Levering 1-10 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Kort

3 vare(r)

Husk tilbage på dit barns opvækst med disse sjove og farverige milestone cards - Minderne vil bringe glæde og latter. Milestone kortene vil give dig en lille hjælpende hånd til at huske din babys udvikling. Kombiner de søde kort med et foto og du vil have et evigt minde om graviditeten og/eller barnets opvækst.

Læs mere

 • Milestone Pregnancy Cards - dansk tekstMilestone Cards
  At vente og få et lille barn er en skelsættende begivenhed i hele familiens liv, og der opstår et naturligt behov for at huske og gemme alle de skønne milepæle under graviditeten og den første del af babyens liv. Med 30 dejlige Milestone Babycards i sød gaveæske kan du kombinere fotos, tekst og datoer for højdepunkter såsom mavens udvikling, fødselen, dåb, tandfrembrud, sidder selv osv. Den perfekte gave, de forventningsfulde forældre forærer hinanden. Trykt på FSC godkendt karton med Vega Fast Ink - baseret på vegetabilske olier og indeholder ikke skadelige stoffer og belaster derfor ikke miljøet.

  Pris: 179,00 kr

  Special Price 141,41 kr

  Pris: 179,00 kr

  Special Price 141,41 kr

 • Milestone Junior Cards med dansk tekstMilestone Cards
  Med et barn i huset opstår der et naturligt behov for at huske og gemme alle de skønne milepæle i barnets liv. Med de 30 dejlige Milestone Junior Cards i sød gaveæske kan du kombinere fotos, tekst og datoer for højdepunkter såsom den første tegning, første gang på potten og de første trin på trappen. Den perfekte gave til dem med mindre børn eller noget forventningsfulde forældre forærer hinanden. Kortene er trykt på FSC-godkendt karton med Vega Fast Ink, der er baseret på vegetabilske olier og som ikke indeholder skadelige stoffer.

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 142,16 kr

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 142,16 kr

 • Milestone Activity Cards - DANSKMilestone Cards
  Aktivitetskort til dit barn! Forevig de specielle øjeblikke med dit barn på et foto. Her får du 30 søde illustrerende Milestone Cards med fx første tur i Zoo. Barnet's liv vil i de første år være fyldt med mange milepæle og præget af mange ”første gang” oplevelser. Med Milestone Junior Cards, kan du bevare mindet om alle de specielle øjeblikke i dit barns liv. Milestone Activity Cards er produceret i Holland, trykt på FSC godkendt karton, og trykt med Vega-Fast ink: specielfremstillet trykfarve baseret på 100% vegetabilske olier. Milestone Activity Cards er derfor helt fri for skadelig kemi, eller til belastning af miljøet.

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 142,16 kr

  Pris: 179,95 kr

  Special Price 142,16 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK