Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Ammepuder

6 vare(r)

Hos Filur finder du er stort udvalg af rigtig lækre ammepuder i forskellige forme og kvaliteter. Der er ammepuder i både helt normelt bomuld, Ökotex bomuld og organisk GOTs certificeret bomuld. Udover at kvaliteten af metervaren variere finder du også forskellige typer indmad der variere fra polyesterfyld til fossflaskes.

Læs mere

 • Ergobaby - Ammepude Ergobaby
  Ergobabys ammepude giver dig den optimale support du har brug for til afslapning, komfort ved amning samt nærhed med din baby.
  549,95 kr

  Tilgængelige farver:

  549,95 kr
 • Kapok ammepude nsleep
  Forkæl dig selv og dit barn med den bløde og allergivenlige Kapok ammepude fra nsleep, som er helt fri for kemi, der kan skade dig og dit barn på sigt. Puden er den første på det danske marked i 100% ren natur, og grundet kapokkens isolerende evne vil din guldklump altid have det behageligt varm. Puden er uden betræk.

  Pris: 399,00 kr

  Special Price 319,20 kr

  Pris: 399,00 kr

  Special Price 319,20 kr

 • Ammepude, Dreamy dots Done By Deer
  Ammepude m. Dreamy dots fra Done by Deer er en stilfuld og praktisk ammepude. Ammepuden er fyldt med allergi-venligt fyld, som kan vaskes ved 60 grader. Den giver rigtig god komfort til både baby og mor. Betræk 100 % bomuld med skjult lynlåse. Øko-Tex certificeret. Fyld: Bløde polyester fibre. Rengøring: Betræk og fyld kan begge vaskes ved 60 grader. Vask betræk og fyld separat, men de kan dog ikke tåle tørretumbler.
  399,95 kr

  Tilgængelige farver:

  399,95 kr
 • Quiltet ammepudeSmallstuff
  Lækker ammepude fra Smallstuff i god quiltet kvalitet. Betræk i 100% økologisk bomuld og fyld i Fossflakes superior. Betrækket kan lynes af og vaskes ved 60 grader på vrangen.
  449,95 kr

  Tilgængelige farver:

  449,95 kr
 • Ammepude - Wave therapyFilibabba
  Wave therapy er designet med udgangspunkt i vores velkendte og populære LED hval. Printet er med sine håndtegnede skibe, bølger og hvaler med til at skabe en helhed og understøtte vores bånd til havet - havet giver os en indre ro og inspiration. Printet kommer i en fin blå udgave, som for os symboliserer fred, harmoni og oprigtighed. Wave therapy kommer i fuld serie, så der er mulighed for at skabe et komplet harmonisk univers. En skøn ammepude fremstillet i 100% økologisk bomuld med polyesterfyld indeni. En ammepude der tilbyder komfort og optimal støtte til både mor og barn. Med en lynlås-funktion er det nemt at tage betrækket af, så det kan vaskes efter behov. Husk at strække betrækket, når det kommer ud af vaskemaskinen, sæt det på ammepuden og lad det tørre på, dette er for at mindske, at betrækket krymper.
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Ammepude - Wave therapyFilibabba
  En skøn ammepude fremstillet i 100% økologisk bomuld med polyesterfyld indeni. En ammepude der tilbyder komfort og optimal støtte til både mor og barn. Med en lynlåsfunktion er det nemt at tage betrækket af, så det kan vaskes efter behov. Husk at strække betrækket, når det kommer ud af vaskemaskinen, sæt det på ammepuden og lad det tørre på, dette er for at mindske, at betrækket krymper.
  299,95 kr
  299,95 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK