Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Vogntilbehør

1 til 24 af 52

Filur.dk har et stort udvalg af tilbehør til klapvogne, så du kommer til at være godt kørende. Se vores udvalg af tilbehør fra populære og førende mærker, som leverer tilbehør i lækre designs og høj kvalitet.

Læs mere

 • Babydan Daycare barnevognsseleBaby Dan
  Barnevognssele med stor bevægelsesfrihed til dit barn. Designet så sved og overophedning undgås, i behageligt og åndbart materiale. Fleksibelt rygstykke, der gør at barnet kan sætte sig op. Passer til de fleste barne- og kombivogne Åbnes og lukkes nemt med lynlås Vestmodel der følger barnets krop Baby Dan Daycare er udviklet til institutioner og dagplejere, med henblik på at den skal være nem at håndtere og samtidig med sikkerheden i top. Vær opmærksom på at skridtstroppen er spændt ordentligt!
  549,00 kr
  549,00 kr
 • Rygstøtte, sortBasson
  God og stabil rygstøtte til barnevogne uden indbygget rygstøtte. Kan klappes sammen og fylder minimalt. Rygstøtten leveres i farven sort.
  149,00 kr
  149,00 kr
 • SolskærmBasson
  Universal solskærm til alle typer vogne - yder med UV beskyttelse faktor 50+ en unik beskyttelse af barnet.
  99,00 kr
  99,00 kr
 • Kopholder, triple til tvillingBasson
  Smart og funktionel triple kopholder, hvoraf det ene rum har termoeffekt. Passer til de fleste tvillinge klap- og barnevognstyper.
  229,00 kr
  229,00 kr
 • Kopholder, singleBasson
  Smart enkelt-kopholder, der passer til alle Basson barne- og klapvogne. Let at klikke af og på.
  149,00 kr
  149,00 kr
 • Lux sele Baby Dan
  Lux selen fra Baby Dan er en klassisk kliksele med smart funktionelle detaljer. Selen har ekstra bløde stropper og barnet får en god bevægelsesfrihed. Lux-selen er fremstilet med stort fokus på at optimere barnets ligge- og siddekomfort med flade spænder og blødt, samt fleksibelt rygstykke. Lux-Selens spænder egner sig til nem fastgørelse af selen i bunden af vognen. Dermed kan du give dit barn selen på i ro og mag, bære barnet ud til vognen og fastgøre selen.

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 319,00 kr

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 319,00 kr

 • Rain Canopy, Single-ZipBaby Jogger
  Baby Joggers smarte og transperente regnslag omslutter klapvognen forfra og holder dit barn tørt uden det dugger til. Vælg hvilken model, du har.
  449,00 kr
  449,00 kr
 • Rain Canopy, Deluxe PramBaby Jogger
  Praktisk, transperent regnslag, som passer til din Deluxe lift fra Baby Jogger.

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 345,00 kr

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 345,00 kr

 • Liquid Holster-UniversalBaby Jogger
  Baby Joggers smarte holder til kopper og drikkevarer bliver nemt uundværlig, når I skal på tur. Holderen er designet, så den gynger med vognens bevægelser, og dermed forebygger den spild. Vælg mellem: - Universal (passer til alle Baby Joggers klapvogne, undtaget Switchback) eller - City Select
  249,00 kr
  249,00 kr
 • Køletaske, universelBaby Jogger
  Baby Jogger Cooler Bag Universal er en køletaske som er designet til at sidde perfekt bag på bagakslen på de fleste babyvogne fra Baby Jogger. Perfekt til din familie til både varmt eller koldt mad, når du skal afsted. • Kan indeholde 6 stk 33 cl dåser • Fastgøres med velcro
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Belly Bar, DoubleBaby Jogger
  Justerbar sikkerhedsbøjle til City mini/GT double tvillingevogne. Bøjlen giver en blød, vatteret overflade at holde fast i, mens barnet sidder i vognen. Den passer dog ikke til Baby Jogger Performance Tvillingevogn eller City mini 2/GT2 double.
  499,00 kr
  499,00 kr
 • Insektnet, Single-City Mini /GT)Baby Jogger
  Hold insekterne væk fra dit barn med et insektnet til modellen City Mini (GT), som består af et vævet net, som dækker hele vognens forside og siderne.
  429,00 kr
  429,00 kr
 • Insektnet, Single-City SelectBaby Jogger
  Hold insekterne væk fra dit barn med et insektnet til modellen City Select, som består af et vævet net, som dækker hele vognens forside og siderne.
  429,00 kr
  429,00 kr
 • Carry Bag, DoubleBaby Jogger
  Baby Joggers specialfremstillede og slidstærke rejsetaske beskytter og opbevarer din vogn, når du er på rejse. Fås kun i sort. Tasken til double passer til følgende modeller: City Mini Double City Mini GT Double City Elite Double
  969,00 kr
  969,00 kr

  Ikke på lager

 • Carry Bag, SingleBaby Jogger
  Baby Joggers specialfremstillede og slidstærke rejsetaske beskytter og opbevarer din vogn, når du er på rejse. Fås kun i sort. passe til: City Elite City Mini/Mini GT City Select og som universel taske

  Pris: 699,00 kr

  Special Price 599,95 kr

  Pris: 699,00 kr

  Special Price 599,95 kr

 • Child Tray, Single-Elite/MiniBaby Jogger
  Smart bakkebord fra Baby Jogger med indbygget drikkevareholder og en holdbar overflade, som er let at rengøre. Sættes nemt på sikkerhedsbøjlen. Passer til: City Mini/Mini GT/Elite/Summit/F.I.T. Sikkerhedsbøjle medfølger ikke

  Pris: 450,00 kr

  Special Price 399,00 kr

  Pris: 450,00 kr

  Special Price 399,00 kr

 • BarnevognspudeBasson
  Blød støttepude i lækker kvalitet til barnet, når det skal sidde op i barnevognen. Yder en perfekt støtte, inden barnet selv kan sidde. Fås i 2 farver og er vaskbar.
  299,00 kr

  Tilgængelige farver:

  299,00 kr
 • Insektnet til barnevogn, sortBaby Dan
  På en varm sommerdag er der ikke noget bedre for dit barn end en lang lur udenfor i barnevognen. Et åbent vindue i soveværelset på en lun aften kan også være rart for dit barn. Når dit barn sover udenfor eller med åbent vindue, er det vigtigt at beskytte barnet mod insekter som bier, fluer og myg. Baby Dan forhandler et bredt udvalg af insektnet til barnevogn, rejseseng og tremmeseng i flere størrelser og farver.
  109,95 kr
  109,95 kr
 • Hæklet barnevognskæde, DaydreamSebra
  Håndhæklet barnevognskæde med økologiske bomuldsmotiver fra Sebra Interiør's tema Daydream - en finurlig fortælling om virkelighed og fantasi. Da dette produkt er håndhæklet, er hvert produkt unikt, hvorfor der også er variationer i udtrykket. Motiverne er lavet af økologisk bomuld og fyldt med genanvendt polyester. Denne barnevognskæde er et flot stykke vognpynt til glæde for det lille barn. Barnevognskæden består af to små dyr - kaninen Bluebell og musen Buttercup, to planter og forskellige små kugler i forskellige farver. Fastgør kæden ved hjælpe af de to plastringe, som naturligvis er fri for BPA, ftalat, PFOA- and PFOS, på kalechen på barnevognen, klapvognen eller autostolen for at stimulere og aktivere barnets sanser. Barnevognskæden fungerer på samme måde som en uro og vil gøre gåturen eller puttetid i vognen eller autostolen fornøjelig. Anbefalet alder 0+. Testet og godkendt i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3 – det Europæiske Legetøjsdirektiv. Mærkning: CE. Vaskeanvisning: Kan maskinvaskes på skåneprogram ved 30 grader.
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Kopholder til klapvognBaby Dan
  Universal kopholder der holder dine drikkevarer sikkert på plads uden at spilde. Let at montere og passer til de fleste vogne.
  169,95 kr
  169,95 kr
 • Hæklet barnevognskæde, Seven SeasSebra
  Håndhæklet barnevognskæde med økologiske bomuldsfigurer fra Sebra Interiør's tema Seven Seas - om eventyret og livet til søs. Da dette produkt er håndhæklet, er hvert produkt unikt, hvorfor der også er variationer i udtrykket. Motiverne er lavet af økologisk bomuld og fyldt med genanvendt polyester. Denne barnevognskæde er et flot stykke vognpynt til glæde for det lille barn. Barnevognskæden består af to små skibe, to fisk og forskellige små kugler i forskellige farver. Fastgør kæden ved hjælpe af de to plastringe, som naturligvis er fri for BPA, ftalat, PFOA- and PFOS, på kalechen på barnevognen, klapvognen eller autostolen for at stimulere og aktivere barnets sanser. Barnevognskæden fungerer på samme måde som en uro og vil gøre gåturen eller puttetid i vognen eller autostolen fornøjelig. Anbefalet alder 0+. Testet og godkendt i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3 – det Europæiske Legetøjsdirektiv. Mærkning: CE. Vaskeanvisning: Kan maskinvaskes på skåneprogram ved 30 grader.
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Insektnet, Mini 2/ GT 2/ Elite 2Baby Jogger
  Baby Jogger Bug canopy City Mini 2, GT 2, Elite 2 er et original Insektnet som passer til Baby Jogger City Mini 2, City Mini GT 2 og City Elite 2. Når barnet sover i vognen eller når du tager en lang gåtur, er det rart at kunne beskytte dem mod myg og insekter. Derfor er et mygge- insektnet tilbehør, som alle har behov for til deres vogn. 3st/kartong Original insektsnet
  399,95 kr
  399,95 kr
 • Insektnet, Mini 2/ GT 2 DoubleBaby Jogger
  Når barnet sover i vognen eller når du tager en lang gåtur, er det rart at kunne beskytte dem mod myg og insekter. Derfor er et mygge- insektnet tilbehør, som alle har behov for til deres vogn. Dette mygge- og insektnet passer til: City Mini GT2 Double City Mini 2 Double
  399,95 kr
  399,95 kr
 • Autostolsadapter (Maxi Cosi, Besafe, Cybex) - City Mini 2/ GT 2 DoubleBaby Jogger
  Med adaptere til jeres baby autostol klikkes den let på klapvognen. Dette er noget man ikke må misse som forældre. At kunne klikke baby autostolen på klapvognen er smidigt og du slipper for at bære rundt på en tung autostol. Når babyen sover i bilen er det bare at klikke autostolen på klapvognen og lade babyen sove videre uforstyret. Passer på følgende modeller: City Mini GT 2 Double City Mini 2 Double
  499,95 kr
  499,95 kr
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK