Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Ammepuder

2 vare(r)

Hos Filur finder du er stort udvalg af rigtig lækre ammepuder i forskellige forme og kvaliteter. Der er ammepuder i både helt normelt bomuld, Ökotex bomuld og organisk GOTs certificeret bomuld. Udover at kvaliteten af metervaren variere finder du også forskellige typer indmad der variere fra polyesterfyld til fossflaskes.

Læs mere

 • Kapok ammepude nsleep
  Mor og barn knytter et helt særligt bånd ved amning. Det får tiden til at stå stille, og I vil få nogle fantastiske øjeblikke, du aldrig glemmer. Vi har designet en ammepude, der giver dit barn den bedste komfort og tryghed, og hvor du ikke skal bekymre dig om kemi og skadelige stoffer. Fyldmaterialet i ammepuden, nemlig kapokken er den reneste naturfibre, der er derfor hverken tilsat kemi eller andre skadelige stoffer. Du får derfor en økologisk ammepude, der er allergivenlig, og som er med til at sørge for, at dit barn finder ro og føler sig tryg. Kapokkens temperaturregulerende og isolerende evne vil sørge for, at din guldklump altid har det helt tilpas og lunt i dine arme, så I kan nyde øjeblikket. Ammepuden er udstyret med en lynlås i siden, så du kan fjerne eller tilføje fyld og tilpasse den helt perfekt til dig. Du får en helt anderledes ammepude, som ikke blot dit barn vil nyde at blive lagt på. - Kapokken er svedtransporterende, så varme og sved ledes væk på de varme dage. - Du kan tilkøbe ekstra fyld for at gøre ammepuden højere eller mere fast. - Ammepuden sælges uden betræk.

  Pris: 419,95 kr

  Special Price 335,95 kr

  Pris: 419,95 kr

  Special Price 335,95 kr

 • Multipude JunoFilibabba
  Juno multipude er en videreudvikling af vores nuværende ammepude. multipuden er designet med henblik på at skabe tryghed og komfort for den vordende mor fra graviditetens start og senere imødekomme behovet for nybagte forældre, når der skal ammes eller gives flaske. Puden indeholder en masse små krøyer-kugler og er formet som en halvmåne, som er med til at skabe den optimale støtte for både forælder og barn, når der gives mad.

  Pris: 599,95 kr

  Special Price 437,96 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 599,95 kr

  Special Price 437,96 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK