat for kulde fra gulvet. Materiale: Opskummet EVA, fri for formamid og phthalater.
  529,00 kr

  Tilgængelige farver:

  529,00 kr
 • Signs, trætegnSebra
  Træ-tegn til dekortation af børneværelset eller andre steder i huset. Bogstavet har klæbende tape på bagsiden, det er let at påføre døre, vinduer, vægge eller andre steder. Materiale: Kirsebærtræ.
  19,00 kr

  Tilgængelige farver:

  19,00 kr
 • Hæklet trækdyr, elefantSebra
  Herligt hæklet elefant trækdyr på træhjul og med snor - helt sikkert et hit for den 1 årige. Passer flot til de øvrige kollektioner fra Sebra. Materialer: 100% bomuld, polyesterfyld og træ.
  429,00 kr

  Tilgængelige farver:

  429,00 kr
 • Drikkedunk, 500ml, DaydreamSebra
  Transparent børnedrikkedunk med illustrationer fra Sebra Interiør's tema Daydream - en finurlig fortælling om virkelighed og fantasi. Produktet er BPA-frit. Produktet tåler at gå i opvaskemaskinen - max. 65 grader i øverste kurv. Produktet tåler fryser.
  79,95 kr
  79,95 kr
 • Drikkedunk, 500ml, Seven SeasSebra
  Transparent børnedrikkedunk med illustrationer fra Sebra Interiør's tema Seven Seas - om eventyret og livet til søs. Produktet er BPA-frit. Produktet tåler at gå i opvaskemaskinen - max. 65 grader i øverste kurv. Produktet tåler fryser.
  79,95 kr
  79,95 kr
 • Plakat, tal, DaydreamSebra
  Talplakat med 10 tal (1-10) og illustrationer fra Sebra Interiør's tema Daydream - en finurlig fortælling om virkelighed og fantasi. Plakaten måler 50x70 centimeter og kommer i et sødt paprør og egner sig godt til barnet, der elsker fugle og blomster.
  169,95 kr
  169,95 kr
 • Plakat, tal, Seven SeasSebra
  Talplakat med 10 tal (1-10) og illustrationer fra Sebra Interiør's tema Seven Seas - om eventyret og livet til søs. Plakaten måler 50x70 centimeter og kommer i et sødt paprør og egner sig godt til barnet, der elsker fugle og blomster.
  169,95 kr
  169,95 kr
 • Babytæppe, sweet tea brownSebra
  Smukt, økologisk babytæppe, her i rustfarven "sweet tea brown". Babytæppet er GOTS-certificeret - din garanti for et økologisk kvalitetsprodukt. Fantastisk blødt, dansk designet tæppe i flot tætvævet musselin i 6 lag - en bomuldskvalitet, der føles blød og rar mod huden. Brug tæppet som et legetæppe eller put barnet i det i barnevognen en dag, hvor dynen er for varm eller en dag, hvor der er behov for lidt ekstra varme. Tæppet målet 85x85 cm og kan derfor også bruges som et svøb til den nyfødte baby. Tag tæppet med på farten og brug det til at sidde/lege på eller som afskærmning ved amning, hvis der er behov for ro omkring barnet. Når tæppet ikke er i brug, vil det pynte i sofaen eller i babysengen.
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Baby sengetøj, ForestSebra
  Forest-printet består af store illustrationer af nogle af skovens mange søde dyr - rådyret, pindsvinet, sneglen og ræven. Illustrationerne er skraverede, så de ligner skitse-/ blyantstegninger. Stoffet har en grøn bundfarve og illustrationer i mørkegrøn. Sengetøjet har en glat, glansfuld og eksklusiv fornemmelse på grund af vævemetoden - satinvævning, som giver en mere tæt, blød og blank overflade. På dynebetrækket er der påsyet to nulreflapper - en ugle og et Sebra logo. Dynebetrækket er udstyret med en YKK-kvalitetslynlås og kommer indpakket i en lille lækker pose i samme kvalitet og print som sengetøjet. Brug posen til opbevaring af mindre stykker legetøj eller sutter eller måske til cremer, som du har med i pusletasken. Materialer: 100% økologisk bomuld - GOTS-certificeret.
  399,95 kr

  Tilgængelige farver:

  399,95 kr
 • Juniorsengetøj, ForestSebra
  Forest-printet består af store illustrationer af nogle af skovens mange søde dyr - rådyret, pindsvinet, sneglen og ræven. Illustrationerne er skraverede, så de ligner skitse-/ blyantstegninger. Stoffet har en grøn bundfarve og illustrationer i mørkegrøn. Sengetøjet har en glat, glansfuld og eksklusiv fornemmelse på grund af vævemetoden - satinvævning, som giver en mere tæt, blød og blank overflade. På dynebetrækket er der påsyet to nulreflapper - en ugle og et Sebra logo. Dynebetrækket er udstyret med en YKK-kvalitetslynlås og kommer indpakket i en lille lækker pose i samme kvalitet og print som sengetøjet. Brug posen til opbevaring af mindre stykker legetøj, spillebrikker eller tegneting. Materiale: 100% økologisk bomuld - GOTS-certificeret
  449,95 kr

  Tilgængelige farver:

  449,95 kr
 • Badehandske-sæt i frotté, MiloSebra
  Badehandskerne vil bidrage med en blød oplevelse på barnets hud. Brug bjørnen som vaskeklud og som beskyttelse for øjnene ved hårvask. Vaskehandsken kan også bruges, som en hånddukke ved badetid - måske brugbart, hvis dit barn ikke er den største fan af at blive badet. Badehandskerne er ultrabløde, er onesize og passer til en almindelig voksenhånd. De er udført med en praktisk strop, som kan bruges til at hænge handsken til tørre efter et bad eller en hurtig ansigtsvask ved håndvasken. Materiale: 100% økologisk bomuld - GOTS-certificeret
  179,95 kr

  Tilgængelige farver:

  179,95 kr
 • Poncho i frotté, MiloSebra
  Badeponchoen er med hætte og udformet som et hoved ører. Ponchoen hjælper barnet med at hold varmen, både inden og efter et bad, en svømmehalstur eller en tur i vandet på stranden. Når børn har været i vandet og kommer op, så fryser de som oftest. Derfor er det både smart og praktisk at kunne smide en poncho over dem, så de hurtigt får varmen og ikke skal bøvle med et almindeligt håndklæde som skal holdes for ikke at falde af dem. Ponchoen har trykknapper ved armene.
  299,95 kr

  Tilgængelige farver:

  299,95 kr
 • Hættehåndklæde, Milo, bottle greenSebra
  Lækkert og blødt håndklæde med hætte til de mindste. Hætten er udformet som et lille bjørnehoved med øjne, snude og ører. Brug håndklædet efter et bad eller tag det med til babysvømning og tør babyen i det efter svømning og vask. Også et optimalt håndklæde at vinkle om barnet, som kommer op af vandet efter babysvømning, for at holde på varmen på turen ind til omklædningsrummet.
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Uro i filt, Seven SeasSebra
  Håndlavet babyuro med filtede figurer fra Sebra Interiør's tema Seven Seas - om eventyret og livet til søs.
  399,95 kr
  399,95 kr
 • Stofbleer Seven Seas, 3 stk.Sebra
  Lækker sampak bestående af tre ultrabløde stofbleer i økologisk musselin-bomuld med forskellige udtryk. De tre stofbleer hører til Sebra Interiør’s kollektion Seven Seas - om eventyret og livet til søs. Stofbleerne er GOTS-certificeret - din garanti for et økologisk kvalitetsprodukt.
  129,95 kr
  129,95 kr
 • Hæklet barnevognskæde, DaydreamSebra
  Håndhæklet barnevognskæde med økologiske bomuldsmotiver fra Sebra Interiør's tema Daydream - en finurlig fortælling om virkelighed og fantasi. Da dette produkt er håndhæklet, er hvert produkt unikt, hvorfor der også er variationer i udtrykket. Motiverne er lavet af økologisk bomuld og fyldt med genanvendt polyester. Denne barnevognskæde er et flot stykke vognpynt til glæde for det lille barn. Barnevognskæden består af to små dyr - kaninen Bluebell og musen Buttercup, to planter og forskellige små kugler i forskellige farver. Fastgør kæden ved hjælpe af de to plastringe, som naturligvis er fri for BPA, ftalat, PFOA- and PFOS, på kalechen på barnevognen, klapvognen eller autostolen for at stimulere og aktivere barnets sanser. Barnevognskæden fungerer på samme måde som en uro og vil gøre gåturen eller puttetid i vognen eller autostolen fornøjelig. Anbefalet alder 0+. Testet og godkendt i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3 – det Europæiske Legetøjsdirektiv. Mærkning: CE. Vaskeanvisning: Kan maskinvaskes på skåneprogram ved 30 grader.
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Hæklet tumling, musen Buttercup, golden hour yellowSebra
  Håndhæklet tumling formet som en musen Buttercup, der sidder i en tekop. Tumlingen er udført i økologisk bomuld, med genanvendt polyesterfyld og hører til Sebra Interiør’s tema Daydream - et finurligt tema og en fortælling om virkelighed og fantasi. Denne tumling, er håndhæklet af økologisk bomuld og er derudover fyldt med blødt, genanvendte polyester. Tumlingen er med dens søde udtryk skøn både som pyntegenstand og legetøj. Den lille figur vil bringe mange sjove timers leg. Tumlingen har en tung plastbund, som gør, at tekoppen med musen kan vippe fra side til side. Skub til tumlingen og lyt til dens dejlige lyd og se de sjove bevægelser.
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Sebra Food, frugter i træSebra
  Udvid miljøet omkring legekøkkenet med disse holdbare træ-frugter i høj kvalitet. Frugterne er egnet til fantasi- og rollelege, og vil styrke den lille kok, butiksassistent, tjener eller picnic-fan i legen og samtidig medvirke til at skabe en interesse for sunde madvarer. De fem frugter - en banan, et æble, en pære, en citron og en blomme er emballeret i et fransk inspireret hæklet indkøbsnet. Frugterne er designet i Danmark, udformet i bøgetræ og med fine detaljer i stof og garn. Anbefalet alder 1+. Testet (og godkendt) i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3. Mærkning: CE. Rengøres med en fugtig klud.
  249,95 kr
  249,95 kr
 • Sebra Food, grøntsager i træSebra
  Udvid miljøet omkring legekøkkenet med disse holdbare træ-grøntsager i høj kvalitet. Grøntsagerne er egnet til fantasi- og rollelege, og vil styrke den lille kok, butiksassistent, tjener eller picnic-fan i legen og samtidig medvirke til at skabe en interesse for sunde madvarer. De fem grøntsager - en gulerod, champignon, tomat, porre og rødbede er emballeret i et fransk inspireret hæklet indkøbsnet. Grøntsagerne er designet i Danmark, udformet i bøgetræ med fine detaljer i stof og garn. Anbefalet alder 1+. Testet og godkendt i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3. Mærkning: CE. Rengøres med en fugtig klud.
  249,95 kr
  249,95 kr
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Innovativt design

Den danske designvirksomhed Sebra, der blev grundlagt i 2004, er kendetegnet af et unikt særpræg hvad angår det designmæssige samt god kvalitet og funktionalitet. Der er tænkt meget over, at det skal være muligt at kunne mikse og matche produkterne, som man har lyst til, så det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Kollektionen fra Sebra består af farverige tekstiler, møbler, sjovt legetøj, flot dekorationsinteriør, lækre redskaber til spisetid for de mindste samt mange andre accessories. Alle produkter i kollektionen kommer i et væld af skønne farver.

En stor del af produkterne fra Sebra er håndlavet og udført i naturmaterialer, såsom træ, uld og bomuld, og du kan derfor trygt lade dit barn udforske og lege med dem. De brugte materialer tilfredsstiller desuden forældrenes ønske om både kvalitet og kreativitet, samtidig med at produkterne appellerer til børnenes fantasi.

Hos Filur.dk er vi tossede med godt, dansk design, og derfor er vi tossede med Sebra!

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK