Levering 1-14 hverdage

Fragtfrit over 299,-

30 dages returret

Vogntilbehør

1 til 24 af 46

Filur.dk har et stort udvalg af tilbehør til klapvogne, så du kommer til at være godt kørende. Se vores udvalg af tilbehør fra populære og førende mærker, som leverer tilbehør i lækre designs og høj kvalitet.

Læs mere

 • Liquid Holster-UniversalBaby Jogger
  Baby Joggers smarte holder til kopper og drikkevarer bliver nemt uundværlig, når I skal på tur. Holderen er designet, så den gynger med vognens bevægelser, og dermed forebygger den spild. Vælg mellem: - Universal (passer til alle Baby Joggers klapvogne, undtaget Switchback) eller - City Select

  Pris: 249,00 kr

  Special Price 196,71 kr

  Pris: 249,00 kr

  Special Price 196,71 kr

 • Kopholder, triple til tvilling Basson
  Smart og funktionel triple kopholder, hvoraf det ene rum har termoeffekt. Passer til de fleste tvillinge klap- og barnevognstyper. Passer til styrbredde 72-85 cm.

  Pris: 229,00 kr

  Special Price 180,91 kr

  Pris: 229,00 kr

  Special Price 180,91 kr

 • Kopholder, universalBasson
  Smart enkelt-kopholder, der passer til alle Basson barne- og klapvogne. Let at klikke af og på.

  Pris: 199,95 kr

  Special Price 157,96 kr

  Pris: 199,95 kr

  Special Price 157,96 kr

 • Lux sele Baby Dan
  Lux selen fra Baby Dan er en klassisk kliksele med smart funktionelle detaljer. Selen har ekstra bløde stropper og barnet får en god bevægelsesfrihed. Lux-selen er fremstilet med stort fokus på at optimere barnets ligge- og siddekomfort med flade spænder og blødt, samt fleksibelt rygstykke. Lux-Selens spænder egner sig til nem fastgørelse af selen i bunden af vognen. Dermed kan du give dit barn selen på i ro og mag, bære barnet ud til vognen og fastgøre selen.

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 269,00 kr

  Pris: 499,95 kr

  Special Price 269,00 kr

 • Køletaske, universelBaby Jogger
  Baby Jogger Cooler Bag Universal er en køletaske som er designet til at sidde perfekt bag på bagakslen på de fleste babyvogne fra Baby Jogger. Perfekt til din familie til både varmt eller koldt mad, når du skal afsted. • Kan indeholde 6 stk 33 cl dåser • Fastgøres med velcro

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 315,96 kr

  Pris: 399,95 kr

  Special Price 315,96 kr

 • Insektnet, Single-City SelectBaby Jogger
  Hold insekterne væk fra dit barn med et insektnet til modellen City Select, som består af et vævet net, som dækker hele vognens forside og siderne.

  Pris: 429,00 kr

  Special Price 338,91 kr

  Pris: 429,00 kr

  Special Price 338,91 kr

 • Insektnet, Single-City Mini /GT)Baby Jogger
  Hold insekterne væk fra dit barn med et insektnet til modellen City Mini (GT), som består af et vævet net, som dækker hele vognens forside og siderne.

  Pris: 429,00 kr

  Special Price 338,91 kr

  Pris: 429,00 kr

  Special Price 338,91 kr

 • Belly Bar, DoubleBaby Jogger
  Justerbar sikkerhedsbøjle til City mini/GT double tvillingevogne. Bøjlen giver en blød, vatteret overflade at holde fast i, mens barnet sidder i vognen. Den passer dog ikke til Baby Jogger Performance Tvillingevogn eller City mini 2/GT2 double.

  Pris: 529,95 kr

  Special Price 418,66 kr

  Pris: 529,95 kr

  Special Price 418,66 kr

 • Stokke Xplory X Kørepose
  Dit barn vil elske en køretur i koldt vejr med den dejlige Stokke® Xplory® X kørepose. Til en rask tur om efteråret eller vinteren vil foret i køreposen holde din baby dejlig varm. ​ ​Stokke® Xplory® X køreposen svøber sig om din baby og giver samtidig bevægelsesfrihed. Den justerbare lukning foran hjælper med at regulere temperaturen, så den lille altid har det behageligt. - Sonalan for og fleece giver varme og komfort - Justerbar åbning foran for nem adgang til dit barn - Vandafvisende stoffer til at beskytte dit barn mod dårligt vejr - Giver bevægelsesfrihed
  799,95 kr
  799,95 kr
 • Barnevognspude, RaffiDone By Deer
  Når din baby er klar til at udforske verden fra barnevognen, kan Raffi barnevognspuden støtte og gøre det behageligt for din baby at sidde selv. Raffis sjove girafhorn, praktiske elastik-løkke til fastgørelse af sutter eller legetøj og farverige mærker underholder dit barn, når I er på farten. De små vil nyde at tage på tur med den søde, pudderfarvede giraf barnevognpude.

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,00 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,00 kr

 • Nsleep lift vådliggerlagen - 30 x 75 cmnsleep
  Mens du løfter din guldklump op af den varme, trygge lift, ved du med dig selv, at du har givet dit barn det blødeste, trygge og sunde sovemiljø med produkterne fra Nsleep. Når uheldet er ude, ved du også, at madrassen er 100 % beskyttet mod fugt, fordi du har valgt at bruge et vådliggerlagen fra Nsleep. Vores vådliggerlagen til lift 30 x 75 cm gør nøjagtigt det, det skal. Det vandtætte og OEKO-TEX-certificerede coating på bagsiden sikrer, at fugten ikke kan trænge ned i madrassen. På den måde er barnets madras beskyttet mod, spildt vand, gylp, andre uheld og almindelig slitage. - Dækker hele madrassen og går ned omkring hjørnerne som på ved et stræklagen. - Beskytter liftmadrassen 100 %. - Vådliggerlagnet er hurtigttørrende.

  Pris: 99,95 kr

  Special Price 79,95 kr

  Pris: 99,95 kr

  Special Price 79,95 kr

 • Nsleep barnevogn vådliggerlagen - 36 x 96 cm nsleep
  Din baby kalder ude fra barnevognen og er klar til at komme op. Du kan se, at det lille pus har haft et uheld på sit lagen. Lige i den her situation er du rigtig glad for, at du har valgt at lægge et vådliggerlagen på madrassen under stræklagnet. Det betyder nemlig, at du ikke skal til at vaske madrassen. Du kan nøjes med at vaske stræklagnet og vådliggerlagnet. Nsleeps praktiske vådliggerlagen til barnevogn passer præcis til barnevognsmadrassen i str. 36 x 96 cm. Den vandtætte coating på bagsiden bærer OEKO-TEX®-mærket og sikrer, at fugten ikke trænger ned i madrassen. - Sikrer din baby et sundt sovemiljø - OEKO-TEX®-certificeret, vandtæt coating - Beskytter barnevognsmadrassen 100 %

  Pris: 119,95 kr

  Special Price 95,95 kr

  Pris: 119,95 kr

  Special Price 95,95 kr

 • Stokke Xplory X Myggenet
  Designet til at beskytte din baby, dit lille barn eller tumling mod insekter og andet irriterende småkravl. Myggenettet er fremstillet af åndbart netstof for optimalt udsyn, så du og dit barn kan se hinanden, og ikke mindst så dit barn kan få masser af frisk luft. ​ ​ Vores myggenet fastgøres nemt på stellet. Det er let og kompakt for nem transport og opbevaring og kan foldes sammen og lægges i en integreret tilbehørstaske. - Åndbart netstof for optimal beskyttelse og udsyn - Nemt at sætte på og koordinere med stel og tekstiler - Lynlås foran for nem adgang til dit barn - Let og kompakt for nem transport og opbevaring - Kan foldes sammen og lægges i en integreret tilbehørspose i samme mesh materiale - Passer til de fleste barnevogne på markedet, herunder alle Stokke® barnevogne.
  299,00 kr
  299,00 kr
 • Stokke Xplory X Regnslag
  Stokke® Xplory® X Regnslag er ideelt til udflugter på regnvejrsdage. Det er let og kompakt, nemt at bruge og tørrer hurtigt. Designet til at beskytte den lille mod vind og regnvejr og nemt at sætte på sidde- og liggedel til Stokke® Xplory® X. Det vigtigste er, at det har masser af ventilation og et stort vindue for nem adgang og et godt udsyn. Kan foldes sammen og lægges i en integreret tilbehørstaske, som knappes på stellet til opbevaring. For at sikre optimal luftgennemstrømning og udsyn anbefaler vi ikke at bruge kalecheforlængelsen sammen med regnslaget. - Vandtæt lynlås -Integreret ventilation - Let og kompakt for nem transport og opbevaring​ - Stort vindue giver nem adgang til dit barn - Reflekser for øget sikkerhed og synlighed i mørke - Kan foldes sammen og lægges i en integreret tilbehørspose, der fastgøres på stellet
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Stokke Xplory X Sommerbetræk
  Stokke Xplory X Sommerbetræk gør det nemt at gå tur i solen, da frottéstofferne absorberer fugt og giver ekstra køling og komfort. Betrækket former sig efter sædet og har åbninger til selen. - Frottéen er blid mod barnets hud - Opsuger væde og skaber ventilation - Betrækket former sig efter sædet og har åbninger til selen - Nemt at tage af og maskinvaskbart
  299,95 kr
  299,95 kr
 • Stokke Xplory X Signature Pusletaske

  En pusletaske med et twist – Stokke® Xplory® X pusletasken kan sættes på barnevognen eller bruges som skuldertaske eller rygsæk. Lommer i forskellige størrelser samt en vandtæt sidelomme. ​​De ekstra bløde stoffer er UPF 50+ og PFC-fri, vandafvisende og nemme at rengøre.

  • Kan sættes på barnevognen
  • Holder styr på alt, hvad dit barn har brug for, og er altid lige ved hånden
  • Brug den som skuldertaske eller rygsæk
  • Sammenfoldelig puslepude og aftagelig pusletaske medfølger
  • Passer til alle Stokke® barnevogne
  1.349,95 kr
  1.349,95 kr
 • Stokke Xplory X Signature Liggedel

  Liggedelen er beskyttende og praktisk og giver dit nyfødte barn et behageligt sted at ligge fladt og sove og hvile sig, når I er på udflugt sammen. Bærehåndtaget har et holdbart betræk i læderlook og fungerer også som en sædebøjle. Bemærk, at bærehåndtaget leveres med barnevognssædet og kan bruges sammen med liggedelen. Det hængslede bærehåndtag giver nem adgang til dit barn og gør liggedelen nem at bære. ​ ​To rummelige og velplacerede lommer giver rigelig opbevaringsplads, så mor har det aller mest nødvendige ved hånden, og quick-release knapperne gør det nemt at tage liggedelen af barnevognsstellet. En åndbar madras til liggedelen medfølger også. Den er fremstillet af Sorona fibre fra vedvarende planteressourcer, som er bedre for miljøet.

  • God ventilation i bunden og en åndbar madras fremstillet af Sorona fibre
  • Blødt indvendigt for skaber et behageligt miljø for din baby
  • Forlænget kaleche med skærm
  • Hængslet bærehåndtag for nem adgang til dit barn
  • Udløserfunktion, der er nem at bruge
  • Aftageligt vindbetræk giver ekstra beskyttelse
  • Nem adgang til lommer for opbevaring
  1.799,95 kr
  1.799,95 kr
 • BABYZEN YOYO liggedelStokke
  Liggedel til Babyzen Yoyo fra Stokke.
  1.999,00 kr

  Tilgængelige farver:

  1.999,00 kr
 • BABYZEN YOYO klapvognsdelStokke
  Klapvognsdel til Babyzen Yoyo fra Stokke.
  499,00 kr

  Tilgængelige farver:

  499,00 kr
 • BABYZEN YOYO pakke til nyfødteStokke
  Pakke til nyfødte til Babyzen Yoyo fra Stokke. 1 basisstof 1 kaleche 1 snor til kaleche 1 kørepose 1 hovedstøtte 1 pude
  1.699,00 kr
  1.699,00 kr
 • Barnevognspude GryFilibabba
  Gry barnevognspude er en videreudvikling og erstatning af vores tidligere barnevognspude. Den er designet med henblik på at skabe tryghed og komfort for barnet, når han eller hun sidder op i barnevognen. Rygpuden har en god højde, som giver den optimale støtte til barnet, samtidig med at siderne hjælper barnet med at sidde stabilt. Desuden har vi valgt at tilføje et håndtag på toppen, som gør det nemt at transportere barnevogsnpuden. Kan også bruges på gulvet, når barnet skal træne nakke. Barnevogsnpuden er produceret i økologisk satinvævet bomuld, som giver puden et ultrablødt og smukt udseende.

  Pris: 229,95 kr

  Special Price 167,86 kr

  Tilgængelige farver:

  Pris: 229,95 kr

  Special Price 167,86 kr

 • Barnevognskæde LaleeDone By Deer
  Deer friends' Lalee og Birdee er klar til sjov på farten. Den elastiske barnevognskæde er fleksibel og kan nemt fastgøres med toy links til en barnevogn, klapvogn eller til hætten på en autostol.

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,46 kr

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,46 kr

 • Hæklet barnevognskæde, Dragon TalesSebra
  Denne barnevognskæde er et flot stykke vognpynt til glæde for det lille barn. Barnevognskæden har to små hængende drager, to skyer og forskellige små farvede kugler - alt sammen hæklet. Fastgør kæden ved hjælpe af de to plastringe (C-ringe), som naturligvis er fri for BPA og ftalat på kalechen på barnevognen, klapvognen eller autostolen for at stimulere og aktivere barnets sanser. Barnevognskæden fungerer på samme måde som en uro og vil gøre gåturen eller puttetid i vognen eller autostolen fornøjelig.

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

  Pris: 299,95 kr

  Special Price 224,96 kr

 • Barnevognspude LaleeDone By Deer
  Når din baby er klar til at udforske verden fra barnevognen, kan Lalee barnevognspuden støtte og gøre det behageligt for din baby at sidde selv. Sjove lamaører, praktisk elastik-løkke til fastgørelse af sutter eller legetøj og farverige mærker underholder dit barn, når du er på farten. De små vil nyde at tage på tur med den søde, sandfarvede Lalee barnevognpude.

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,00 kr

  Pris: 329,95 kr

  Special Price 247,00 kr

Side:
 1. 1
 2. 2

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på websitet. Læs mere.

OK