Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Vogne

8 vare(r)

En klapvogn er en nødvendighed, når du gerne vil komme rundt med dit barn på en nem og praktisk måde. En klapvogn kan nemlig nemt pakkes sammen og fylder ikke meget. Det kan dog være svært at finde rundt i alle mulighederne, da man kan få mange forskellige modeller af klapvogne. Vi har hos Filur.dk samlet et stort udvalg af blandt andet tvillingeklapvogne og løbevogne samt tilbehør til disse. Det hele er lavet i høj kvalitet, så vi er sikre på, at mindst én vil passe perfekt til din families behov.

Læs mere

 • Stokke Xplory X Myggenet (Bestil nu, leveres ultimo maj 2021)Stokke
  Designet til at beskytte din baby, dit lille barn eller tumling mod insekter og andet irriterende småkravl. Myggenettet er fremstillet af åndbart netstof for optimalt udsyn, så du og dit barn kan se hinanden, og ikke mindst så dit barn kan få masser af frisk luft. ​ ​ Vores myggenet fastgøres nemt på stellet. Det er let og kompakt for nem transport og opbevaring og kan foldes sammen og lægges i en integreret tilbehørstaske. - Åndbart netstof for optimal beskyttelse og udsyn - Nemt at sætte på og koordinere med stel og tekstiler - Lynlås foran for nem adgang til dit barn - Let og kompakt for nem transport og opbevaring - Kan foldes sammen og lægges i en integreret tilbehørspose i samme mesh materiale - Passer til de fleste barnevogne på markedet, herunder alle Stokke® barnevogne.
  219,95 kr
  219,95 kr
 • Stokke Xplory XStokke
  Stokke® Xplory® X er det perfekte valg for bevidste forældre, der ønsker det bedste for deres barn uden at gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet eller stil. Stokke® Xplory® X er kvalitet hele vejen igennem og bringer dit barn tættere på dig, så det kan føle sig trygt og elsket. Det ergonomiske sæde, med indstillinger til aktivitet, hvile og søvn, giver dit barn den ultimative komfort på hele turen. Det innovative skandinaviske design gør Stokke® Xplory® X nem at manøvrere uanset forholdene. Med en siddedel eller autostol som tilbehør kan den bruges lige fra fødslen.
  7.449,95 kr

  Tilgængelige farver:

  7.449,95 kr
 • Stokke Xplory X LiggedelStokke

  Liggedelen er beskyttende og praktisk og giver dit nyfødte barn et behageligt sted at ligge fladt og sove og hvile sig, når I er på udflugt sammen. Bærehåndtaget har et holdbart betræk i læderlook og fungerer også som en sædebøjle. Bemærk, at bærehåndtaget leveres med barnevognssædet og kan bruges sammen med liggedelen. Det hængslede bærehåndtag giver nem adgang til dit barn og gør liggedelen nem at bære. ​ ​To rummelige og velplacerede lommer giver rigelig opbevaringsplads, så mor har det aller mest nødvendige ved hånden, og quick-release knapperne gør det nemt at tage liggedelen af barnevognsstellet. En åndbar madras til liggedelen medfølger også. Den er fremstillet af Sorona fibre fra vedvarende planteressourcer, som er bedre for miljøet.

  • God ventilation i bunden og en åndbar madras fremstillet af Sorona fibre
  • Blødt indvendigt for skaber et behageligt miljø for din baby
  • Forlænget kaleche med skærm
  • Hængslet bærehåndtag for nem adgang til dit barn
  • Udløserfunktion, der er nem at bruge
  • Aftageligt vindbetræk giver ekstra beskyttelse
  • Nem adgang til lommer for opbevaring
  1.499,95 kr

  Tilgængelige farver:

  1.499,95 kr
 • Stokke Xplory X Regnslag (Bestil nu, sendes ultimo maj 2021)Stokke
  Stokke® Xplory® X Regnslag er ideelt til udflugter på regnvejrsdage. Det er let og kompakt, nemt at bruge og tørrer hurtigt. Designet til at beskytte den lille mod vind og regnvejr og nemt at sætte på sidde- og liggedel til Stokke® Xplory® X. Det vigtigste er, at det har masser af ventilation og et stort vindue for nem adgang og et godt udsyn. Kan foldes sammen og lægges i en integreret tilbehørstaske, som knappes på stellet til opbevaring. For at sikre optimal luftgennemstrømning og udsyn anbefaler vi ikke at bruge kalecheforlængelsen sammen med regnslaget. - Vandtæt lynlås -Integreret ventilation - Let og kompakt for nem transport og opbevaring​ - Stort vindue giver nem adgang til dit barn - Reflekser for øget sikkerhed og synlighed i mørke - Kan foldes sammen og lægges i en integreret tilbehørspose, der fastgøres på stellet
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Stokke Xplory X SommerbetrækStokke
  Stokke Xplory X Sommerbetræk gør det nemt at gå tur i solen, da frottéstofferne absorberer fugt og giver ekstra køling og komfort. Betrækket former sig efter sædet og har åbninger til selen. - Frottéen er blid mod barnets hud - Opsuger væde og skaber ventilation - Betrækket former sig efter sædet og har åbninger til selen - Nemt at tage af og maskinvaskbart
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Stokke Xplory X PusletaskeStokke

  En pusletaske med et twist – Stokke® Xplory® X pusletasken kan sættes på barnevognen eller bruges som skuldertaske eller rygsæk. Lommer i forskellige størrelser samt en vandtæt sidelomme. ​​De ekstra bløde stoffer er UPF 50+ og PFC-fri, vandafvisende og nemme at rengøre.

  • Kan sættes på barnevognen
  • Holder styr på alt, hvad dit barn har brug for, og er altid lige ved hånden
  • Brug den som skuldertaske eller rygsæk
  • Sammenfoldelig puslepude og aftagelig pusletaske medfølger
  • Passer til alle Stokke® barnevogne
  999,95 kr

  Tilgængelige farver:

  999,95 kr
 • Stokke Xplory X SolskærmStokke
  Stokke Xplory X solskærmen er fremstillet af åndbare UPF 50+ tekstiler og beskytter din baby mod direkte sollys. Det unikke design giver masser af skygge og ventilation, så den lille ligger trygt og godt og slapper af og lader op. Den er brugervenlig, vejer meget lidt og er nem at fastgøre.
  369,95 kr
  369,95 kr
 • Stokke Xplory X KøreposeStokke
  Dit barn vil elske en køretur i koldt vejr med den dejlige Stokke® Xplory® X kørepose. Til en rask tur om efteråret eller vinteren vil foret i køreposen holde din baby dejlig varm. ​ ​Stokke® Xplory® X køreposen svøber sig om din baby og giver samtidig bevægelsesfrihed. Den justerbare lukning foran hjælper med at regulere temperaturen, så den lille altid har det behageligt. - Sonalan for og fleece giver varme og komfort - Justerbar åbning foran for nem adgang til dit barn - Vandafvisende stoffer til at beskytte dit barn mod dårligt vejr - Giver bevægelsesfrihed
  799,95 kr
  799,95 kr

Klapvogne og klapvognstilbehør

Klapvognen kan i mange situationer være en god og samtidig praktisk løsning, men når det kommer til valget af vognen, kan det være en jungle med alle de mange modeller og muligheder. Der findes nemlig mange forskellige modeller af klapvogne - skal det være en single, skal det være en løbevogn eller skal det være en paraplyklapvogn? Yderligere kommer alle mulighederne for smart tilbehør - insektnet, søskendesæder, regnslag og meget mere. 

Det er derfor vigtigt, at du som noget af det første gør dig klart, hvad det er for en type af klapvogn du har behov for, og hvad vognens primære opgave skal være. Skal vognen være let at slå sammen og komme bag i bilen eller er det mere vigtigt at man eksempelvis kan løbe med den? Alle klapvogne har forskellige funktioner, og under hver enkelt model kan du læse mere om dennes funktioner. Hvis du blot er på udkig efter en helt almindelig klapvogn anbefales denne til dit barn, når barnet har mulighed for at sidde selv. Vognen kan efterfølgende bruges, til når barnet er omkring 4-5 år gammel.

Hos Filur.dk har vi her på siden samlet et stort udvalg af forskellige vogne og tilbehør – alle i høj kvalitet og flot design. Klapvognene og tilbehøret finder du i alverdens fine farver og modeller, som vil passe perfekt til det behov i søger at få dækket i jeres familie.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK