Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Ammepuder

5 vare(r)

Hos Filur finder du er stort udvalg af rigtig lækre ammepuder i forskellige forme og kvaliteter. Der er ammepuder i både helt normelt bomuld, Ökotex bomuld og organisk GOTs certificeret bomuld. Udover at kvaliteten af metervaren variere finder du også forskellige typer indmad der variere fra polyesterfyld til fossflaskes.

Læs mere

 • Kapok ammepude nsleep
  Mor og barn knytter et helt særligt bånd ved amning. Det får tiden til at stå stille, og I vil få nogle fantastiske øjeblikke, du aldrig glemmer. Vi har designet en ammepude, der giver dit barn den bedste komfort og tryghed, og hvor du ikke skal bekymre dig om kemi og skadelige stoffer. Fyldmaterialet i ammepuden, nemlig kapokken er den reneste naturfibre, der er derfor hverken tilsat kemi eller andre skadelige stoffer. Du får derfor en økologisk ammepude, der er allergivenlig, og som er med til at sørge for, at dit barn finder ro og føler sig tryg. Kapokkens temperaturregulerende og isolerende evne vil sørge for, at din guldklump altid har det helt tilpas og lunt i dine arme, så I kan nyde øjeblikket. Ammepuden er udstyret med en lynlås i siden, så du kan fjerne eller tilføje fyld og tilpasse den helt perfekt til dig. Du får en helt anderledes ammepude, som ikke blot dit barn vil nyde at blive lagt på. - Kapokken er svedtransporterende, så varme og sved ledes væk på de varme dage. - Du kan tilkøbe ekstra fyld for at gøre ammepuden højere eller mere fast. - Ammepuden sælges uden betræk.

  Pris: 419,95 kr

  Special Price 335,95 kr

  Pris: 419,95 kr

  Special Price 335,95 kr

 • Ammepude, Dreamy dots Done By Deer
  Ammepude m. Dreamy dots fra Done by Deer er en stilfuld og praktisk ammepude. Ammepuden er fyldt med allergi-venligt fyld, som kan vaskes ved 60 grader. Den giver rigtig god komfort til både baby og mor. Betræk 100 % bomuld med skjult lynlåse. Øko-Tex certificeret. Fyld: Bløde polyester fibre. Rengøring: Betræk og fyld kan begge vaskes ved 60 grader. Vask betræk og fyld separat, men de kan dog ikke tåle tørretumbler.

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 291,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 291,96 kr

 • Quiltet ammepudeSmallstuff
  Lækker ammepude fra Smallstuff i god quiltet kvalitet. Betræk i 100% økologisk bomuld og fyld i Fossflakes superior. Betrækket kan lynes af og vaskes ved 60 grader på vrangen.

  Pris: 449,95 kr

  Special Price 355,46 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 449,95 kr

  Special Price 355,46 kr

 • Ammepude - Wave therapyFilibabba
  Wave therapy er designet med udgangspunkt i vores velkendte og populære LED hval. Printet er med sine håndtegnede skibe, bølger og hvaler med til at skabe en helhed og understøtte vores bånd til havet - havet giver os en indre ro og inspiration. Printet kommer i en fin blå udgave, som for os symboliserer fred, harmoni og oprigtighed. Wave therapy kommer i fuld serie, så der er mulighed for at skabe et komplet harmonisk univers. En skøn ammepude fremstillet i 100% økologisk bomuld med polyesterfyld indeni. En ammepude der tilbyder komfort og optimal støtte til både mor og barn. Med en lynlås-funktion er det nemt at tage betrækket af, så det kan vaskes efter behov. Husk at strække betrækket, når det kommer ud af vaskemaskinen, sæt det på ammepuden og lad det tørre på, dette er for at mindske, at betrækket krymper.

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 218,96 kr

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 218,96 kr

 • Ammepude - Wave therapyFilibabba
  En skøn ammepude fremstillet i 100% økologisk bomuld med polyesterfyld indeni. En ammepude der tilbyder komfort og optimal støtte til både mor og barn. Med en lynlåsfunktion er det nemt at tage betrækket af, så det kan vaskes efter behov. Husk at strække betrækket, når det kommer ud af vaskemaskinen, sæt det på ammepuden og lad det tørre på, dette er for at mindske, at betrækket krymper.

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 218,96 kr

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 218,96 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK