Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Voksi køreposer

2 vare(r)

Voksis classic sove- og køreposer har taget markedet med storm, og ordet "Voksipose" er nu blevet et begreb, som man kender. Her hos Filur.dk forstår vi sagtens hvorfor Voksis poser er blevet så populære. Køre-og soveposerne er i flot design, og de er fremstillet i naturlige materialer, som er med til at give isolering og varme til de små. 

Når du køber en køre-og sovepose fra Voksi får du et produkt, der er skabt ved brug af naturens egne materialer, som bidrager med deres bedste kvaliteter. 

Læs mere

 • Voksi Classic+Voksi

  Voksi Classic køre- og sovepose har en række funktioner, der er medvirkende til at gøre hverdagen lettere for både børn og småbørnsforældre. Køre- og soveposen kan bruges som en tryg base for barnet hvor som helst i huset, i barne- og klapvognen, i bilen, på skovturen, i sengen og som legetæppe på gulvet eller i kravlegården. Selv på skiferien kan barnet holdes trygt og varmt i pulken. Denne Voksipose er perfekt som lift med bæreplade. Fyldet i ren uld både holder på varmen og sikrer, at barnet kan komme af med varmen. Materialer: Betræk i 100% Øko-tex bomuld - inde i posen en lækker bomuldsflannel kvalitet. Fyld i 100% ren uld. Yderbetræk tåler maskinvask ved 60°C. Dynen med uldfyld vaskes på uldprogram eller håndvaskes i koldt vand.

  1.999,00 kr

  Tilgængelige farver:

  1.999,00 kr
 • Bæreplade til voksi Classic køre og soveposeVoksi
  Voksi bæreplade til Classic køre- og sovepose. Den solide og stabile bæreplade giver endnu en anvendelsesmulighed til køre- og soveposen, som gør hverdagen lettere for småbørnsforældrene. Barnet ligger trygt og lunt og kan bæres med hvor som helst. Betræk tåler maskinvask ved 30°C.

  Pris: 599,95 kr

  Special Price 499,00 kr

  Pris: 599,95 kr

  Special Price 499,00 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK