Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Bideringe

10 vare(r)

Ømme og kløende gummer er desværre noget, som er svært at undgå. Du kan derfor finde smarte, sikre og farverige bideringe til de små hos os på Filur.dk. Vi fører markedets førende producenter, som har designet bideringe i børnevenlige designs.

Læs mere

 • Sophie la Girafe - 18 cmSophie la Girafe/ Vulli
  Sophie la Girafe har siden fødslen i 1961 været favoritlegetøjet for milliioner af babyer over hele verden. Sophie la Girafe er lavet i rent naturgummi og farvet med giftfri plantefarver. Hun stimuler alle 5 sanser hos barnet med den sjove pibelyd, når hun trykkes på maven, blødhed og en form, der er let at håndtere for børn. Herudover er hun også god at gnave i og dermed lindre for kløende og ømme gummer. Naturligvis fri for BPA og phtalater.
  199,95 kr
  199,95 kr
 • Oball ShakerOball
  Skøn Oball Rattle Rangle, der er stimulerende for babys sanser. Det bløde og fleksible materiale og design gør det let for de små finge at gribe og holde fast i ranglen. Materiale: Stærk og holdbar plastik - helt fri for BPA, PVC, Latex og ptalater. Rengøring: Aftørres med klud opvredet i mild sæbevand - må ikke nedsænkes i vand.
  99,95 kr
  99,95 kr
 • So Pure udvidet bideringSophie la Girafe/ Vulli
  Den udvidede bidering fra Sophie la Girafe er fremstillet i 100 % naturgummi, og er farvet med giftfri plantefarver. Bideringen er udstyret med det velkendte ansigt af Sophie la Girafe og farverige figurer, der gør den ekstra underholdende at se på og undersøge. Den store ring gør bideringen nem for de små at holde fat i og er naturligvis fri for BPA og phthalater.
  169,95 kr
  169,95 kr
 • Super Shaker - rangle og bideringPlaygro
  Handy og farverig bidering og rangle - sjov leg og lindring af ømme gummer.
  79,95 kr
  79,95 kr
 • So Pure bidering - very softSophie la Girafe/ Vulli
  Herlig So Pure Sophie la Giraf bidering med ekstra blødhed og flexibilitet før første tandfrembrud. Masser at holde fast i, kigge på, sutte på og bide i og stimulering af alle sanser. Produceret i 100% rent naturgummi, farvet med ugiftige plantefarver og helt fri for phtalater og BPA.
  139,00 kr
  139,00 kr
 • So Pure bidering - soft Sophie la Girafe/ Vulli
  Herlig So Pure Sophie la Giraf bidering med blødhed og flexibilitet til de første tandfrembrud. Masser at holde fast i, kigge på, sutte på og bide i og stimulering af alle sanser. Produceret i 100% rent naturgummi, farvet med ugiftige plantefarver og helt fri for phtalater og BPA.
  139,00 kr
  139,00 kr
 • So Pure bidering Sophie la Girafe/ Vulli
  So Pure bidering fra Sophie la Girafe serien, der siden 1961 har været favorit blandt mere end 50 millioner babyer verden over. Let at gribe om og holde i med den runde ring og lange girafhals. Giraffens hoved masserer blidt og lindrer babyens ømme gummer med sine riller og prikker. Sophie la Girafe produkterne er lavet i rent naturgummi og farvet med giftfri plantefarver. Naturligvis fri for BPA og phtalater.
  169,00 kr
  169,00 kr
 • Sebra - Hæklet rangle, panda på træringSebra
  Lækker håndhæklet rangle i 100% bomuld og med træring - et sikkert hit hos de mindste. panda-ranglen har en skjult klokke i maven.
  129,00 kr
  129,00 kr
 • Sebra - Hæklet rangle, rådyr på træringSebra
  Lækker håndhæklet rangle i 100% bomuld og med træring - et sikkert hit hos de mindste. Rådyr-ranglen har en skjult klokke i maven.
  129,00 kr
  129,00 kr
 • Sophie La Giraf m. bidering
  So Pure bidering fra Sophie la Girafe er fra serien der siden 1961 har været et kæmpe hit blandt mere end 50 millioner babyer verden over. Bideringen er le at gribe om og holde i med den runde ring og lange girafhals. Giraffens hoved masserer blidt og lindrer babyens ømme gummer med sine riller og prikker. Sophie la Girafe produkterne er lavet i rent naturgummi og farvet med giftfri plantefarver. Naturligvis fri for BPA og phtalater.

  Pris: 269,95 kr

  Special Price 199,95 kr

  Pris: 269,95 kr

  Special Price 199,95 kr

  Ikke på lager

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK