Levering 1-7 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Tvillingeklapvogne

2 vare(r)

Hos Filur.dk får du et bredt sortiment af tvillingeklapvogne i høj kvalitet. Vi fører markedets mest populære mærker, som Stokke og Cybex. Hos os kan du være sikker på at få en tvillingeklapvogn i god kvalitet og holdbare materialer. Du kan både finde tvillingevogne til asfalt og til hårdere terræn. Tvillingeklapvognene er brugervenlige, sikre og let sammenfoldelige.

Læs mere

 • City Mini GT, DoubleBaby Jogger
  Med Baby Joggers City Mini GT har du alle muligheder åbne. Klapvognen kan både bruges til en almindelig tur på asfalt, men den kan også bruges til hårdere terræn, hvis hele familien skal på tur. City Mini GT, double er en nem og brugervenlig vogn med små finesser som: -Svingbart forhjul. - Justerbar styr. - Håndbremse. - 5-punkt sele med skulderpuder. - Et sæde, som kan give 150° liggeposition. (City Mini GT er ikke beregnet til jogging)

  Pris: 7.499,00 kr

  Special Price 5.499,00 kr

  Pris: 7.499,00 kr

  Special Price 5.499,00 kr

 • City Mini, DoubleBaby Jogger
  City Mini er den idelle letvægtsklapvogn fra Baby Jogger. Vognen overholder alle sikkerhedsnormer, og har et smart design, som er kendetegnende for Baby Jogger. Det kan være en udfordring og bevæge sig rundt med to små børn, men med City Mini kan du styre vognen med kun én hånd, og det er muligt at køre igennem en standard døråbning. Vognens andre smarte egenskaber er Baby Joggers patenterede Quick Fold Technology med ventileret sæde, som kan indstilles til et næsten vandret niveau, regn - og vindafskærmning og universelle holdere til City-seriens tilbehør og meget meget mere. (City Mini Double er ikke beregnet til jogging)

  Pris: 5.495,00 kr

  Special Price 3.995,00 kr

  Pris: 5.495,00 kr

  Special Price 3.995,00 kr

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK